Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Moralim bozuldu biraz. Neyseki artik bakliyat zamanı yavas yavas kalkiyor. Gelsin sebzeler. :)
Bugun alisverise cikicam. Bol sebze, yesillik alicam

Evet ama bakliyatın tadı da bi başka :)

Ne kursuna gidiyosun ?

Son düzenleme:
Gunaydinnnn kizlarrr

Oncelikle kontrol tartisini yazayim
Cuma: 98.5
Pazartesi: 97.9 (kalkinca tartildim yine)
Fark: -0.6

Sahura uyanamadim yine 10 dk kala kalktim cok sukur. Bu aralar meryemin uykusu sikinti hem burnu tikaniyor hem de disi zorluyor sanirim.

Sahurda 5 yk musli ve sut

Ne güzel vermissin yine seni yakalamam lazım. Demekki cocuklar bahane olmuyormuş 20 aydir çocuğun arkasina saklanmisim ben...

Ne güzel vermissin yine seni yakalamam lazım. Demekki cocuklar bahane olmuyormuş 20 aydir çocuğun arkasina saklanmisim ben...

artık kendimiziçin bir şeyler yapmamız lazım. biz sağlıklı olacaz ki sağlıklı nesiller yetiştircez inşallah

Kontrol tartısı

Cuma 106.4
Pazartesi 106.1

Pazar sabahı +0,8 vardı 107.2 idim.

Dün temiz beslendim attım artıyı

tebrik ederim cnm

Yeni sloganlarım
Firsat bulamadim değil, firsati ben oluşturabilirim

Aklinda kalir diye her bulduğunu ye diyen annene ithafen;

MİDEMde kalacağına AKLIMDA kalsın

bende birazcık ye bir yerin şişmesin diyen kocama söylemiştim 'bu zamana kadar bir yerim şişmesin diye bu hale gelip şiştim'

Masallah canim spor neler yaptin? İnsallah hedefine kavusursun, sonrada ben kavusurum
Ben önce sadece yürüdüm..yürüyüş yollarında,evde bantta ama yarım saat gerisi gelmiyordu nefes nefese kalıyordum..8 lı sayılara geçince spora başladım günde 50 tane mekik ölsem da kalsam da muhakkak çektim çünkü iğrenç bi sezeryan göbeğim vardı..o bayagi toparlandı.. internetten evde yapilacak egzersizleri araştırdım onları yapıyorum.. hedef 65:)) az kaldı inşallah..
Darısı burdaki herkese hepimize..

Günaydın gönlünüzce geçireceğiniz bir haftanız olsun :)

Bu sabah tartılmadım 117 kilonun bayağı üzerindeyim dün akşam geç yemektede yoğurtlu kızartma ve ekmek yedim durum vahim anlıyacağınız

Eşim emekli oldu yapışık ikiz gibi yaşıyoruz canı sıkılıyor ve sıkılıncada bana sarıyor sanki, henüz sakiniz ama patlamaya hazır bomba gibiyiz sanki .....

Kardeşim yeni bir işletme açicak caffe sanat atölyesi gibi bişey onların hazırlığı var

Ve ben bu kiloda çok sağlıksızım toparlıyamıyorum bir türlü ....

Cumaya 117 yi görebilirim inşallah

Tesekkur ederim canim iyiki tanistik bizi birakmamana cok mutlu oluyorum adini gorunce seviniyorum.
baharnaz bebektir.
Doğum günlerinin aynı olduğunu unutan bonus eşşektir

sahsina kutlamalardan başin döndü zaarrr:)))

Sende hergaf gibi ben gibi takili kaldin kuzum. Insallah bu baharla kiriliruz.
Esin icin hayirli olsun genc emekliler bos durmuyor. Esinde bi mesgale bulur.
Emlak isini biraktinmi. Kardesin yeni isi hayirli olsun insallah. Ekmegide eklerse super olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…