Yag yakıcı egzersizler adlı bir program indirdim telefonuma..30 günlük egzersizler var..tamamlayacagim inşallah bakalım neler olacak :))
Cok guzel cnmBugun iyiyim sanki
Bol yesillikli klasik kahvalti
2 sekersiz turk kahv.
1 kupa yesil cay
4 brdk su
40 dk yuruyus
5 te izgara ve salata domates corba olur insallah
Bu haftada bulgur pilavi yermisin hem cok saglikliGünaydın arkadaşlar
Mutlu hafta sonları olsun hepimize
Geçen hafta fazla bi kacamagim olmadı (bulgur pilavi yemistim onu es gecmeyelim) neden fazla çıktım anlamadım. 87' ye inmeyi düşünürken 90 ciktim tartımin da kafası gidik bozulmustur bekli deyip Bulamiyorum nin aldığı tartidan aldim. Bence tartı bozuk
Yolcunun uyguladığı programa kimler basliycak arkadaşlar. Ben de başlamayı dusunuyorum lakin okulda haşlanmış yumurta da yenmez ki fena kokuyor. Bunun yerine peynir olabilir mi acep? Kestane kebap bilenler cevap lütfen
@ISILDURU gecmis olsun tatlım.
Senin adina cooook sevindim cnm ins.sonunuda getireceksinMerhabalar,mutlu haftasonlari
Bonus hosgeldinn,mapuslara düsme artik
nisan34 meslektaşmisiz,bransin nedir. Yumurta olayina gelince ben yaklasik bir senedir gotürüyorum okula,yumurtalari bolerek uzerine maydanoz serpistiriyorum,arada omlet yapiyorum,sagolsun arkadaslarda anlayisliydi sorun olmadi ben de:)
Yolcunun uyguladigi programin 1. Seviyesini daha once yapmistim,tekrar baslamayi düşünüyorum insallah bu sefer başarabilirim,sen de baslayacak misin
Mefkurem
Başım gözüm üstüne hakettimOrtalık alav alacak he miayrıca +0,2 için bir depik kazanmıştın ileteyim al
Canım senin tartıdan aldım ben de kemik ölçümü 1 diyor kas 90 seninki de öyle miBoyle cislarla dolu haftasonu kahvaltisindan
Eki Görüntüle 2249430
Kendime aldigim saglikli tabagim (sosu yedigim icin yesillikleri yiyemedim. Sosu yazin konserve domates yaptim. Dondurucudan yesil biber cikardim. Sogan biber dometes yaptim)
Eki Görüntüle 2249429
Gule gule kullan cnm. Kac kisinin almasina neden oldum prim verselerdi bari
ben bu mesajı görmemişim canım kusura bakma bildirimlerde şimdi farkettim...o program bitti benim ama 1.seviyesi modynda devam ediyoum tek fark meyve yoktu o seviyede bazen öğün olarak güzel bi meyve tabağı yapıyorum kendime bide bazen kahvaltıda hurma yada kuru kayısı ekliyorum onun harici aynen devam ediyo gibiyim daha yolum var ama güzel kilo gittiği için duraksama dönemindeyim galiba 1 aydır aynı kilodayım 79.5 ile 80.1 arası gidip geliyorum hedefim 65 68 falanda olbilir ama görebilirmiyim bilmiyorum...
Günaydın arkadaşlar
Mutlu hafta sonları olsun hepimize
Geçen hafta fazla bi kacamagim olmadı (bulgur pilavi yemistim onu es gecmeyelim) neden fazla çıktım anlamadım. 87' ye inmeyi düşünürken 90 ciktim tartımin da kafası gidik bozulmustur bekli deyip Bulamiyorum nin aldığı tartidan aldim. Bence tartı bozuk
Yolcunun uyguladığı programa kimler basliycak arkadaşlar. Ben de başlamayı dusunuyorum lakin okulda haşlanmış yumurta da yenmez ki fena kokuyor. Bunun yerine peynir olabilir mi acep? Kestane kebap bilenler cevap lütfen
@ISILDURU gecmis olsun tatlım.
Merhabalar,mutlu haftasonlari
Bonus hosgeldinn,mapuslara düsme artik
nisan34 meslektaşmisiz,bransin nedir. Yumurta olayina gelince ben yaklasik bir senedir gotürüyorum okula,yumurtalari bolerek uzerine maydanoz serpistiriyorum,arada omlet yapiyorum,sagolsun arkadaslarda anlayisliydi sorun olmadi ben de:)
Yolcunun uyguladigi programin 1. Seviyesini daha once yapmistim,tekrar baslamayi düşünüyorum insallah bu sefer başarabilirim,sen de baslayacak misin
Mefkurem
Canım senin tartıdan aldım ben de kemik ölçümü 1 diyor kas 90 seninki de öyle mi
Ben de neden böyle çıkıyor yanlış büyük ihtimal uygulama yorumunda birimde daha böyle çıkmışBende kas %50.5 kemik 4.0 yaziyor cnm
Acaba birim degerleri mi farkli. Ayarlara gitim birimleri kontrol etsene cm ve kg olsun. Eger oyleyse uygulamayi kaldirip tekrar yukle klasik turk yontemiBen de neden böyle çıkıyor yanlış büyük ihtimal uygulama yorumunda birimde daha böyle çıkmış
Ay dur doğru kaldırıp yükleyeyim yarın aç karnına tartılayım belki kafası yerine gelir sinirimi bozdu ya 80 lira verdim namussuz tartıyaIyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 10 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.
Eki Görüntüle 2249636
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnin acikti. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249634
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 2 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Eki Görüntüle 2249633
19.00 sade turk kahvesi
Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah
Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.
Acaba birim degerleri mi farkli. Ayarlara gitim birimleri kontrol etsene cm ve kg olsun. Eger oyleyse uygulamayi kaldirip tekrar yukle klasik turk yontemi
Bu Arada nasıl gidiyor diyetin ben iki haftadır kilo veremiyorumIyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 10 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.
Eki Görüntüle 2249636
Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnin acikti. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.
Eki Görüntüle 2249634
16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 2 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)
Eki Görüntüle 2249633
19.00 sade turk kahvesi
Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah
Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.
Acaba birim degerleri mi farkli. Ayarlara gitim birimleri kontrol etsene cm ve kg olsun. Eger oyleyse uygulamayi kaldirip tekrar yukle klasik turk yontemi
Fisini atmadin insallah. Olmazsa iade edersin.Ay dur doğru kaldırıp yükleyeyim yarın aç karnına tartılayım belki kafası yerine gelir sinirimi bozdu ya 80 lira verdim namussuz tartıya
Benim cok sukur iyi gidiyor cnm. Direncim bu hafta kirildi 2.6 kg verdim.Bu Arada nasıl gidiyor diyetin ben iki haftadır kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?