Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün disarda yiyince bugun biraz arti oldum
O yuzden biraz hafif tutmaya calistim

Sali Menüm

Geç bi saatti
250 gr baharatli quark
10 badem
2 tk chia

18.00
5 kofte (ekmek yerine yulaf ezmesi koydum)
Salata
1 bar tuzsuz ev ayrani

Su 2.5 lt

Spor
45 dk tempolu yürüyüş
2 mil leslie
10 dk bisiklet
50 squat

Gunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu goreyim diye 96.7 ciktim cumaya o 0.7de gider insallah

Gunaydn cnm nqsip degilmis demek ki bugun. Kaçtın cnm insAllah gider

Kahvaltim tam karatay oldu. Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.

Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.

Günaydın ❤

Bir miktar boyun sırt tutulması ile negatifliğim üstümde hayır olsun sonu inş.

Tgcervanne0133 400 ne ki sana kuzu hiç darlama kendini normal devam et.

huzurunmeraklisi espiri eyledik diye sanmaki önemsemedim şipşak yüzünü güldürmek içindi.

Sen biraz rahat bırak kendini ye iç bak gör bi gün yeter diyceksin. Sen hazır olunca herşey tamam demektir biz hep burdayız zaten.

Ha hazır olmak için çok ta bekleme bir dost.

Canlarım tunaydin nasilsiniz, yeşil cay, ihlamur hangisini alırsınız ,büyük kızım malum hasta hala evde ıhlamur yaptım ona kendimde yeşil çay hupletiyorum
Yeni yedim yemegimi arada yesil cay iccem bende

Bende bu sabah dereotlu maydanozlu azcik peynirli omlet yaptim. Unsuz ve 1 tk zeytinyagda pisirdim. Kizimla yedik.
7 zeytin
1 domates 1 salata
1 kupa yeşilcay

Simdi güne gidicem minnak bir muz yedim. Tamamen aç gitmeyeyim diye. Umarim salata tarzı birsey vardir. Bol çayla midemi şişiririm :)

Canlarım tunaydin nasilsiniz, yeşil cay, ihlamur hangisini alırsınız ,büyük kızım malum hasta hala evde ıhlamur yaptım ona kendimde yeşil çay hupletiyorum
Benim kizim hiç içmiyor ihlamur gibi seyler deliriyorum gecmis olsun. Eve de almiyorum artik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…