Canım tartı nasıl memnun musun
Günaydın bonuscan özledik
Hosgeldin bonus.özledik seniBen bildirimlerinizi okudum
Dönücem ilk fırsatta az bir sabah sporu yapayım yoğun bir gün olucuk yarın sabahta hacamata gidicem inş.
Hosgeldin bonus.özledik seni
Günaydın arkadaşlar
Mutlu hafta sonları olsun hepimize
Geçen hafta fazla bi kacamagim olmadı (bulgur pilavi yemistim onu es gecmeyelim) neden fazla çıktım anlamadım. 87' ye inmeyi düşünürken 90 ciktim tartımin da kafası gidik bozulmustur bekli deyip Bulamiyorum nin aldığı tartidan aldim. Bence tartı bozuk
Yolcunun uyguladığı programa kimler basliycak arkadaşlar. Ben de başlamayı dusunuyorum lakin okulda haşlanmış yumurta da yenmez ki fena kokuyor. Bunun yerine peynir olabilir mi acep? Kestane kebap bilenler cevap lütfen
ISILDURU gecmis olsun tatlım.
Gule gule kullan cnm. Kac kisinin almasina neden oldum prim verselerdi bariGünaydın arkadaşlar
Mutlu hafta sonları olsun hepimize
Geçen hafta fazla bi kacamagim olmadı (bulgur pilavi yemistim onu es gecmeyelim) neden fazla çıktım anlamadım. 87' ye inmeyi düşünürken 90 ciktim tartımin da kafası gidik bozulmustur bekli deyip Bulamiyorum nin aldığı tartidan aldim. Bence tartı bozuk
Yolcunun uyguladığı programa kimler basliycak arkadaşlar. Ben de başlamayı dusunuyorum lakin okulda haşlanmış yumurta da yenmez ki fena kokuyor. Bunun yerine peynir olabilir mi acep? Kestane kebap bilenler cevap lütfen
ISILDURU gecmis olsun tatlım.
Merhaba canım bende istanbulda yum ama anlamadım niye İstanbul dediğiniMerhaba lar 105.8 dum en son hedef im 75 istanbulda birlikte zayiflicak kiloma yakin arkadas ariyorum boyum 1.75
EvetOkul? Öğretmenmiydin sık gelmediğin için yazışamıyoruz ki bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?