- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Insallah once siz arkanizdan ben 8lere gelcezBende 9 lardan cok sıkıldım cnm bir an once 8 lere adim atalim beraber :))
himm görmedim cnmBonus yeriney.o.l.c.u yazmis :)
tebrikler cnmiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ailecek gribiz çok uykum var halim yok
Kilom 75.7
-200 gr
Afiyet olsun canımSabah 12.00
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Bol domates
1 salatalık
4 ceviz
Ara kahve 2 kare bitter
Akşam 19.00
Izgara tabağı ( 2 kanat tavuk derisiz 1 pirzola 3 köfte avuç içi kadar et )
Yarım bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ailecek gribiz çok uykum var halim yok
Kilom 75.7
-200 gr
Bende 9 lardan cok sıkıldım cnm bir an once 8 lere adim atalim beraber :))
evet ben de yine artı çıkıcam diye korktum ama çok şükür olmadı. birkaç gün daha süre tanıdım kendime. Allahın izniyle 27 sinde grupla başlayacağım yine seviyelere.almamis olmanda guzel cnm
Ama vermeye basla artik :))
sen o sistemi biraktinmi cnm
eksi eksidir. haftaya daha güzel olur.Kilo bildirimi
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Hayallar baskaydi ama hayatlar boyle oldu malesef :))
Belki teli olanlar biliyordur cnmkızlar bonus neden banlandı? mesajlarına baktım bariz birşey göremedim. diyetisyenlerle olan yorumları yüzünden mi?
ben bu mesajı görmemişim canım kusura bakma bildirimlerde şimdi farkettim...o program bitti benim ama 1.seviyesi modynda devam ediyoum tek fark meyve yoktu o seviyede bazen öğün olarak güzel bi meyve tabağı yapıyorum kendime bide bazen kahvaltıda hurma yada kuru kayısı ekliyorum onun harici aynen devam ediyo gibiyim daha yolum var ama güzel kilo gittiği için duraksama dönemindeyim galiba 1 aydır aynı kilodayım 79.5 ile 80.1 arası gidip geliyorum hedefim 65 68 falanda olbilir ama görebilirmiyim bilmiyorum...kilo vermede spor yuzde 30 - 35etkili cnm
Menulerine dikkat ediyomusun
cok guzel baslangic cnm ins. Devami gelsin
baharcim biz gecen hafta ayni kilodaydik :)) 92.2 yani
Sen pazartesiyi yazmisin heralde
Yinede eksidesin guzel cnm
Oooo 8 lere hosgeldin cnm darisi bize ins. :))
o kadar kacamaga fazla arti sayilmaz cnm :))
vavvvv super gitmis tebrikler cnm
hasibeeeee harikasinnn cnm coook tebrikler
almamis olmanda guzel cnm
Ama vermeye basla artik :))
sen o sistemi biraktinmi cnm
Est. Cnm bazen hepimizin gözünden kaciyorben bu mesajı görmemişim canım kusura bakma bildirimlerde şimdi farkettim...o program bitti benim ama 1.seviyesi modynda devam ediyoum tek fark meyve yoktu o seviyede bazen öğün olarak güzel bi meyve tabağı yapıyorum kendime bide bazen kahvaltıda hurma yada kuru kayısı ekliyorum onun harici aynen devam ediyo gibiyim daha yolum var ama güzel kilo gittiği için duraksama dönemindeyim galiba 1 aydır aynı kilodayım 79.5 ile 80.1 arası gidip geliyorum hedefim 65 68 falanda olbilir ama görebilirmiyim bilmiyorum...
Bu kilolarimizla mutlu olmadigimiz icin biyerde dur diycen artik bozuk plakla devam etme yeni bir plak tak canim :)
Canım tartı nasıl memnun musunSlm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.
Eki Görüntüle 2248979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?