aslında okadar çok hayalim varki şimdilik rafa kaldırdım gibi malesef ama oğluşum biraz daha büyüsün inşallah raftan indirecem :))daha önce evlenmeden önce yani malesef yoğun çalışmaktan fırsat bulamadım kemanı çok seviyorum dediğim gibi hele aşkı memnunun dizi müziklerine toygar ışıklı ya bayılıyorum hele jenerik müziğinde piyanoyla başlıyor araya viyolonsel offff en sona keman harikaaa yaaaaa süper bişey yaa öhömmm neyse kendime geleyim biraz :roflol:desteğin için teşekkür ederim ablacım mutlaka yapıcam ben kafama koyduğumu yaparım çünkü biliyorumsengözlerimebaksanabbu arada Allah çocuklarına hayırlı uzuuunnn ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:hepimizin evlaadınadahiç bir şey için geç değildir canımm.. bunu unutma...hala yapabilirsin.. hayallerinin peşinden git... pişmanlıklar yaşama...yapamayacağın bir şey değil..yaparsın bence..
ben enstrüman çalamıyorum..eşim o konuda çok yeteneklidir..
ama benimde aklımda hep öğrenmek ve öğretmek var...
bunun için çalışıyorum..
hayatıma renk, tat katmaya çalışıyorum..
şu kısacık hayatta mutlu olmak gerek...
keyif almak gerekk...
hayal ediyorsan, aklından geçiriyorsan yapmak için adım at...
çok daha mutlu olursun.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTursarı tabbi ki kafa yoracağım.daha eski sayfalarda senin ve oğlunun resimlerini görmüştüm.allah bağışlasın..
ben sana ders veririm istiyorsankaydirigubbakcemile3 osmanlıcadan bir ara ders almıştım ortadan iyi derecede ingilizce arapça ve birazda osmanlıca biliyorum bir ara rusçaya takmıştım napcaksam artık oççın krassiva :roflol: :roflol:
güzelmiş notların canım.. ben de iki dersten kötü aldım biri osmanlıca 42 aldım diğeri de divan edebiyatı 27 aldım ondan da finale sıkıcaz biraz eyvahedigeldismile ama benim iktisadda öğrenmem lazım yoksa sevgilim kalacak dersten.. hiç çalışmıyor.. o dersi kolay bi mantığa oturtursam ona da anlatırsam belki ısınır iktisada..
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanmerhabalar.gurubunuza üye olmak istiyorum mümkünmüdür acaba?
ben kendime ceza verdim hiç izin kullanmıcam bak doğru karar vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sakın böyle yapma ben bi hafta 104,9 tan 105,8 e çıktığım için izin aldım o günden beri izinliyim.. izinli olduğum dönem de 108 e kadar çıktım.. şimdi anca anca indim 104 e o yüzden sakın benim yaptığım hatayı yapma.. sakın izin alma tartılmamazlık etme.. bi de neden istemediğini yaz bakalım.. hepimiz yapıyoruz kaçamaklar.. dün yaptığım kaçamağı bilsen dudağın uçuklar akannehir
Allah uzun ömür versin canım ama bebişini biraz daha büyütsen senin içinde kolay olur en azından bir altı aylık olsun oda emzirmiyorsan tabiki yoksa çok stres olursun hem bebek büyütmek hemde diyet yaha fazla stres gerçi se daha iyi bilirsin tabiki ama ben çok sıkıntı çekmiştim oğlumda ilk bisene kendime gelemedim :bbo:selam kizlar bende iki ay once 2.ci kizimi dunyaya getirdim suan 93 kiloyum eski evlendigim kilolarmima yani 55 donmek istiyorum
ayyy iyi güldürdün beni yaaa emoşş :roflol::roflol::roflol:canım gecmıs olsun gece gece 4 kılometre yurumussun bence bu cesaret votka ve saf alkolde kaynaklanıyo.kafayı bulmussun yafruuum.kafamçokkarıştı
aynen canım bende..:sinifsinif:
zeynep ablacım sagolasın annemler ümreden gayet saglıklı geldıler şükür.benımde nedense yureyım sızlıyo oralara gıtmeyı cook ıstıyorum.inş rabbim herkese tez nasıp eder.:Saruboceq:
zalımı çoook gecmıs olsun bebegım..a.s.
egedenız oglunu kutltyorum..sanada ne mutlu dıyorum.gurur verıcı bır olay..:hooray:
beyza ablacım muhabbetını özledım...Şeniz
safahat canım ayran içtik ayrı düstuk...:1no2:
dilek86 gercekten istersen kılo verırsın canım ama sen sımdı lohusa sayılırsın bence cokta kılona takılma..sadece daha fazla almamaya calıs..:içelim:
ya sana bi tavsiyem var derincim yinede sorarsın ama nane bebkleri hem rahatlatıyor hemde emfeksiyonlarada iyi geliyor ben oğlumda çok kullanıyordum bu sene unuttum vermeyi hasalıktan kurtulamadık bide ekinezya varya o zaten enfeksiyon için sen sor genede çünkü küçük daha (gerçi kullandığımız antibiyotikten daha iyi ya)ben ikisini çay demler gibi demleyip kaşıkla içirirdim hem sakinleştirir hemde enfeksiyona iyi gelir Allahın izniyle benim oğlumun ateşini bile düşürmüşlüğü var bu nanenin çok faydalı araştır istersen nettenyerimsenibenyenacım kızım bağırsak enfeksiyonu geçirdi çok üzüldüm:gitme: günlerdir ateşi 39.5 40 arası idi sürekli.gecelri uyuyamadı haliyle babası ve bende uyumadık. birde hafta sonu düğün girdi araya kızımda çok huysuz annemde misafir var gelemiyor yardıma kv urfada meğer ne faydası oluyormuş kadının şikayetçiydim ama:jeyyar: bacaklarıma tutunuyor hiç ayrılmıyor dibimden birde geçen akşam salınağından düştü yine çok ağladım:gitme: çok korktum çünki çok hareketli bir bebek ara ara giriyorum birde buralarıda pak sakin bu sıra kimse olmuyor çıkıyorum
yaygaracı ben 11 yaşında oldumda çıtım bile çıkmamıştı boshayallersmilegerçi benim gözüme batikon kaçırmadılar ama :roflol:işin şakası tabi ama gerçekten demekki olgunlaştıkça zorlaşıyormuş bu ameliyat keşke daha erken yapılsaymış ama kısmet tabi hmm çok geçmiş olsun atlattın çok şükürolumunekankayizsmilekızlar şimdi geldim
hiç iyi deilim
beklenenden daha riskli
vede daha kötü bir ameliyat geçirdim
dün çaburcu olursun belki demişti
sonra yara kötüye gidiyor dedi
dünde yattım
bugün dedim doktora
tmm eskiye nazaran iyi
ama sen iyi deilsin kal dedi
yok dedim çıkcam
çok ağrım var
dikişli oldu
çok kanamış
2.5-3 saat sürmüş ameliyat
kanı zor durdurmuşlar
ameliyattan çıktığımdan beri yıktım ortalığı
gözüme batıkon kaçmış
dün öğleye kadar boğazımdan kötü ağrısı vardı
dondurma verir diye bekledim ama
sadece süt su meyve suyu var
hocaya gösterdiler
kendisi çıkmak istiyorsa
çıkabilir ama en ufak bişeyde
hemen geleceksin dedi
:roflol: :roflol: :roflol: ben bi diyetisyeni dinlemiştim adam proteyin diyeti yapıyor çokgüzel kilo veriyor ama adamın hiçbir şeyi yokmuş ne tansiyon ne şeker ne kollestrol ama diyetin sonunda adamı kalp krizinden hastaneye kaldırmışlar ve şeker tansiyon kollestrol de hortlamış daha sonrasında sırf bu diyete bağlamış bütün doktorları doktorlar tereyağını ve diğer hayvansal yağları hayatımızdan çıkarmaya çalışıyor ama mesela dedem ömrünü tereyağı ve kavurmayla bitirmesine rağmen 96 yaşında ve hiçbir hastalığı olmadan vefat etti doğal bi şekilde etrafımda tanıdıklarımda öyle tabi bence bu tek tip diyetler hiç iyi değilyenacım o benim yaptığım et diyeti. dukan da adamın adı işte. rivayete göre bi hastasına kilo ver demiş. o da ben eti çok severim diyet yapamam diyince. iyi o zaman sadece et ye demiş. hastası da kilo verince adam çıkmış ortaya heyooo diyet buldum zengin olucam diye:))
strestendir canım benim rahatla olumunekankayizsmilelem ben o kiloda olsam bide senin boyunda bu benim ideal kilom olurdu yeterdi daha neye sıkıntı yapıyorsun yahuu anlamadım gitti :umursamaz:dukan amcaya başlıycam zaten hee:)) o diyeti yaparken ağlamıştım ben. resmen acı çektim:) her öğün yarım el kadar yağsız et ve su:1shok: açlıktan uyuyamamıştım:) gerçi gerçek diyete göre daha çok et yenebiliyor o ayrı. diğer hafta sebze ekliyo sonra gene et sonra yavaş yavaş bi dilim ekmeğe meyveye geçilebiliyor.
ya işte ben hırs yaptım bi ayda sporla ve az yemeye 70 olayım kurtulayım küsürattan dedim. o arada da az yiyeceğimi sandım ve vitamin aldım:))) ama sağolsun spor öyle bi iştah yaptı ki ancak kilomu kouyabilidim. benim de sabırsızlık gibi bi sorunum var işte. öyle yaptıkça da yavaşladım. normal gitsem şimdiye zaten 70 olurdum. pfff.
valla zeki kızsın vesselammmmm :roflol::roflol::roflol:allaaah içim şişti okurken zalimi! çok geçmiş olsun tekrardan aman atlat şu bir haftayı da sonra bişeyin kalmaz inşallah. o batikon nasıl kaçıyor göze bu arada? sen narkozdayken göüzn açıkmıymış?
sen niye kullanmiyorsun diye sorarsan emzirdigim icin korkuyorum emzirmeyi bir birakabilsem deniyecem ama oglum birbucuk yasinda bir türlü birakmiyor bende emzirip ve kilo alanlardanim ama o kadar asiri emmiyor arti cay yerine hani emzirenler 500 kalori fazla alabilrler ama ben almiyorum cünkü o kadar cok sütüm olduguna ianmiyorum artik memisler üretmiyormus gibi geliyor
aslında okadar çok hayalim varki şimdilik rafa kaldırdım gibi malesef ama oğluşum biraz daha büyüsün inşallah raftan indirecem :))daha önce evlenmeden önce yani malesef yoğun çalışmaktan fırsat bulamadım kemanı çok seviyorum dediğim gibi hele aşkı memnunun dizi müziklerine toygar ışıklı ya bayılıyorum hele jenerik müziğinde piyanoyla başlıyor araya viyolonsel offff en sona keman harikaaa yaaaaa süper bişey yaa öhömmm neyse kendime geleyim biraz :roflol:desteğin için teşekkür ederim ablacım mutlaka yapıcam ben kafama koyduğumu yaparım çünkü biliyorumsengözlerimebaksanabbu arada Allah çocuklarına hayırlı uzuuunnn ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:hepimizin evlaadınada
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben sana ders veririm istiyorsankaydirigubbakcemile3 osmanlıcadan bir ara ders almıştım ortadan iyi derecede ingilizce arapça ve birazda osmanlıca biliyorum bir ara rusçaya takmıştım napcaksam artık oççın krassiva :roflol: :roflol:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ben kendime ceza verdim hiç izin kullanmıcam bak doğru karar vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah uzun ömür versin canım ama bebişini biraz daha büyütsen senin içinde kolay olur en azından bir altı aylık olsun oda emzirmiyorsan tabiki yoksa çok stres olursun hem bebek büyütmek hemde diyet yaha fazla stres gerçi se daha iyi bilirsin tabiki ama ben çok sıkıntı çekmiştim oğlumda ilk bisene kendime gelemedim :bbo:
ayyy iyi güldürdün beni yaaa emoşş :roflol::roflol::roflol:
ya sana bi tavsiyem var derincim yinede sorarsın ama nane bebkleri hem rahatlatıyor hemde emfeksiyonlarada iyi geliyor ben oğlumda çok kullanıyordum bu sene unuttum vermeyi hasalıktan kurtulamadık bide ekinezya varya o zaten enfeksiyon için sen sor genede çünkü küçük daha (gerçi kullandığımız antibiyotikten daha iyi ya)ben ikisini çay demler gibi demleyip kaşıkla içirirdim hem sakinleştirir hemde enfeksiyona iyi gelir Allahın izniyle benim oğlumun ateşini bile düşürmüşlüğü var bu nanenin çok faydalı araştır istersen nettenyerimseniben
yaygaracı ben 11 yaşında oldumda çıtım bile çıkmamıştı boshayallersmilegerçi benim gözüme batikon kaçırmadılar ama :roflol:işin şakası tabi ama gerçekten demekki olgunlaştıkça zorlaşıyormuş bu ameliyat keşke daha erken yapılsaymış ama kısmet tabi hmm çok geçmiş olsun atlattın çok şükürolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol: ben bi diyetisyeni dinlemiştim adam proteyin diyeti yapıyor çokgüzel kilo veriyor ama adamın hiçbir şeyi yokmuş ne tansiyon ne şeker ne kollestrol ama diyetin sonunda adamı kalp krizinden hastaneye kaldırmışlar ve şeker tansiyon kollestrol de hortlamış daha sonrasında sırf bu diyete bağlamış bütün doktorları doktorlar tereyağını ve diğer hayvansal yağları hayatımızdan çıkarmaya çalışıyor ama mesela dedem ömrünü tereyağı ve kavurmayla bitirmesine rağmen 96 yaşında ve hiçbir hastalığı olmadan vefat etti doğal bi şekilde etrafımda tanıdıklarımda öyle tabi bence bu tek tip diyetler hiç iyi değillmaz:
strestendir canım benim rahatla olumunekankayizsmilelem ben o kiloda olsam bide senin boyunda bu benim ideal kilom olurdu yeterdi daha neye sıkıntı yapıyorsun yahuu anlamadım gitti :umursamaz:
valla zeki kızsın vesselammmmm :roflol::roflol::roflol:
bırak emsin kuzu yaa daha çüçükbiraz diyet yap bak farkını görürsün emzirmenin opuyorumnanaktan
ALLAH kahretsin bunları...nasıl kıydınız o masum yavruya...saçının bir teline hasret ne kadar insan var..çocuk sahibi olabilmek için neler çekiyolar..
http://haber.mynet.com/detay/foto-analiz/bebeklerini-oldurup-barbekude-yaktilar/508505
hoşbuldum zeynep umarım birbirimizden güç alırda şu kilolardan kurtuluruz
bi minikler bir ben birde benm yaşımda bir kız daha yıktık servisi uyutmadık hiç 2 gündür
ohooo aşk olsun ama yazdım ya daha önce ben 2000 lik diyetimi. okumuyon mu bakiim senin için yazdım ben onu:1closedeyes::) kiz ben hesapladim 24525 cikiyo :) aman neyse giz yap bi iyilik allah rizasi icin söyle kaba taslak anlat neler yenilebilinir diye sonrasini ben getirrim
sabah iki dilm ekmek yedim krem peynirle
öglene corba icecem mercimek aksam bilmiyorum
ecetan hosgeldin diyetda$Im :)
ayol valla dilimde tüy bitti:) sutem arkadaşa yazdıklarımı okuyabilirsin tatlım. iki yıl önce daha düşük bi kilodaysan belki ondan 1200 demiştir diyetisyen. ya da bir an önce hızlı kilo ver de ne güzel diyetisyenim var benim diyesin diye zorlamıştır öyle:) çünkü ben kaç tane tanıdıysam 1500den aşağı vermezler. ben artık 1300 lük falan yapmalıyım 1500 yaparsam haftada yarım kilo gidiyor bu hafta gözlemledim. yolun sonuna doğru işler zorlaşıyor. baştan sakın az yeme.slm kizlar bisey soracam kac kalori almamiz lazim ben iki yil önce yapmisdim 1200 kalori aliyodum diyetisyenim öle demisdi ama bazen okuyorum 1500 1600 diyenler oluyor simdi nasil yapcam bilmiyorum
dilenci sen kac kalorin aldin canim yazarsaniz sevinirim
candy derın merhaba nasılsınız
derıncıgım gecmıs olsun canım bu cocuklar ömür törpüsü..
yenı gelen hatunlar hos geldınız....
dılencı canım uzun zamandır sende yoktun nasılsın....
kendi başına mı yaptın?afferummmm.ben üç kişi kendini paraladı anca yaptım.yok havadan dır.??????biz hep tokuz!!!!!!!!!!!!!!!guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?