Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen emzirirken bütün vitamin mineralleri çocuk aldığı için anneler çok zayıflar emzirmek anneliğin en güzel nimetlerinden bence. bencede kullanma bebişi riske atmaya gerek yok

ben emzirip kilo alanlardanim maglesef kizimida 2 bucuk yil emzirdim aynisiydi ama son dönem diyet yapmisdim 15 kilo vermisdim 5 ayda sonra yine hamile kalinca hepsini aldim dogumdan sonra gidenler geri geldi

elif soğan suyu için pek iyi seyler duymamıştım kanal d doktorum programında bir izleyici arayıp soğan suyu içtiğini söylemişti dr çok tepki verdi.istersen öncelikle kanal d nin sitesinde o programı izle derim.

aslında okadar çok hayalim varki şimdilik rafa kaldırdım gibi malesef ama oğluşum biraz daha büyüsün inşallah raftan indirecem :))daha önce evlenmeden önce yani malesef yoğun çalışmaktan fırsat bulamadım kemanı çok seviyorum dediğim gibi hele aşkı memnunun dizi müziklerine toygar ışıklı ya bayılıyorum hele jenerik müziğinde piyanoyla başlıyor araya viyolonsel offff en sona keman harikaaa yaaaaa süper bişey yaa öhömmm neyse kendime geleyim biraz :roflol:desteğin için teşekkür ederim ablacım mutlaka yapıcam ben kafama koyduğumu yaparım çünkü biliyorumsengözlerimebaksanabbu arada Allah çocuklarına hayırlı uzuuunnn ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:hepimizin evlaadınada

Tursarı tabbi ki kafa yoracağım.daha eski sayfalarda senin ve oğlunun resimlerini görmüştüm.allah bağışlasın..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben sana ders veririm istiyorsankaydirigubbakcemile3 osmanlıcadan bir ara ders almıştım ortadan iyi derecede ingilizce arapça ve birazda osmanlıca biliyorum bir ara rusçaya takmıştım napcaksam artık oççın krassiva :roflol: :roflol:

merhabalar.gurubunuza üye olmak istiyorum mümkünmüdür acaba?
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ben kendime ceza verdim hiç izin kullanmıcam bak doğru karar vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kizlar bende iki ay once 2.ci kizimi dunyaya getirdim suan 93 kiloyum eski evlendigim kilolarmima yani 55 donmek istiyorum
Allah uzun ömür versin canım ama bebişini biraz daha büyütsen senin içinde kolay olur en azından bir altı aylık olsun oda emzirmiyorsan tabiki yoksa çok stres olursun hem bebek büyütmek hemde diyet yaha fazla stres gerçi se daha iyi bilirsin tabiki ama ben çok sıkıntı çekmiştim oğlumda ilk bisene kendime gelemedim :bbo:
ayyy iyi güldürdün beni yaaa emoşş :roflol::roflol::roflol:

ya sana bi tavsiyem var derincim yinede sorarsın ama nane bebkleri hem rahatlatıyor hemde emfeksiyonlarada iyi geliyor ben oğlumda çok kullanıyordum bu sene unuttum vermeyi hasalıktan kurtulamadık bide ekinezya varya o zaten enfeksiyon için sen sor genede çünkü küçük daha (gerçi kullandığımız antibiyotikten daha iyi ya)ben ikisini çay demler gibi demleyip kaşıkla içirirdim hem sakinleştirir hemde enfeksiyona iyi gelir Allahın izniyle benim oğlumun ateşini bile düşürmüşlüğü var bu nanenin çok faydalı araştır istersen nettenyerimseniben
yaygaracı ben 11 yaşında oldumda çıtım bile çıkmamıştı boshayallersmilegerçi benim gözüme batikon kaçırmadılar ama :roflol:işin şakası tabi ama gerçekten demekki olgunlaştıkça zorlaşıyormuş bu ameliyat keşke daha erken yapılsaymış ama kısmet tabi hmm çok geçmiş olsun atlattın çok şükürolumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: ben bi diyetisyeni dinlemiştim adam proteyin diyeti yapıyor çokgüzel kilo veriyor ama adamın hiçbir şeyi yokmuş ne tansiyon ne şeker ne kollestrol ama diyetin sonunda adamı kalp krizinden hastaneye kaldırmışlar ve şeker tansiyon kollestrol de hortlamış daha sonrasında sırf bu diyete bağlamış bütün doktorları doktorlar tereyağını ve diğer hayvansal yağları hayatımızdan çıkarmaya çalışıyor ama mesela dedem ömrünü tereyağı ve kavurmayla bitirmesine rağmen 96 yaşında ve hiçbir hastalığı olmadan vefat etti doğal bi şekilde etrafımda tanıdıklarımda öyle tabi bence bu tek tip diyetler hiç iyi değil lmaz:

strestendir canım benim rahatla olumunekankayizsmilelem ben o kiloda olsam bide senin boyunda bu benim ideal kilom olurdu yeterdi daha neye sıkıntı yapıyorsun yahuu anlamadım gitti :umursamaz:
valla zeki kızsın vesselammmmm :roflol::roflol::roflol:

bırak emsin kuzu yaa daha çüçükbiraz diyet yap bak farkını görürsün emzirmenin opuyorumnanaktan

ay kız hiç üşenmedin mi bunca şeyi yazarken akannehir valla ben üşeniyorum bazen yazaren vazgeçtiiğim bile oluyo kaydirigubbakcemile3

candy derın merhaba nasılsınız
derıncıgım gecmıs olsun canım bu cocuklar ömür törpüsü..

yenı gelen hatunlar hos geldınız....

dılencı canım uzun zamandır sende yoktun nasılsın....

zalimi canım çok geçmiş olsun..acil şifalar dilerim..ameliyat deyince içim ürperiyor..1 buçuk yıl içinde 3 kere ameliyat masasına yattım..YUMURTALIK KİSTİ,SAFRA KESESİ,MİYOM ameliyatları oldum..ALLAH oralara düşürmesin..eksikte etmesin..basit bir ameliyat deseler bile ne olacağı hiç belli olmuyor..olumunekankayizsmile

derincim senin kuzucuğuna da geçmiş olsun...

dün akşam dizi izlerken 40 dk bantta yürüdüm..aynı performansı bu akşamda bekliyom kendimden...kaydirigubbakcemile3

bugünki menümü yazayım..
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacım
yolda
1 küçük şişe su

KAHVALTI
3/2 simit ( aylardır yemiyorum çok canım çekti )
1 kk sütaş süzme peynir
2 fincan çay

ARA
1 türk kahvesi

ÖĞLE
1 tavuklu sandviç ( bugün yemek getirmedim )
1 bardak limonata ( hazır şekersiz diye satılandan )

ARA
bilmiyorum çıkıp meyve almam lazım

AKŞAM
belli değil eve gidince yapacam bişeyler

hoşbuldum zeynep umarım birbirimizden güç alırda şu kilolardan kurtuluruz

hiç şüphen olmasın.biz aynı sorunu paylaşan ve hep böyle gitmeyecek deyip birşeyleri değiştirmeye niyetlenen,azimli,cesur tuttuğunu koparan çıtırlarız(ben biraz bayatladım ama )hep birlikte el ele

eet yaygaracılıkta üstüme yoktu

çıldırtım hastanedekileri

kusmaktan kurtulmak için ameliyat oldum

ama kusa kusa bir hal oldum

çok şükür 48 saat sona erdi

şu 1 hafta geçsin artık

offfffff ölüyorum

bide serviste birine gıcık olmuştum

10dk sürdü bende oldum o ameliyattan dedi

salak çıldırttı beni

doktorlar zor dediler diyom

aa yok yok uyutmadan yapıyorlar hatta diyo

ne salak insanlar var ya

bi minikler bir ben birde benm yaşımda bir kız daha yıktık servisi uyutmadık hiç 2 gündür

bi minikler bir ben birde benm yaşımda bir kız daha yıktık servisi uyutmadık hiç 2 gündür

canın cok yanmıştır.yoksa durduk yere niye bağırasın.bir arkadaşım da olmuştu.çoçukken daha kolay geçiyor galiba.o da bayağı acı çektiğini söylemişti.neyse oldun ya,bundan sonra biraz dkkat,,,

ohooo aşk olsun ama yazdım ya daha önce ben 2000 lik diyetimi. okumuyon mu bakiim senin için yazdım ben onu:1closedeyes:
ayol valla dilimde tüy bitti:) sutem arkadaşa yazdıklarımı okuyabilirsin tatlım. iki yıl önce daha düşük bi kilodaysan belki ondan 1200 demiştir diyetisyen. ya da bir an önce hızlı kilo ver de ne güzel diyetisyenim var benim diyesin diye zorlamıştır öyle:) çünkü ben kaç tane tanıdıysam 1500den aşağı vermezler. ben artık 1300 lük falan yapmalıyım 1500 yaparsam haftada yarım kilo gidiyor bu hafta gözlemledim. yolun sonuna doğru işler zorlaşıyor. baştan sakın az yeme.

yok be ablacım buralardayım. kimse yazmayınca ben de yazmamıştım ondan öyle gelmiştir. ee sen naptın adapte oldun mu diyete tekrar?

kendi başına mı yaptın?afferummmm.ben üç kişi kendini paraladı anca yaptım.yok havadan dır.??????biz hep tokuz!!!!!!!!!!!!!!!guclubacismile

Evet tek basıma yaptım direktifleri takip ettim ama 2. seferde oldu.
bugun agrımıyor basım, evde temizlik vardı, annem geldi karafırından birşeyler almış dayanamadım yedim aksam az yiyeceğim mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…