Tesekkur ederim inşallah boyle devam :)kilo vermede spor yuzde 30 - 35etkili cnm
Menulerine dikkat ediyomusun
cok guzel baslangic cnm ins. Devami gelsin
baharcim biz gecen hafta ayni kilodaydik :)) 92.2 yani
Sen pazartesiyi yazmisin heralde
Yinede eksidesin guzel cnm
Oooo 8 lere hosgeldin cnm darisi bize ins. :))
o kadar kacamaga fazla arti sayilmaz cnm :))
vavvvv super gitmis tebrikler cnm
hasibeeeee harikasinnn cnm coook tebrikler
almamis olmanda guzel cnm
Ama vermeye basla artik :))
sen o sistemi biraktinmi cnm
Fazla kacirdim gibide geldi. Cok rahatsiz etti midemi ama ayran cok fazla geldi zatenAfiyet olsun canım bende biraz farklisini yedim 15:00 de 3 kaşık kısır yedim iki su bardağı ayran,
az yemekte fayda var sonra rahatsz ediyor ciddenFazla kacirdim gibide geldi. Cok rahatsiz etti midemi ama ayran cok fazla geldi zaten
bilemedim cnm ama bence ekmek Bi dilim yeterdiAz once 1.5 tabak yogurtlu corba ictim. 2 dilim ekmek yedim kac gundur ekmek yemiyorum.
Ton baligi cikarmistim saat 9 gibi ton balikla az salata yapsam fazla mi kaçar?
Tesekkur ederim cnmSüper canım tebrik ederim
Afiyet olsun canım güzel menüBugunku menum
11.30 1 dlm cok tahilli ekmek, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 1 dlm beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 2 yumurta, 3 ceviz (resimde yok sonradan koydum), naneli yesil cay
15.55 kakaolu muz, 6 cig badem, sade nescafe
19.00 1 kase yogurt, 1 tabak tane fasulye
Eki Görüntüle 2249241 Eki Görüntüle 2249242 Eki Görüntüle 2249244
Tesekkur ederim cnm
Tesekkur ederimAfiyet olsun canım güzel menü
Gecen hafta 3-4 gun spor vardi cnmseninkide iyu canim eksiliyorsun en azindan gram da olsa :))) yuruyormusun
Bonus yerineBonusun kilo bildirimini ben mi gormedim bi kac kisi guzel ekdi falan demis sanki
Gecmis olsun bu senede sizin aile hic atlatamadi gribiiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ailecek gribiz çok uykum var halim yok
Kilom 75.7
-200 gr
Tamam cnm. Elimden geldigince paylascam insallah.Bulamiyorum resimlerin ilham veriyor bana hic birakma emi :)))
Bonus ne zaman bitcek cezan altinti yapamadim
Gecmis olsun cnmiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ailecek gribiz çok uykum var halim yok
Kilom 75.7
-200 gr
Bende 9 lardan cok sıkıldım cnm bir an once 8 lere adim atalim beraber :))Mefkurem bende simdilik yurumeye basladim bu hafta 91 i gormek istiyorum
Gecmis olsun cnmiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ailecek gribiz çok uykum var halim yok
Kilom 75.7
-200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?