Hoşgeldin aramıza..
Ne çok diyet ismi ve şekli var..Benim pek bilgim yok..
oo afiyet olsun yena. yok be regl olayı değil. anlamıyorum. sıkılmamla ilgili olabilir. diğer dertlerimle ilgili olabilir. bi de aklıma şu geliyor. bi süre vitamin kullandım ve pat diye bıraktım ya. şimdi eksik kalanları vücut yine o düzeyde tutmak istiyor ve iştah sinyalleri gönderiyor olabilir.CADIARZU
yenacım o benim yaptığım et diyeti. dukan da adamın adı işte. rivayete göre bi hastasına kilo ver demiş. o da ben eti çok severim diyet yapamam diyince. iyi o zaman sadece et ye demiş. hastası da kilo verince adam çıkmış ortaya heyooo diyet buldum zengin olucam diye:))
sağol canım görmedim. neden olduğunu bilemiyorum naz sürekli yerlerde geziyor kucakta durmuyor taşlara gidiyor alıyorum yine gidiyor yerde bulduğu herşey ağzında oyuncakları filan ondan olabilir yada geçen gün kuaföre götürdüm bakacak kimsa yoktu saçlarıma röfle yapılacaktı orada 3 saat kaldık oradanmı mikrop kaptı bilemiyorum o kadarda dikkat ediyorum ama mızırdanıyor uyku geldi yine uyutayım onu
aynen canım yaaaokadar yüksekten düştüki naz kafasının arkasına pat diye ben kesin bişey olacak dedim çok ağladım allah korusun bütün yavrularımızı
DİLENCİİ ve YENA ya "hoşgeldin" mesajları için çok teşekkür ediyorum. Bende senelerdir diyet yapan alan veren fakat hiç bir zaman istediği kiloda olamayan biriyim.Eminim hiç diyet yapmasaydım şu an ki kilomdan daha zayıf olacaktım. Ama bu sefer azimliyim, inşallah hedef 70-75:)
Sevgili DİLENCİİ, sen bu diyete başladın sonra devam etmedin, peki hangi yöntemi öneriyorsun, süpersin ciddi kilo vermişsin, bu kiloları ne kadar zamanda verdin (çizelgeyi doğrumu yorumluyorum 107 den 76.6 ya inmişsin)
:)) Çok sağlıksız,:dilcikar: dukan amca hiç iyi etmemiş.:roflol:.
sen spora gidiyordun diyemi vitamin alıyodun..?
aslında dengeli beslendikten sonra,diyet bile yapılsa vitamine gerek yok demişti daktırın biri..
allaaah içim şişti okurken zalimi! çok geçmiş olsun tekrardan aman atlat şu bir haftayı da sonra bişeyin kalmaz inşallah. o batikon nasıl kaçıyor göze bu arada? sen narkozdayken göüzn açıkmıymış?
sutem :))) öyle çarpınca 17000 kalori falan çıkıyor:))))))) rakamları doğru yazdın mı acaba:)
merhabalar hepinizdeki kilo azalmasını görünce biraz cesaretlendim açıkçası ama alırken pek önemsemeyip sonrasında verilecek kilolar çok olunca gözümde büyüyor şu ilaçlardan kullanan olmadımı?hemen vermek değil amacım sadece uzun vadade rejim yapamıyorum destek olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?