Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O siskinlikten canim takma kafana hem yorgunsun hem adet olamadin onun gerginligi stresi de var bozma diyetini dikkat et sen gene de
Benim kizimda hayirlisiyla bir konuşsa birseyler alip dagitcam mahallede. Konuşsunlar da dinleyelim :)
Konusunca da sus biraz kizim ya dersin benden soylemesi benim bir 5.5 bir 2.5 yasinda kizim var vizirtiyla zirilti diyorum surekli cene kavga

Biliyorum zordur surekli laf dinlemek, cevap vermek. Ama kardesim 7 yasinda konustu, otizmli. Yeterki konuşsun kızım dinlemekten gocunmicam :)

Gecmis olsun cnm. Ne yaptin verdin mi tahlil

Canım kendin diyosun geciktim diye siskinlik o yuzdendir ama kacamak yapma. Regl donemi canin tatli seyler ister. Kakao kaplı muz, hurma gibi seyler ye

Hic boyle olmazdi ya en fazla 1 gun gecikirdi. Kilom fark etmezdi adet zamani hatta eksi geldigim donemlerde olurdu. Herhalde kilo verdikce metabolizmada neye ugradigini sasiriyor

Üzülme canım benim regl siskinligindir o..olunca fazlasıyla gidecek endişelenme

Insallah cnm yaa

Gecmis olsun cnm. Meryem biraz daha kucukken grip olmustu arkadas ayaklarinin altina limon sur demisti. grip icin aklinda bulunsun istersen

Geçmiş olsun, havalar bir iyi bir kötü hastalık zamanları oluyor işte. Benim kizin da kesik kesik oksuruk var antibiyotik verdiler ama fayda etmedi nerdeyse bir ay olcak. Baskada bi sikinti yok ben dislerinden kaynakli diyorum

Alerjik olabilir mi

Canım kesinlikle regli şişkinliği şakın moral bozma birden gidecek uzmanlar 3-4 kg normal diyorlar şişmek

Ilk defa boyle sisince sasirdim iste

Kacamak yaptim valla bugun moralim bozuktu. Bazi arkadaslar son gorustugumuzden sonra biraz daha vermissin dedi o biraz moral oldu.
Benimkilerin yasi da senin gibi ama ortanca daha once konustu bir cene bir cene sorma bazen sozleriyle ablasinida yonetiyor

Alerjimiz var canim zaten. Ama neye var bilmiyoruz

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim

Hayırlı akşamlar
Oncelikle hasta yavrulara,annelerine Allah'tan sifa diliyorum,cok gecmiş olsun hepinize.
Yeni programa basladim ,bugün ilk gün birazcik zorlandim,zira oncesinde sagliksiz beslenmistim ondan mütevellit oldugunu düşünüyorum,3 güne kadar alisirim ins ve bozmadan devam ederim.
nisan34 benimde gelgitlerim cok oluyor,hayirliysa benim icin devam edeyim diye cok dua ediyorum,bakalim sonu guzel olur ins,nasil gecti ilk günün

canim neden boyle oldu ki test yaotin mi hamilr olma ihtimalin var mi ki
Bu arada dunku menum.
Sabah domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Ogle mercimek corbasi, muz
Aksam taze fasulye yogurt
Ara sade nescafe
afiyet olsun canım
Regl öncesindeyim tatlı aşeriyorum her kadın gibi ve gittiğimiz akşam çayında tabağıma taş kadayifi konursa yemez miyim,tabi ki yerim,yemeseydim iyiydi
yemeseydin iyiymjs cnm ama yemişsin onumuze bakalım

Bugünün menüsü kızlar
Kahvaltı 10:30
Bi fincan hindiba kahvesi
Bi kupa 5i form çayı
1 yumurta 1 tatlı kaşığı tereyağında dereotu da koydu içine
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık marul

Öğle 14:00
3 kaşık kısır
Bi büyük kase salata
Bi çatal ıslak kek

Ara
Yeşil çay

Akşam 19:00
4 kaşık pirasa yemegi,
Bol salata
Bi kase yoğurt

Su 3 litre biter
Spor 5 mil leslie şimdilik gece yatmadan yaparim biseyler daha
Yarına detoks suyu yaptim gun icinde içicem insAllah

iyi akşamlar kızlarrr

sabah-öğle 12.30
1 küçük yumurta
2 yk trabzon basma tulum peyniri
9 zeytin
domates biber
3,5 ceviz

akşam 19.15
4 köfte
1 servis kaşığı fırında baharatlı kereviz
2 yk kurutulmuş karışık sebze sote 2 yk yoğurtla
biraz salatalık ve lahana turşusu

yatana kadar 2 lt su
gün içinde açık çay ve 1 filtre kahve

toplamda 1 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım güzel

canim neden boyle oldu ki test yaotin mi hamilr olma ihtimalin var mi ki
afiyet olsun canım
yemeseydin iyiymjs cnm ama yemişsin onumuze bakalım
Az once wcye gittim cnm pedim kirlenmis cok sukur. Buyuk ihtimalle yrn sokulur. Simdiden ince ince sizliyor insallah yrn cok agrim sancim olmaz

İyi geceler tatlı hatunlar
Sooonn 39 canım haftalardır kıymalı Börek çekiyordu yiyemeden başladım programa. 2. Seviyede börek yeniyor mu acaba
@hergaf niyetini sağlam tut sen bozarsan bende bozarim ona göre
@60kiloyum güzel bir başlangıç haydi hayırlısı

Yavruslari hasta olanlara geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…