Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 1 yildir 100 kgyum. İnşallah bu cuma zincirlerimi kiricam bir dahada 100 gormicem.

Herseyden onemlisi inanmak. Kendimize inanmamiz lazım. Her gun gardrobumu acip bugun neyi giyemiyorum diye bakiyorum. Eskiden üzülüyordum. Hatta en guzel kiyafetlerimi kaldirdim, ikinci el satmaya kalkıştım

bende 1,5 yıldır 90 al ver.. 87 yi de gördüm hoop aldim. 46-48 bedenlik kıyafetim var. yaza onu giymek için hayal ettim bide. ben 52 beden giyiyorum

Hala öyleydim kuzucum hatırladım tabi unuturmuyum sizi ben ya sen nasılsın bakem
çok şükür kilo vermekle uğraşiyorum şeker orucuma başladim. şekersiz bi hayata adim atmaya çalışacagim.
Evet sen azimliydin kilo verme istegin çok güzeldi maşaallah hep böle devam et.:); bak 90 ın altina kesin düşmüşsün senin tandiğimda 97felandin.:)

yok bee keşke dediğin gibi olsa 3 sezeryan göbeği nohut tanesi he....est canimm havada neki...sen başlıyonmu 27 martta...

y.o.l.c.u masallah canım ya, 7 lere attın sende kendini ,çok tebrik ediyorum azmini....
teşekkür ederim canım...

Geceye söz;
"Sabret! Belki bir günde olmaz, fakat bir gün olur."

tuttum ben bunu...

eline sağlık kuzuu...
Cuma gunu 98.5 tum cnm bugun 96.7 ciktim. Insallah cumaya 0.7de giderde 96.0 cikarim
yarınki kilonu çok merak ediyorum hasibecim...

kuzum sen doyuyomusun çok az yiyosun sanki...

Mefkurem süre dolmadan listeye alınmıyor kurallari öle. geri döndüm fakat yine ayrıldım. sürem dolduktan sonra inşaallah bakalım:)
Bende tanıdım seni canım
Evet ne Yazık ki 6 ay dolunca yeni üye olarak giriş yapacaksın ve 2 hafta da deneme süreci olacak

2 gündür canım ne istiyorsa yedim vallahi,karnının ve ruhunun tok olması ne güzel yahuu özlemişim bu hissi..
He ama vazgeçmedim tabi ki yarın yeniden start
Bende kacamaklandim, cok moralim bozuk.. sen epey kg verdin zaten arada vucudu sasirtmak iyidir

Sabah 10.45
Mantar sote ( yumurta yemek istemdim )
Yarım muz
Peynir zeytin
Domates

Ara 17.00
1 fincan sütlü kahve
3 ceviz
5 adet kuru siyah üzüm

Akşam 18.15
Fırında sebze attım fırın poşetine ( yarım patlıcan yarım kabak bir kaç biber )
Taze soğan

Belki kahve

Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş ( çocuklardan bu kadar oldu )

Menumu yazayim

Sabah 8
Az süt (sonra kizimi doyurdum)
8.30
1 haslama yumurta
1 dilim peynir
Dereotu
Maydanoz
6 zeytin
Domates salatalik

12.00
Kizimla tekrar kucuk kahvalti yaptim
Domatesli menemen-1 dilim ekmek

Sonra annem geldii
15.30
2 dilim kek-sekersiz cay

17.30
Hibiskus çayı

19.00
Bir kase tarhana corbasi
Yogurtlu dereotlu maydanozlu karnibahar
2 yk pirasa

Bazı günler doymuyorum bazen doyuyor tıkanıyorum günüm günümü tutmuyor ama bazı günler aç kalmak iyidir migde küçülür ama genelde tıkanıyorum canım

Eh yani baya gitti aslında bir ara ben mecbur bıraktım 96da 1 seneye yakın durdum sayılır gene başladım 4 aydır sende başlasana yeniden kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…