Ben 1 yildir 100 kgyum. İnşallah bu cuma zincirlerimi kiricam bir dahada 100 gormicem.
bende 1,5 yıldır 90 al ver.. 87 yi de gördüm hoop aldim. 46-48 bedenlik kıyafetim var. yaza onu giymek için hayal ettim bide. ben 52 beden giyiyorumBen 1 yildir 100 kgyum. İnşallah bu cuma zincirlerimi kiricam bir dahada 100 gormicem.
Herseyden onemlisi inanmak. Kendimize inanmamiz lazım. Her gun gardrobumu acip bugun neyi giyemiyorum diye bakiyorum. Eskiden üzülüyordum. Hatta en guzel kiyafetlerimi kaldirdim, ikinci el satmaya kalkıştım
Ben 54e zor sigiyorum. 44-48 beden arasi bir suru kiyafetim varbende 1,5 yıldır 90 al ver.. 87 yi de gördüm hoop aldim. 46-48 bedenlik kıyafetim var. yaza onu giymek için hayal ettim bide. ben 52 beden giyiyorum
evet 6, takımda yarıştım 2ay dolmadan kendi istegimle ayrıldım 6 ay uzakım:) geri döndüm fakat süremi bekliyorum@orkidekaramel
Hosgeldin cnm umarim hedefine ulasirsin
Nickin yabanci gelmedi onceden takimlarda yarismiydin
o halde o bedene ulaşabilmek için zayıflamamiz gerek. yaz geliyor artık ben göbekli elbise giymek istemiyorum.Ben 54e zor sigiyorum. 44-48 beden arasi bir suru kiyafetim var
çok şükür kilo vermekle uğraşiyorum şeker orucuma başladim. şekersiz bi hayata adim atmaya çalışacagim.Hala öyleydim kuzucum hatırladım tabi unuturmuyum sizi ben ya sen nasılsın bakem
teşekkür ederim canım...y.o.l.c.u masallah canım ya, 7 lere attın sende kendini ,çok tebrik ediyorum azmini....
Geceye söz;
"Sabret! Belki bir günde olmaz, fakat bir gün olur."
KONTROL TARTILARI
@eboe ........................................SABİT
@Bonus ......................................-0,3 KG
Tgcervanne0133 .................-0,3 KG
y.o.l.c.u .................................... -0,4 KG
Amine Busra ..........................................+0,1 KG
@baharnaz ..................................+0,7 KG
@HasibeG ....................................-0,6 KG
@ISILDURU ..................................+1,4 KG
@Muhfamus ................................+1,0 KG
Mefkurem .................................-0,1 KG
@60kiloyum .................................-0,2 KG
@bi prenses annesi ....................-0,1 KG
@Gulbe seker ...............................?
@74FRIDA ......................................?
@syns ...............................................?
@nisan34 ........................................?
@hergaf ...........................................?
@zeze_84 .........................................?
M Minikpanda1107 ........................?
@huzurunmeraklisi 2 hafta bildirim olmazsa çıkarıyorduk şipşak unuttun mu nerdesin?
hadi hatır için uzattık diyelim sonu yok ki.................
yarınki kilonu çok merak ediyorum hasibecim...Cuma gunu 98.5 tum cnm bugun 96.7 ciktim. Insallah cumaya 0.7de giderde 96.0 cikarim
Selammm
Dünki menüm
Sabah
Melemen
1 dilim ekmek
1 dilim peyniir
6 zeytin
Öğlen
Sade türk kahvesi
Atıştırma
2si1arada
Akşam
2 kepçe tel şehriye çorbası
1 kaşık karalahana
Su 2 litre yi geçti
Spor
Squat
Leg ext
Abb
Add
Leg crul
Lunge
Glute kickback
3*20 set
Toplam 420
10 dakika eliptik = 30 puan
25 dakika yatay bisiklet = 50 puan
4.000 adım = 40 puan
Bölgesel haraket 3*10 = 6 puan
Toplam 546 puan
Bende tanıdım seni canımMefkurem süre dolmadan listeye alınmıyor kurallari öle. geri döndüm fakat yine ayrıldım. sürem dolduktan sonra inşaallah bakalım:)
Bende kacamaklandim, cok moralim bozuk.. sen epey kg verdin zaten arada vucudu sasirtmak iyidir2 gündür canım ne istiyorsa yedim vallahi,karnının ve ruhunun tok olması ne güzel yahuu özlemişim bu hissi..
He ama vazgeçmedim tabi ki yarın yeniden start
yok bee keşke dediğin gibi olsa 3 sezeryan göbeği nohut tanesi he....est canimm havada neki...sen başlıyonmu 27 martta...
teşekkür ederim canım...
tuttum ben bunu...
eline sağlık kuzuu...
yarınki kilonu çok merak ediyorum hasibecim...
kuzum sen doyuyomusun çok az yiyosun sanki...
çok şükür kilo vermekle uğraşiyorum şeker orucuma başladim. şekersiz bi hayata adim atmaya çalışacagim.
Evet sen azimliydin kilo verme istegin çok güzeldimaşaallah hep böle devam et.:); bak 90 ın altina kesin düşmüşsün senin tandiğimda 97felandin.:)
Moral bozmak yok aijomm..canımız istedi yedik,robot değiliz canım bizde nefsimiz var yani..Yarın kaldığımız yerden devamBende kacamaklandim, cok moralim bozuk.. sen epey kg verdin zaten arada vucudu sasirtmak iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?