- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
yansin yaglarSpor yapildi 20 dk :)
afiyey olsun cnm iki tanecikten bisey olmaz benve arkasi gelmediyseCayın yaninda petibör bisküvi yedim 2 tane..aboww öldüm tatlı diye ne
Oh yansin insAllah yağlarEgzersizde tamamdır.. hadi iyi geceler
Bence gitmisken sen iste cunku diyetisyen kesin isticekgününüz aydın olsun,
boğazım, burnum, başım , kulaklarım cok fena
birazdan sağlık olcağına gideceğim
gitmişken kan tahlili istesem mi diyetisyen için
yoksa benden talep etmesini mi beklesem , bilemedim ..
Canım kendin diyosun geciktim diye siskinlik o yuzdendir ama kacamak yapma. Regl donemi canin tatli seyler ister. Kakao kaplı muz, hurma gibi seyler yeBu arada dunku menum.
Sabah domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Ogle mercimek corbasi, muz
Aksam taze fasulye yogurt
Ara sade nescafe
Üzülme canım benim regl siskinligindir o..olunca fazlasıyla gidecek endişelenmeGunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
Geçmiş olsun, havalar bir iyi bir kötü hastalık zamanları oluyor işte. Benim kizin da kesik kesik oksuruk var antibiyotik verdiler ama fayda etmedi nerdeyse bir ay olcak. Baskada bi sikinti yok ben dislerinden kaynakli diyorumgünaydınlar
ervamin öksürüğü ve burnu akmaya başladı yine..doğru düzgün ilaçta kullanamıyoruz havale geçirdiğinden dolayı,eee cocuk bitki çayı da içmiyor..annemin yönteminden başka çare kalmıyor=zeytinyağı ve bal ile önünü arkasını yağlamak..
Size de geçmiş olsun canım..disleri cok sicaga kalmadan cikar insallah,sicakta zor oluyor kuzulara..ama bizimki havadan değil..cadi diliyle dedesini kandırıp dondurma aldırdı 2 kere,yakaladım ama elinden alamadim sonuc bu oldu..Geçmiş olsun, havalar bir iyi bir kötü hastalık zamanları oluyor işte. Benim kizin da kesik kesik oksuruk var antibiyotik verdiler ama fayda etmedi nerdeyse bir ay olcak. Baskada bi sikinti yok ben dislerinden kaynakli diyorum
Oyyy bogazlari kavramistir hemenSize de geçmiş olsun canım..disleri cok sicaga kalmadan cikar insallah,sicakta zor oluyor kuzulara..ama bizimki havadan değil..cadi diliyle dedesini kandırıp dondurma aldırdı 2 kere,yakaladım ama elinden alamadim sonuc bu oldu..
2 buçuk ama dil maşallah papuçOyyy bogazlari kavramistir hemeniste dinlemiyor cocuklar ya. Kac yasindaydi erva
Benim kizimda hayirlisiyla bir konuşsa birseyler alip dagitcam mahallede. Konuşsunlar da dinleyelim :)2 buçuk ama dil maşallah papuç
Canım kesinlikle regli şişkinliği şakın moral bozma birden gidecek uzmanlar 3-4 kg normal diyorlar şişmekGunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?