- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Burda makbulun fiyatlari diger yerlere gore uygunkuru meyvelerinizi nereden alıyorsunuz hanımlar bim a101 gibi market mi kuruyemişçilerden mi?bizim burda makbul ün şubesi var ama fiayatlara henüz bakmadım. galiba bütün marketleri gezip en uygun nerde bakcam
Sagol cnm. Gitsin artik yaa kac haftadir ya sabitim ya artidayim. Cok sukur giteye basladi yine
Sagol cnmBurda makbulun fiyatlari diger yerlere gore uygun
Sana masallah hasibe yediklerinde super
Tebrik ederim canım benim.ben hedefe yaklaşınca totom mu kalktı,sapıttım mi ne oldu bilemiyorum..tatlıya yok demeyi unuttum..Bende gunah cikarmaya geldim
Günde saat 16.00 civarı
Bir dilim kek
Yarim dilim borek
Arpa sehriye salatasi
Bol sekersiz cay
Ardindan turk kahvesi
Aksam yemegi yok bu sebeple.
Epeyde yol yurudum bacaklarim sizliyor.
yarin cok dikkat! Cumadan once son çıkış
@TgceervaanneBonus
Bende diyemiyorum yedim iste. Tebriklik değilim aslinda,ama pismanda degilim. Oturup bir kg yemedim. Yada suan her gun cikolata tatli yemiyorum. İki haftadir gece birsey yemiyorum. Suan bu basari yeterli. İlerleyen zamanlarda zaten canımda istemicek midem kuculucek. En onemlisi bugun bunlari yedim diye birakmiyorum artik. Gecen sene diyetisyen maceram eve gelen misafirle yediklerimden sonra sona erdi. Bu sefer kacamak yada daha guzel deyişle sagliksiz beslenme yapsamda telafi edilemeyecek birsey yok. İnaniyorum bu sefer yapicam.Tebrik ederim canım benim.ben hedefe yaklaşınca totom mu kalktı,sapıttım mi ne oldu bilemiyorum..tatlıya yok demeyi unuttum..
Makarna sende yiyeceksin. Ama şu sira ozellikle bolerek ye. Mesela karelere böl herkes bir dilim yerken sen yarım ye. Ve onu oyle yavas ye ki beynin cok yemis sansın. Yaninda cay varsa bol cay yoksa da suyla. Maksat BEYİN doysun. Midemiz zaten avcumuz kadar yesek doycakYaaaaa o kadar direndim sonunda irademi kaybettim aldım biraz.
Kime kızayım ben zayıflayana kadar makarna yemeyecek değiller ya
Çok iyi olur ye canımHuuuuu kimse yok muuuu, limonlu pul biberli yogurt yesem olur mu ki bu saatte
Simdi fark ettim cnm neden banladilar seni. Insallah en kisa zamanda aramiza katilirsinAmine Busra naptın kuzum? Süt ayran niye içmedin?
Yemeyerek iyi yapmissin cnm bende aciktim su icip yattim 10 daMidemde orkestra çalıyor, halaylar çekiliyor. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ama hiçbir şey yemicem, midem alışmak zorunda, alişmak zorundayiz. Eger simdi birsey yersem asıl bu bana zarar verecek gunduz yediklerimden çok
Kimsede yok bu saatte bana destek olacak :/
gene mi banlanmisSimdi fark ettim cnm neden banladilar seni. Insallah en kisa zamanda aramiza katilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?