çok geçmiş olsun derincim ya. bu kız kök söktürüyor valla sana:)
dilenci canım çok sağol hemde ne kök söktürdü vallahi bir geldi pir geldi birde annesi adını naz koydu daha ne olsun dediler nazlı olur koyma diye dinlemedim başa gelmeyince bilinmiyormuş herşeye razıyım ne yapalım sağlığı yeride olsunda artık yavrumun
evet bol bol isot getirir artık benim eşimde alıştı her yemeğe atıyor
zalimi geçmiş olsun canım benimde çok sorunlu bademciklerim küçükken yalvardı drlar yine aldırmadım o zamandan beri hastane fobim var şimdi her kış çekerimkızlar şimdi geldim
hiç iyi deilim
beklenenden daha riskli
vede daha kötü bir ameliyat geçirdim
dün çaburcu olursun belki demişti
sonra yara kötüye gidiyor dedi
dünde yattım
bugün dedim doktora
tmm eskiye nazaran iyi
ama sen iyi deilsin kal dedi
yok dedim çıkcam
çok ağrım var
dikişli oldu
çok kanamış
2.5-3 saat sürmüş ameliyat
kanı zor durdurmuşlar
ameliyattan çıktığımdan beri yıktım ortalığı
gözüme batıkon kaçmış
dün öğleye kadar boğazımdan kötü ağrısı vardı
dondurma verir diye bekledim ama
sadece süt su meyve suyu var
hocaya gösterdiler
kendisi çıkmak istiyorsa
çıkabilir ama en ufak bişeyde
hemen geleceksin dedi
derin canım kızına çok geçmiş olsun.küçükken bebekler çok düşüyorlar üzülme benim oğlum da çok düştü zamanında.
çok sağol canım bu sefer çok kötü düştü epeyce yüksekte salıncağından arka üzeri düşünce çok korktum melekler koruyor onları
yenacım kızım bağırsak enfeksiyonu geçirdi çok üzüldüm:gitme: günlerdir ateşi 39.5 40 arası idi sürekli.gecelri uyuyamadı haliyle babası ve bende uyumadık. birde hafta sonu düğün girdi araya kızımda çok huysuz annemde misafir var gelemiyor yardıma kv urfada meğer ne faydası oluyormuş kadının şikayetçiydim ama:jeyyar: bacaklarıma tutunuyor hiç ayrılmıyor dibimden birde geçen akşam salınağından düştü yine çok ağladım:gitme: çok korktum çünki çok hareketli bir bebek ara ara giriyorum birde buralarıda pak sakin bu sıra kimse olmuyor çıkıyorum
çok geçmiş olsun derincim ya. bu kız kök söktürüyor valla sana:)
urfadan bol bol isot gelir artık oh oh:)
bende düsmüstüm kizimla merdivenlerden kizim kucagimdan uctu vallahi billahi yavasca kucagima konuldu o ani hiiic unutamiyorum cook eminim melekler kizimi tuttular
Merhaba "90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor" grubu, grubunuza katılmış bulunuyorum. Pazartesi Dukan Diyetine başladım, sadece protein grubu yiyecekler yiyorum. Pazartesi sabah 95kg.dım,(boyum168cm) bu sabah 93.0:) ılk hafta sadece protein, ikinci hafta protein+sebze yiyeceğim. Bu diyeti öneren birçok kişi okudum çeşitli bloglardan. Aslında Dukan diyetinin ayrıntılarını yazacak bir arkadaş olursa çok sevineceğim, zira çok ayrıntı bulamadım. Çünkü internette Türkçe kaynak yok olanlarda hep aynı maalesef. Ayrıntılı bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler
Canımcım bende var isottan göndereyimmi sana,yımırtalı küfte yaparsın..:roflol::roflol:
Merhaba "90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor" grubu, grubunuza katılmış bulunuyorum. Pazartesi Dukan Diyetine başladım, sadece protein grubu yiyecekler yiyorum. Pazartesi sabah 95kg.dım,(boyum168cm) bu sabah 93.0:) İlk hafta sadece protein, ikinci hafta protein+sebze yiyeceğim. Bu diyeti öneren birçok kişi okudum çeşitli bloglardan. Aslında Dukan diyetinin ayrıntılarını yazacak bir arkadaş olursa çok sevineceğim, zira çok ayrıntı bulamadım. Çünkü internette Türkçe kaynak yok olanlarda hep aynı maalesef. Ayrıntılı bilgi veren olursa sevinirim. Teşekkürler
ayyy ne güzel olur ya. bu aralar çiğköfte delisi oldum. çok ama çok iştahlıydım bu hafta neden anlamadım. yarın sevinemiycem maalesef. sen ne alemdesin?
Canım geçmiş olsun tekrar..daha öncede geçmiş olsun demiştim ve neden olduğunu sormuştum..görmedin heralde..
Allaha emanet bebeler..kendinide boşuna yıpratma,sonra sende hastalanırsın kızına kim bakar ..
Canımcım bende var isottan göndereyimmi sana,yımırtalı küfte yaparsın..:roflol::roflol:
Bende çok inanııyorum,bebeklerin ve çocukların korunduklarına..
Oğlum oynarken deli deli oynuyo,orasını burasını kafasını çarpıp duruyor..banamısın demiyo çocuk..biz olsak günlerce yerimizden kalkamayız heralde...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?