Gecmis olsun neden acabaCok kotu midem bulanıyor yaa :'(
O manyakca temizlige baslamam lazimnnManyakça bi temizlikten sonra eee bi türk kahvesi içilir,buyrun kızlar..
gecmis olsun cnm dokunacaj bisey mi yedin ya da bnm regl öncesi cok bulanır acaba dongub mu yakin kiCok kotu midem bulanıyor yaa :'(
Afiyet olsun canım
Bence yiyebilirsin asiri gibi durmuyorIftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadım ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
Aslinda cok yakin degil ama oldu bi keregecmis olsun cnm dokunacaj bisey mi yedin ya da bnm regl öncesi cok bulanır acaba dongub mu yakin ki
Afiyet olsun canım
Olur canım niye olmasın,çok da güzel olur..Iftarda ne yesem diye düşünüyorum kizlar sahur yapmadım ev yapimi servis tabagindan biraz küçük incecik lahmacun yesem yaninda bol salata bi kase dünden mercimek çorbam var ondan icsem cok mu olur
Afiyet olsun canım.gecmedi mi hala bulantin..Bugun hic havamda degilim. Midem bulaniyodu sabahtan, ogleden sonra gurul gurul rahatsizlik vardi. Bide ayak bileğimde takılma var ani bastigimda cok aciyor dün zorladım galiba :/
Sabah 6
1 bardak kefir
2 yumurta domates ve peynirle menemen
2 dilim cok tahilli ekmek
Saat 11 gibi kizimdan kalan az bir yumurta
Oglen 1.30
1 dilim ekmek
Yumurtali ispanak
Marul salatası
Saat 15
Turk kahvesi
Saat 16.30
1 tane elma
Aksam yemegi
Kabak corbasi
Yogurt düşünüyorum
Aksam 10 gibi baharatli yogurt yer gunu kapatirim.
Maydanoz kürümüde yaptim birazdan iccem
İlactan olduğunu dusunuyorum ben bir iki gun beklicem eger geçmezse gidicemAfiyet olsun canım.gecmedi mi hala bulantin..
Üşütme olduğunu düşünüyorsan kekik kaynat inan çok ise yarıyor ama ilaçdan diyorsan hekime git yan etki olabilir
Maydonoz kaynatarak yapilan kürü bilmiyorum canlar anlatinda bilelim :)Gazan mübarek olsun
Standart listelere benziyo ekmeği az vermiş ilginç.
Bide haşlanmış sebze kötü sebze yemeği olsada kilo verirsin aslında dr ları anlamak zor.
Maydanozu kaynatıcanmı bende yapim seninle
Allah kurtarsın hepimizi.
Hee birde maydanozu yaptim. Tadi anlatilmaz yasanirnormalde maydanoz kürü yapmisligim var ama limon kabuğu cok kotu aroma veriyor. Hem kistlerimede iyi gelir yapcam bir hafta
İnşallah, benim fazlam cok. Bana deseler sen 113le doguma girceksin hayatta inanmazdım. Ailem de musait ama ben cok gec kaldim bunlari gormekte. Kardesimde kac defa kg aldi verdi.. yemek icin yasiyoruz. Yasamak icin yemeyi ogrenmemiz lazim asıl
yedim bileBence yiyebilirsin asiri gibi durmuyor
bi daha olmasın insAllahAslinda cok yakin degil ama oldu bi kere
yedim cnm saoalsinOlur canım niye olmasın,çok da güzel olur..
afiyet olsun canım güzel olmuşBugun hic havamda degilim. Midem bulaniyodu sabahtan, ogleden sonra gurul gurul rahatsizlik vardi. Bide ayak bileğimde takılma var ani bastigimda cok aciyor dün zorladım galiba :/
Sabah 6
1 bardak kefir
2 yumurta domates ve peynirle menemen
2 dilim cok tahilli ekmek
Saat 11 gibi kizimdan kalan az bir yumurta
Oglen 1.30
1 dilim ekmek
Yumurtali ispanak
Marul salatası
Saat 15
Turk kahvesi
Saat 16.30
1 tane elma
Aksam yemegi
Kabak corbasi
Yogurt düşünüyorum
Aksam 10 gibi baharatli yogurt yer gunu kapatirim.
Maydanoz kürümüde yaptim birazdan iccem
afiyet olsun canım güzel olmuşkahvaltı 11.00
standart kaçamaksiz
14.00
Sade türk kahvesi ve 3 kayısı içine ceviz
15.30
1 küçük tabak bakla
1 bardak ayran
2 galeta
18.30
1 tabak yürek kavurması
1 bardak ayran
duble yeşilçay,egzersiz yapilacak
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.45
Soğanlı yumurta ( 1 yumurta ile )
Peynir zeytin
Domates
Çeyrek muz
10 badem 5 fındık
1 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 dilimin yarısı ayva
1 küçük kase domates çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 Dk hafif tempo yürüyüş
Bozma tabiki canım moral bozmak yok guzrl sonuçlar al insAllah
Ben kacamaksiz kapadim bugunude. Ama regl zamanı nasil olcak simdiden dusunuyorum :/Cayın yaninda petibör bisküvi yedim 2 tane..aboww öldüm tatlı diye ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?