Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de merak ediyorum

Kuzum annen senin kilo vermeni istemiyormu
Annemin kendiside kilo vermesi lazım hiç orali degiller. Annem, kardesim ben ayni kilolardayiz. Liseye giden kardesimde kgsunu soylemiyor 90 var kesin.. ben kendi irademe sahip cikip onlarada ornek olmaya calisiyorum inan cok zor karsinda tabak tabak yemek yiyen insanlarla sofraya oturmak.
Hani şu meşhur baskül ailesi gibiyiz

Bende pazartesi gidicem. Birde dogru bildigim cok yanlis var onlar yonlendirmede yapiyor. Birkac tanidigim gitti bu diyetisyene bende gecen yil bir kez gittim devam edemedim. İnsallah ikimizinde yuzu guler

ayyy inşallah canım,

eşimle konuştum diyetisyene gitmek istiyorum diye
yüzüme bakıp hııı dedi, ne o tepkisizsin dedim
sürekli bi girişimlerin var, gecen sene de gittin bişy olmadı
hem bizim yemek alışkanlığımızı da değiştirmen gerekiyor dedi

eee sende bu hafta spora başladın , birbirimizi gaza getiririrz
düzenli sağlıklı yemekler yaparım dedim

hem diğer diyetisyenler liste verip yolladı, şimdi direkt ilgilenecek birini arıyorum dedim peki o zaman seç araştır içine sinen birine git, belki bu kez iyi gelir dedi

Iyi geceler kizlar
Iftar menum yazayim. Dokum tavamda izgara kofte 5 adet, kapya biber, cerry domates, sogan, salata ve yogurt. Ilk defa dokum tava kullandim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde sifir yag. Tabak biraz dolu oldu ama aclik olunca gozum baya bi doydu dinlene dinlene yedim uzerinede filtre kahve yaptim ictim. Simdide form cayi iciyorum.

Herkes kendisinden sorumludur cnm
Birak onlar ne yerse yesin ama seni sabote etmeye calismasinlar
Bence guzelce bi konus destek olsunlar en azindan

Hepimizde ayni durum var
Biz kararli oldugumuzu gosterirsek bi sure sonra israrlarda biter

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz bugun 4.gunumdu kacamaklarim var ama cozutmuyorum artik bugun cig kofte yedim fazladan bir de gezmede meyve suyu ictim buda bisey ama pilav yemedim abartmiyorum ama spor pek yok yarin spora baslamaliyimmm haftaya cumartesi diyetisyen gunum 6 kilo vermem lazim bizimkiler uydu 5 verdi ve en sismani benden 30 kilo zayif

Erkekler oyle. Eskiden eşime kizip daha cok yiyordum. Artik tersliyorum. Bu sefer kararliyim diyorum çünkü. Daha bu pazar gunu kahvaltida konustuk iki destek cumlesi diyemedi. Bana inanmiyosun dedim bu kacinci baslama hep yarıda biraktin dedi. Bende sen inanma beni kiskanacaksin dedim güldü bana :) olsun son gülen iyi güler :))

Ben tost makinamda yapiyorum ama illa yapistiriyor afiyet olsun canim

Oyle sartlama kendini. Kendin diyorsun 30 kg zayif diye. Kendini asla onlarla bir tutup yarisa sokma. Spor onlarla aynisini suan yapamazsin. Yeme konusuda onlar kadar yersen vucut aclik hissine kapilir. Sen kendi diyetine uy yeterli elbet gidecek o kglar

Herkes kendisinden sorumludur cnm
Birak onlar ne yerse yesin ama seni sabote etmeye calismasinlar
Bence guzelce bi konus destek olsunlar en azindan

Hepimizde ayni durum var
Biz kararli oldugumuzu gosterirsek bi sure sonra israrlarda biter
İşte elimden geldigince reddediyorum ama mesela haftasonu kizima baktiklari için ya kv ya annemde aksam yemeği yiyoruz. Mayis basinda kurs bitiyo zaten ramazan geliyor ardindan

"Eğer birşeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız."

1. Kizimla boydan rahatca resimler cekinebilmek istiyorum
2. Nefes nefese kalmadan yurumek, kosmak,bisiklete binmek istiyorum
3. Esimle bir yere gittigimizde onunla ayni yapida durmak, ablasi yada annesi gibi durmak istemiyorum
3. Yaşimdaki insanlar gibi giyinip suslenebilmek istiyorum

54 beden degil 44 beden her yerde satilan kiyafetlerden giymek istiyorum.
Her sabah kalktigimda belim agrimasin istiyorum.

Bunun icin tek yapmam gereken yedigim seyleri bilmek, diyet degil saglikli beslenmem gerek!

En önemlisi eski resimlere bakıp, sonra aynaya bakınca bu ben degilim demek istemiyorum. Sanki ruhum yabancı bir bedene sığamıyor gibi. Hemde bu koca bedene... Yüzüm bile başkasının sanki. Gıdım var, elmacık kemiklerim kaybolmuş eskiden kimse benim yanağımı sıkamazdı, şimdi çekincw 2 metre uzayacak sanki.. yarın tartida bol eksiler gormek dilegiyle iyi geceler

bu kez bende cok istiyorum inşallah başaracağız :)

kendime hayeller , hedefler belirledim
inşallah hepsini birbir yaparım :)

bu kez bende cok istiyorum inşallah başaracağız :)

kendime hayeller , hedefler belirledim
inşallah hepsini birbir yaparım :)
İnşallah. Eskiden tamamen karamsar dusunurdum. Ama simdi cok daha farkli boyuttan bakmaya calisiyorum. Evet begenmesemde bu da benim en onemlisi kendim icin zayıflamaliyim. Zayiflamakta mesele degil kilo verdiginde o kiloyu korumak yani asıl onemli olan saglikli beslenmeyi aliskanlik yapmak

hep kiloluydum ama şişman değildim
72 kg 40 beden evlendim zamanla 80 oldum
85 ile hamile kalıp 95 ile doğurdum 90-93 arası sğrekl gidip geldim
en son tartıldığımda 93 kilo olmuştum
sonra sayfaya geldim 86 ya kadar indim

sonra pes ettim hastalıklar, iş yoğunluğu derken
şu an 92.5 oldum

yaza en az 75 ile girmek istiyorum

Annrm kek alip gelmis aglamak istiyorum :'( yedim niye yedim bilmiyorum yememeliydim iste ((
Benimde dayanamadigim sey yedin artik uzme kendini bir dahakine az biraz
Bonus um niye banlandi yine yahu..gelemedi hala ???

Yine neler karistiriyo bilmiyorum ki cokta anlamiyorum bu islerden

Hasibe dökum tava hemide hmmmm gule gule kullan tavukta guzel olur
Ben tost makinamda yapiyorum ama illa yapistiriyor afiyet olsun canim

Tost makinan da Yagli kagidin arasina koy koftelerini sagdan soldan da kapat kagidi yapismaz hemde lezzetide kaybolmamis olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…