Harikasin böyle devam sakın bozma hedefine inanGunaydin
Gecen hafta 119
Bugun116.9
Fark 2.1
Spor 200 dk yuruyus
Afferin kız sana böyle devamİşte geldim buradayımmm, gunaydin
Gecen hafta kg:100.8
Bu hafta kg. :99.4
Hafta farkı:1.4 :)
Benimde dayanamadigim sey yedin artik uzme kendini bir dahakine az biraz
Yine neler karistiriyo bilmiyorum ki cokta anlamiyorum bu islerden
Hasibe dökum tava hemide hmmmm gule gule kullan tavukta guzel olur
Tost makinan da Yagli kagidin arasina koy koftelerini sagdan soldan da kapat kagidi yapismaz hemde lezzetide kaybolmamis olur :)
Pilates aletleri alabilmene cok sevindim. Ama tartiyi cok kafana takma. Harika gidiyorsun 1.5 ayda 8 kg civari verdin galibaSlm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.
Eki Görüntüle 2248979
Bi dahaki ay kendim farkı hissetmeye başlıcam inşallah 95e düşüp :)Afferin kız sana böyle devam
27 ocakta 107 kiloydum cnm o zamandan beri dikkat ediyorumPilates aletleri alabilmene cok sevindim. Ama tartiyi cok kafana takma. Harika gidiyorsun 1.5 ayda 8 kg civari verdin galiba
Oo yanli hatirlamisim ben 12 kg vermissin nerdeyse 2 ayda27 ocakta 107 kiloydum cnm o zamandan beri dikkat ediyorum
artida değilsin cnm guzel bisey bende spor eksiye geciriyor seviyorum ya ama her bujnye de farkli bence de tartidan once birakmayi mi denesen haftaya daGünaydın
KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta.....99.0
Bu hafta.....99.0
Kilom sabit
Spor.....474 dk
Ben spor yapınca kilo veremiyorum yahu
tebrik ederim cnm cok guzelGunaydin
Gecen hafta 119
Bugun116.9
Fark 2.1
Spor 200 dk yuruyus
tebrikler cnm cok guzelGunaydin
Gecen hafta 92.900
Bu hafta 92.00
Fark _700
tebrik ederim cmm guzel hedefin kacti seninCuma 90.0
Bu cuma 89.4
Fark - 600 gramcık
Yüzde 0.66
89u görsemde burda kalmaya devam ediyorum
cok artida degiksin telafk edersin cnm insAllahGeçen fayda 73.8
Bu hafta 74.0
Fark +0.2
tebrikler cnm guzel rakamİşte geldim buradayımmm, gunaydin
Gecen hafta kg:100.8
Bu hafta kg. :99.4
Hafta farkı:1.4 :)
ayyy bu tartiyi bende gordjm de almadim ya pikates topu aldim sadece bende simdilik aslında cok iyiydi de esim gerek yok falan deyince israr edemedim bütçeyi zorlamammak icin gule gule kullan cnm hepsini bol eksi getirsin inşallahSlm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.
Eki Görüntüle 2248979
tebrik ederim cnm cok guzel rakam
sabitsin onda guzel cnm birakmak tabiki y ok ideal kilomuza ulascaz insAllahKotu gecen bi hafta ile artilarimi bildirmek istiyorum toplayacam bu hafta insallah.esim 2 hafta gece calisip gunduz evde olacak ondan dolayi bozuldu duzenim tam kendime geliyoken hic iyi olmadi ama tabiki hala motiveyim karalar baglamiyorum yuruyusumuzu birakmadik o bana mutluluk veriyo
Kilom ayni
Spor 235 dk
bu hafta dikkat edecez insAllah cnm fazla artida değilsinBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Haftaya 103 gelecek inşallah
artida olmaman da guzel cnmCuma 83 Bugün 83 sabitim
afiyet olsun canımHibiskus cayina buyrun hanimlar :)
Evet cnm cok sukurOo yanli hatirlamisim ben 12 kg vermissin nerdeyse 2 ayda
Kendi tartimdada ayni ciktim cnm. Once eskisinde tartildim 95.9 ciktim. Sonra onu kaldirdim ayni yere yenisini koydum ondada 95.9 ciktim. Fark olmadi cok sukur kafa karisikligi yasamadimKendi Tartında kaç
Çıktın canım daha önceki tartıldığın
Bu tartı bayağı bir şey gösteriyor maşallah
Tesekkur ederim cnmartida değilsin cnm guzel bisey bende spor eksiye geciriyor seviyorum ya ama her bujnye de farkli bence de tartidan once birakmayi mi denesen haftaya da
tebrik ederim cnm cok guzel
tebrikler cnm cok guzel
tebrik ederim cmm guzel hedefin kacti senin
cok artida degiksin telafk edersin cnm insAllah
tebrikler cnm guzel rakam
ayyy bu tartiyi bende gordjm de almadim ya pikates topu aldim sadece bende simdilik aslında cok iyiydi de esim gerek yok falan deyince israr edemedim bütçeyi zorlamammak icin gule gule kullan cnm hepsini bol eksi getirsin inşallah
sabitsin onda guzel cnm birakmak tabiki y ok ideal kilomuza ulascaz insAllah
bu hafta dikkat edecez insAllah cnm fazla artida değilsin
artida olmaman da guzel cnm
afiyet olsun canım
artida değilsin cnm guzel bisey bende spor eksiye geciriyor seviyorum ya ama her bujnye de farkli bence de tartidan once birakmayi mi denesen haftaya da
tebrik ederim cnm cok guzel
tebrikler cnm cok guzel
tebrik ederim cmm guzel hedefin kacti senin
cok artida degiksin telafk edersin cnm insAllah
tebrikler cnm guzel rakam
ayyy bu tartiyi bende gordjm de almadim ya pikates topu aldim sadece bende simdilik aslında cok iyiydi de esim gerek yok falan deyince israr edemedim bütçeyi zorlamammak icin gule gule kullan cnm hepsini bol eksi getirsin inşallah
sabitsin onda guzel cnm birakmak tabiki y ok ideal kilomuza ulascaz insAllah
bu hafta dikkat edecez insAllah cnm fazla artida değilsin
artida olmaman da guzel cnm
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?