Benden cok cok iyisin. 2014 te 72 kg ile evlendim ayniymisiz. Ama ben o zamanda 46 bedendim :) 2017de doguma 113 kg ile girdim. Hamile kalma kg 86. Yolum çok uzun ama imkansiz degilhep kiloluydum ama şişman değildim
72 kg 40 beden evlendim zamanla 80 oldum
85 ile hamile kalıp 95 ile doğurdum 90-93 arası sğrekl gidip geldim
en son tartıldığımda 93 kilo olmuştum
sonra sayfaya geldim 86 ya kadar indim
sonra pes ettim hastalıklar, iş yoğunluğu derken
şu an 92.5 oldum
yaza en az 75 ile girmek istiyorum
Harikasın, Allah razi olsun. Pankek yapiyodum kızıma koftede denemek aklima gelmedi cidden :)Benimde dayanamadigim sey yedin artik uzme kendini bir dahakine az biraz
Yine neler karistiriyo bilmiyorum ki cokta anlamiyorum bu islerden
Hasibe dökum tava hemide hmmmm gule gule kullan tavukta guzel olur
Tost makinan da Yagli kagidin arasina koy koftelerini sagdan soldan da kapat kagidi yapismaz hemde lezzetide kaybolmamis olur :)
"Eğer birşeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız."
1. Kizimla boydan rahatca resimler cekinebilmek istiyorum
2. Nefes nefese kalmadan yurumek, kosmak,bisiklete binmek istiyorum
3. Esimle bir yere gittigimizde onunla ayni yapida durmak, ablasi yada annesi gibi durmak istemiyorum
3. Yaşimdaki insanlar gibi giyinip suslenebilmek istiyorum
54 beden degil 44 beden her yerde satilan kiyafetlerden giymek istiyorum.
Her sabah kalktigimda belim agrimasin istiyorum.
Bunun icin tek yapmam gereken yedigim seyleri bilmek, diyet degil saglikli beslenmem gerek!
Azcık motivasyon olur belki konuşam gene ben ya
3 ayda olan değişimleri sayayım size
6 kilo gitti şimdi 6 kiloluk dambıl kaldırdığımda diyorum ki vucudumdan bu gitti işte.
Haraketlerim rahatladı yokuşu kesilmeden çıkıyorum merdivenlerde durmadan çıkıyorum ki eskiden 1 katta köpek yavrusuna dönerdim.
Sabah daha dinç kalkıyorum ağrılarım var ama spordan kaynaklı kilodan değil belim ağrımıyor artık.
Spor yapmadığım gün kötü hissediyorum çünkü sporu sevdim verdiği ağrılar benim amacımın bir parçası ve aktif olmak çok güzel.
Sporda 6 sene sonra ilk defa koştum ve özgür hissettim sadece 1 dakika 30 saniye koşabildim sigaradan ama en özgür olduğum andı arada bir koşuyorum bakkala bile olsa çünkü çok güzel bir duygu.
Vucudum sıkılaştı bacaklarım kollarım sırtım o sarkık görüntü göbek dışında kalmadı sayılır kollar ve göbek en zor giden yerler ama azim edicem 3 kat olan göbeğim 2 kata düştü.
Erken uyuyup erken uyanıyorum cünkü daha çok spora vakit kalıyor
Belim inceldi kıvrık görüntü oluştu çok güzel duruyor
Bacagımdaki diz kemiklerim görünüyor ki kilodan yok olmuşlardı sanki ama oradalar.
Bir pazar poşeti taşırken artık beş dakikada bir dinlenmiyorum direk eve kadar durmadan taşıyorum daha yazsam çoook şey yazarım ama özgür olmak için gitmesi gereken çok kilomuz var fakat insanın özgür olması kadar güzel bir duygu yok.
Hepsine baaaaayiiiiiiillllldddddiiiiiimmmmmmmSpor sadece kilo için değil yaşamımızın bir parçası olmalı eziyet gibi görmemeniz lazım severseniz oda sizi seviyor ve spor arkadaşı edinin aynı anda başlayın birbirinizi teşvik edin müzik açın keyifli hale getirin haraketleri sıkılarak değil bedeninin onu istediğini düşünerek yapın her gün sporu biraz daha arttırın ilk 1 hafta ağrı çekiceksiniz yerken mutluluk çektik ağrı çekmekte zorunlu bu yolda ağrıları sevin çünkü onlar sizi zafere götürücek o gün 30 dakika spor yaptıysanız sonraki gün 40 dakika yapın sonra gene 30 haraketleri çoğaltın evde don lastiği ile çalışmış insanım bendeğişimi görünce aman kilo verdim Bi tabak yesem demeyin çok yedim tadını biliyorum diyin 1 kaşık yada çatal alın durun yoksa spor bile yapsak yağ oranı azalmadığı sürece değişim olmuyor
Evet kurallari öyle biliyorum süremin dolmasını bekliyorumBende tanıdım seni canım
Evet ne Yazık ki 6 ay dolunca yeni üye olarak giriş yapacaksın ve 2 hafta da deneme süreci olacak
Kendi diyetimi yapiyorum canim zaten az kilolular daha az veriyor ya ondan ben daha cok veririm dedim umidim yoktu pek daha sis hissediyordum kendimi sabah tartilinca mutlu oldumOyle sartlama kendini. Kendin diyorsun 30 kg zayif diye. Kendini asla onlarla bir tutup yarisa sokma. Spor onlarla aynisini suan yapamazsin. Yeme konusuda onlar kadar yersen vucut aclik hissine kapilir. Sen kendi diyetine uy yeterli elbet gidecek o kglar
Gercekten baska bidende esir gibiyizEn önemlisi eski resimlere bakıp, sonra aynaya bakınca bu ben degilim demek istemiyorum. Sanki ruhum yabancı bir bedene sığamıyor gibi. Hemde bu koca bedene... Yüzüm bile başkasının sanki. Gıdım var, elmacık kemiklerim kaybolmuş eskiden kimse benim yanağımı sıkamazdı, şimdi çekincw 2 metre uzayacak sanki.. yarın tartida bol eksiler gormek dilegiyle iyi geceler
biz zayıf evlenmişsiz evlenince sismiştik..:/Benden cok cok iyisin. 2014 te 72 kg ile evlendim ayniymisiz. Ama ben o zamanda 46 bedendim :) 2017de doguma 113 kg ile girdim. Hamile kalma kg 86. Yolum çok uzun ama imkansiz degil
tebrik ederimCuma 90.0
Bu cuma 89.4
Fark - 600 gramcık
Yüzde 0.66
89u görsemde burda kalmaya devam ediyorum
ikimiz ayni kaderi yaşamisiz...hep kiloluydum ama şişman değildim
72 kg 40 beden evlendim zamanla 80 oldum
85 ile hamile kalıp 95 ile doğurdum 90-93 arası sğrekl gidip geldim
en son tartıldığımda 93 kilo olmuştum
sonra sayfaya geldim 86 ya kadar indim
sonra pes ettim hastalıklar, iş yoğunluğu derken
şu an 92.5 oldum
yaza en az 75 ile girmek istiyorum
Kas oluyodur muhtemelen yag yakiyosundurGünaydın
KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta.....99.0
Bu hafta.....99.0
Kilom sabit
Spor.....474 dk
Ben spor yapınca kilo veremiyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?