Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şimdi geldim

hiç iyi deilim

beklenenden daha riskli

vede daha kötü bir ameliyat geçirdim

dün çaburcu olursun belki demişti

sonra yara kötüye gidiyor dedi

dünde yattım

bugün dedim doktora

tmm eskiye nazaran iyi

ama sen iyi deilsin kal dedi

yok dedim çıkcam

çok ağrım var

dikişli oldu

çok kanamış

2.5-3 saat sürmüş ameliyat

kanı zor durdurmuşlar

ameliyattan çıktığımdan beri yıktım ortalığı

gözüme batıkon kaçmış

dün öğleye kadar boğazımdan kötü ağrısı vardı

dondurma verir diye bekledim ama

sadece süt su meyve suyu var

hocaya gösterdiler

kendisi çıkmak istiyorsa

çıkabilir ama en ufak bişeyde

hemen geleceksin dedi

derin canım kızına çok geçmiş olsun.küçükken bebekler çok düşüyorlar üzülme benim oğlum da çok düştü zamanında.

zalimi canim cook gecmis olsun yine bunada sükür bu ameliyati olamayanlari düsünelim neyse

az evvel doktorum programinda izledim kilonu 225 ile carp diyo ordan cikan sonuc senin günlük kalori alman gerekenmis
simdi bende 109u carptim 225e yasklasik 2450 cikio simdi bu kalori hangi yiceklerde olabilir???

bende düsmüstüm kizimla merdivenlerden kizim kucagimdan uctu vallahi billahi yavasca kucagima konuldu o ani hiiic unutamiyorum cook eminim melekler kizimi tuttular

Canım geçmiş olsun tekrar..daha öncede geçmiş olsun demiştim ve neden olduğunu sormuştum..görmedin heralde..

Allaha emanet bebeler..kendinide boşuna yıpratma,sonra sende hastalanırsın kızına kim bakar ..

çok geçmiş olsun derincim ya. bu kız kök söktürüyor valla sana:)

urfadan bol bol isot gelir artık oh oh:)

Canımcım bende var isottan göndereyimmi sana,yımırtalı küfte yaparsın..
:roflol::roflol:

bende düsmüstüm kizimla merdivenlerden kizim kucagimdan uctu vallahi billahi yavasca kucagima konuldu o ani hiiic unutamiyorum cook eminim melekler kizimi tuttular

Bende çok inanııyorum,bebeklerin ve çocukların korunduklarına..

Oğlum oynarken deli deli oynuyo,orasını burasını kafasını çarpıp duruyor..banamısın demiyo çocuk..biz olsak günlerce yerimizden kalkamayız heralde...:))

Merhaba "90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor" grubu, grubunuza katılmış bulunuyorum. Pazartesi Dukan Diyetine başladım, sadece protein grubu yiyecekler yiyorum. Pazartesi sabah 95kg.dım,(boyum168cm) bu sabah 93.0:) İlk hafta sadece protein, ikinci hafta protein+sebze yiyeceğim. Bu diyeti öneren birçok kişi okudum çeşitli bloglardan. Aslında Dukan diyetinin ayrıntılarını yazacak bir arkadaş olursa çok sevineceğim, zira çok ayrıntı bulamadım. Çünkü internette Türkçe kaynak yok olanlarda hep aynı maalesef. Ayrıntılı bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler

zalimi çok geçmiş olsun.

sutem
o kalori sanırım senin kilonun sabit kalacağı kalori oluyor. yani onu 500 azaltıp her gün de yürüyüş yaparak güzel kilo verirsin. hangi yiyeceklerde var gibi düşünme de liste olarak düşün. dur biraz bakayım nette.

hoşgeldin aramıza. tesadüfe bak:) ben de buraya geldiğimde 99 kiloyken o diyetle başlamıştım. 5 gün yaptım. 4 kg vermek moral oldu ve ondan sonra normal diyetle gittim ama. yabancı kaynak arayıp google çeviriyi kullanırsan pek çok bilgi edinebilirsin. çok iyi ve sağlıklı bi diyet olduğuna inanmıyorum ne yalan söyleyeyim. perşembeleri devam etmelisin kilonu korumak için diye de efsanevi kuralları var:) yani ben az yemek ve birden çok vermek istedim diyete başlarkenki hırsımla, ondan yaptım ve sadece 5 gün. sonrası için pek deneyimim yok. başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza..

Ne çok diyet ismi ve şekli var..Benim pek bilgim yok..

ayyy ne güzel olur ya. bu aralar çiğköfte delisi oldum. çok ama çok iştahlıydım bu hafta neden anlamadım. yarın sevinemiycem maalesef. sen ne alemdesin?

:)) regl olayımı..?
Bendede tık yok..
Canım feci tatlı istedi,tutamadım artık kendimi,kızımın brownisini yedim nescafeyle..
cal.değeri 177 ymiş..Artık bişeylerden kısarım bugün..kaydirigubbakcemile3

hee tamam tamam 22.5 olacak o rakam. yani ortalama her bir kilomuz için 22 kalori almalıyız. oldu şimdi tamam.

ben netten pek güzel bişey bulamadım sen biraz araştırabilirsin ama diyetisyene gittiğimde 100 kiloyken verdiği liste şuydu;

sabah :3 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin ya da 2 ceviz, bol domates salatalık

ara 2 porsiyon meyve

öğlen 8 kaşık sebze yemeği, bir kase yoğurt, 2 köfte kadar et, 2 dilim ekmek, 2 kaşık pilav/makarna, yağsız salata

ara: 2 meyve

akşam bi kase çorba, 8 kaşık sebze, 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar et, yağsız salata

ara: 1 meyve

not:toplamda alından yağ 2 yemek kaşığı olacak yemeklerden.

böyleydi canım. 95 kiloya düşünce 1800lük diyet vermişti.

oo afiyet olsun yena. yok be regl olayı değil. anlamıyorum. sıkılmamla ilgili olabilir. diğer dertlerimle ilgili olabilir. bi de aklıma şu geliyor. bi süre vitamin kullandım ve pat diye bıraktım ya. şimdi eksik kalanları vücut yine o düzeyde tutmak istiyor ve iştah sinyalleri gönderiyor olabilir.CADIARZU

browni 168 cal.
1 bardak yy.sütle hazırladığım nescafe 92 cal.

Hiç yoktan 260 cal.aldım karnımda doymadı..:)))
Neyse zeytinyağlı taze fasulye yaptım onu yiyerek günü kurtarıyorum..:))

sağol canım görmedim. neden olduğunu bilemiyorum naz sürekli yerlerde geziyor kucakta durmuyor taşlara gidiyor alıyorum yine gidiyor yerde bulduğu herşey ağzında oyuncakları filan ondan olabilir yada geçen gün kuaföre götürdüm bakacak kimsa yoktu saçlarıma röfle yapılacaktı orada 3 saat kaldık oradanmı mikrop kaptı bilemiyorum o kadarda dikkat ediyorum ama mızırdanıyor uyku geldi yine uyutayım onu

aynen canım yaaaokadar yüksekten düştüki naz kafasının arkasına pat diye ben kesin bişey olacak dedim çok ağladım allah korusun bütün yavrularımızı

DİLENCİİ ve YENA ya "hoşgeldin" mesajları için çok teşekkür ediyorum. Bende senelerdir diyet yapan alan veren fakat hiç bir zaman istediği kiloda olamayan biriyim.Eminim hiç diyet yapmasaydım şu an ki kilomdan daha zayıf olacaktım. Ama bu sefer azimliyim, inşallah hedef 70-75:)
Sevgili DİLENCİİ, sen bu diyete başladın sonra devam etmedin, peki hangi yöntemi öneriyorsun, süpersin ciddi kilo vermişsin, bu kiloları ne kadar zamanda verdin (çizelgeyi doğrumu yorumluyorum 107 den 76.6 ya inmişsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…