Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 10.45
Menemen (2 yumurta ile )
Çok az peynir zeytinn
Yarım salatalık 1 tutam maydanoz
1 sb süt
5 çilek
3 ceviz 10 badem 5 fındık

Akşam 18.30
3 yk yoğurt çorbası ( oğlumdan kaldı)
Ton balıklı yeşil mercimekli salata

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
30 dk yürüyüş

Allah kurtarsın hepimizi.
Amin
afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canım

Meryemi saat 2 de uyuttum.
Mama yaparken kaynattigim sutu gordum unutmusum onu. Kalmasin oyle dedim isittim mayaladim. Yaymadan menumude vereyim dedim. Saat 7de kalkcam bakalim yrn nasil gececek...

Kahvalti 2 yumurtayla menemen, 5 cerry domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 1 badem salatalik, 7 siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 4 ceviz
Ogle 4 yk musli ve sut(islerim vardi ogun atlamayayim dedim ondan hemencik bunu yedim)
Ara 4 gun kurusu 8 badem
Aksam 2 kase mercimek corbasi, 4-5yk yogurt (1 kase koydum ama yiyemedim), et haslama (eti cok az cikti doymadim ondan 1 kase daha corba ictim. toplam 2 kase corba olmus oldu)

Spor yapacaktim ama rahatsiz oldugum icin yapamadim

Günaydin. Kizim 5.30da kalkinca acıktım eşimi işe gonderip hemen kahvaltimi yaptim

1 domates 2 dilim peynir 2 yumurta ile menemen
1 kefir
2 dilim ekmek
Afiyet olsun canım

Gunaydin kizlarrr

Sanki gece 2 de yatan meryem degilmis gibi sabah 7ye 10 kala kalkti muhabbet ediyor. Bende gec yatti belki uyurda bende emineyi okula gonderdikten sonra biraz daha uyurum diyordum

Afiyet olsun canım
Tesekkur ederim cnm

Etmeye çalışıyorum ama daha dikkatli olmaya çalışacağim

Bu haftayı daha sakin geçirmeye çalisayim bakalim ne olacak

Tekrar uyuyabilmissindir insallah. Bu çocuklar bu enerjiyi nerden buluyolar ya. Butun gun kosturuyor gece 1 de uyuyo 5.30da kalkip 8de uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…