Merhaba 10 gun oldu biraktim diyebilirim. Artik canım istemiyor regl donemi belki kriz gelebilir ama savacağiz :) insulin direnci baktirdiniz mi? Bende varmis mesela. İlk yaptigim sey asla yapamam dedigim cayi sekersiz icmek. Ve gece yemelerimi biraktim. Sabah kahvaltimi guzel doyurucu yapiyorum ve kizim cok uykusuz birakmazsa erken saat 10 gibi kahvaltimi yapıyorum. Ara ogunler ekliyorummerhaba arkadaşlar araniza bende katılmak istiyorum daha önce buraya girmişliğim vardir..
30 yaşındayim
boy: 1,65 kilo: 92,5
spor: her sabah 15 dk yapıyorum atlama skoru mekik prank bacak çalışmasi
çok şükür 4 gün oldu.bi türlü kilo gitmedi..
bi beslenme düzeni değiştirmem gerek ama beni birakma diye agliyor.
nasıl yapacagim..
çikolata ve şeker düşkünüm.. şeker diye belgeseli de izledim kafami bitiremedim.. gerçekten bu kafada bitiyor nasıl olucak bu iş..
bana yardimci olursaniz sevinirim umarim sizin sayenizle istediğim kiloya ulaşırım.
Bende eksideyim keyfim yerindeDayanamadım tartıldım eksiyle geliyorum inşallah
ben gece 9 dan sonra bişey yemem çünkü yemek 8-9 da bitiyor maalesef.. hazirlayana kadar anca oluyor.Merhaba 10 gun oldu biraktim diyebilirim. Artik canım istemiyor regl donemi belki kriz gelebilir ama savacağiz :) insulin direnci baktirdiniz mi? Bende varmis mesela. İlk yaptigim sey asla yapamam dedigim cayi sekersiz icmek. Ve gece yemelerimi biraktim. Sabah kahvaltimi guzel doyurucu yapiyorum ve kizim cok uykusuz birakmazsa erken saat 10 gibi kahvaltimi yapıyorum. Ara ogunler ekliyorum
Yesilcay, turk kahvesi, hurma meyve gibi
Yarin tarti gunu sakin kacirmaEki Görüntüle 2248280 kahvaltım bugün kvye gideceğim misafirler var orada biraz kacabilir bakalim
Hosgeldin cnm insallah hepberaber vericez kilolarimizimerhaba arkadaşlar araniza bende katılmak istiyorum daha önce buraya girmişliğim vardir..
30 yaşındayim
boy: 1,65 kilo: 92,5
spor: her sabah 15 dk yapıyorum atlama skoru mekik prank bacak çalışmasi
çok şükür 4 gün oldu.bi türlü kilo gitmedi..
bi beslenme düzeni değiştirmem gerek ama beni birakma diye agliyor.
nasıl yapacagim..
çikolata ve şeker düşkünüm.. şeker diye belgeseli de izledim kafami bitiremedim.. gerçekten bu kafada bitiyor nasıl olucak bu iş..
bana yardimci olursaniz sevinirim umarim sizin sayenizle istediğim kiloya ulaşırım.
Gunaydin kizlar
Yarin tarti gunu sakin kacirma
Hosgeldin cnm insallah hepberaber vericez kilolarimizi
inşallah:)Gunaydin kizlar
Yarin tarti gunu sakin kacirma
Hosgeldin cnm insallah hepberaber vericez kilolarimizi
Kac kgsun? Bende az az basladim.cunku kgdan dolayi fazlada bir hareket yapamıyoruminşallah:)
spora başladim 4 gün oldu çok şükür
hergün ayni yöntemi uyguluyorum.
10-15 dk yetiyo.:) vaktim olsa daha yapacam.:)
92,5Kac kgsun? Bende az az basladim.cunku kgdan dolayi fazlada bir hareket yapamıyorum
Günaydın ❤
Bir miktar boyun sırt tutulması ile negatifliğim üstümde hayır olsun sonu inş.
@Tgcervanne0133 400 ne ki sana kuzu hiç darlama kendini normal devam et.
huzurunmeraklisi espiri eyledik diye sanmaki önemsemedim şipşak yüzünü güldürmek içindi.
Sen biraz rahat bırak kendini ye iç bak gör bi gün yeter diyceksin. Sen hazır olunca herşey tamam demektir biz hep burdayız zaten.
Ha hazır olmak için çok ta bekleme bir dost.
minik panda nasılsın beni hatirladin mi:) çok motive ediciydin bi zamanlar..Dayanamadım tartıldım eksiyle geliyorum inşallah
minik panda nasılsın beni hatirladin mi:) çok motive ediciydin bi zamanlar..
Bende pazartesi gidicem. Birde dogru bildigim cok yanlis var onlar yonlendirmede yapiyor. Birkac tanidigim gitti bu diyetisyene bende gecen yil bir kez gittim devam edemedim. İnsallah ikimizinde yuzu gulerbiliyom yavrum
diyetisyen araştırdım bi tane buldum
sevimli görünüyor gözüme bu hafta için yoğunum randevu alamadım
haftaya aliciiğiim ,
belki ona vereceğim paralar beni kamçılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?