Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.

Bir ara tavukta denicem cnm

Pilates aletleri alabilmene cok sevindim. Ama tartiyi cok kafana takma. Harika gidiyorsun 1.5 ayda 8 kg civari verdin galiba

Kotu gecen bi hafta ile artilarimi bildirmek istiyorum toplayacam bu hafta insallah.esim 2 hafta gece calisip gunduz evde olacak ondan dolayi bozuldu duzenim tam kendime geliyoken hic iyi olmadi ama tabiki hala motiveyim karalar baglamiyorum yuruyusumuzu birakmadik o bana mutluluk veriyo
Kilom ayni
Spor 235 dk

Gecen hafta: 98.5
Bugun: 95.9
Fark: -2.6
Yuzde: 2.639

E eboe bonusum banli etiketleyemiyorum ama bizi okuyabiliyormus. Seviyorum seni bonusum
Kendi Tartında kaç
Çıktın canım daha önceki tartıldığın
Bu tartı bayağı bir şey gösteriyor maşallah

Günaydın

KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta.....99.0
Bu hafta.....99.0
Kilom sabit
Spor.....474 dk

Ben spor yapınca kilo veremiyorum yahu
artida değilsin cnm guzel bisey bende spor eksiye geciriyor seviyorum ya ama her bujnye de farkli bence de tartidan once birakmayi mi denesen haftaya da
Gunaydin
Gecen hafta 119
Bugun116.9
Fark 2.1

Spor 200 dk yuruyus
tebrik ederim cnm cok guzel
Gunaydin

Gecen hafta 92.900
Bu hafta 92.00
Fark _700
tebrikler cnm cok guzel
Cuma 90.0
Bu cuma 89.4
Fark - 600 gramcık
Yüzde 0.66

89u görsemde burda kalmaya devam ediyorum
tebrik ederim cmm guzel hedefin kacti senin
Geçen fayda 73.8
Bu hafta 74.0
Fark +0.2
cok artida degiksin telafk edersin cnm insAllah
İşte geldim buradayımmm, gunaydin

Gecen hafta kg:100.8
Bu hafta kg. :99.4
Hafta farkı:1.4 :)
tebrikler cnm guzel rakam
ayyy bu tartiyi bende gordjm de almadim ya pikates topu aldim sadece bende simdilik aslında cok iyiydi de esim gerek yok falan deyince israr edemedim bütçeyi zorlamammak icin gule gule kullan cnm hepsini bol eksi getirsin inşallah
Gecen hafta: 98.5
Bugun: 95.9
Fark: -2.6
Yuzde: 2.639

E eboe bonusum banli etiketleyemiyorum ama bizi okuyabiliyormus. Seviyorum seni bonusum
tebrik ederim cnm cok guzel rakam
sabitsin onda guzel cnm birakmak tabiki y ok ideal kilomuza ulascaz insAllah
Bu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47

Haftaya 103 gelecek inşallah
bu hafta dikkat edecez insAllah cnm fazla artida değilsin
Cuma 83 Bugün 83 sabitim
artida olmaman da guzel cnm
Hibiskus cayina buyrun hanimlar :)
afiyet olsun canım

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 87.7
Bu hafta: 87.3
Fqrk: - 400
Yüzde: 0.45
Daha iyi olabilirdim aslinda ama eksi eksidir diorum ve yoluma devam ediyorum bende bugun pilates topu aldim ve birazdan ilk defa denicem bklm insAllah sikilasmama faydasi olur kizlar sabah 40 dk yürüyüşümü yaptim kahvaltidan once pilates de yapip squat ve leslieyle taclandircam insAllah

Oo yanli hatirlamisim ben 12 kg vermissin nerdeyse 2 ayda
Evet cnm cok sukur

Kendi Tartında kaç
Çıktın canım daha önceki tartıldığın
Bu tartı bayağı bir şey gösteriyor maşallah
Kendi tartimdada ayni ciktim cnm. Once eskisinde tartildim 95.9 ciktim. Sonra onu kaldirdim ayni yere yenisini koydum ondada 95.9 ciktim. Fark olmadi cok sukur kafa karisikligi yasamadim

Tesekkur ederim cnm

Hedef 75 filan hani o civarlar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…