Gunaydn cnm nqsip degilmis demek ki bugun. Kaçtın cnm insAllah giderGunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu goreyim diye 96.7 ciktimcumaya o 0.7de gider insallah
Cuma gunu 98.5 tum cnm bugun 96.7 ciktim. Insallah cumaya 0.7de giderde 96.0 cikarimGunaydn cnm nqsip degilmis demek ki bugun. Kaçtın cnm insAllah gider
MaşAllah cnm ya super gitmisCuma gunu 98.5 tum cnm bugun 96.7 ciktim. Insallah cumaya 0.7de giderde 96.0 cikarim
Masallah hasibecim cok guzel gitmisCuma gunu 98.5 tum cnm bugun 96.7 ciktim. Insallah cumaya 0.7de giderde 96.0 cikarim
Sagol cnm. Gitsin artik yaa kac haftadir ya sabitim ya artidayim. Cok sukur giteye basladi yineMasallah hasibecim cok guzel gitmis
Bu hafta benim umdugum gibi olmadi
Yeni yedim yemegimi arada yesil cay iccem bendeCanlarım tunaydin nasilsiniz, yeşil cay, ihlamur hangisini alırsınız ,büyük kızım malum hasta hala evde ıhlamur yaptım ona kendimde yeşil çay hupletiyorum
Ben sabah kahvaltimda içiyorum afiyet olsunn :)Canlarım tunaydin nasilsiniz, yeşil cay, ihlamur hangisini alırsınız ,büyük kızım malum hasta hala evde ıhlamur yaptım ona kendimde yeşil çay hupletiyorum
Benim kizim hiç içmiyor ihlamur gibi seyler deliriyorum gecmis olsun. Eve de almiyorum artik bendeCanlarım tunaydin nasilsiniz, yeşil cay, ihlamur hangisini alırsınız ,büyük kızım malum hasta hala evde ıhlamur yaptım ona kendimde yeşil çay hupletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?