Bahar geliyor atalım şu topragı uzerimizdentabi ben yine üşendiğim ve işleri bırakamadığım için doktora gidemedim
üstümde ağırlaşmaya başlayacak , yarın üşenmezsem inşallah giderim
O siskinlikten canim takma kafana hem yorgunsun hem adet olamadin onun gerginligi stresi de var bozma diyetini dikkat et sen gene deGunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
Konusunca da sus biraz kizim ya dersin benden soylemesi benim bir 5.5 bir 2.5 yasinda kizim var vizirtiyla zirilti diyorum surekli cene kavgaBenim kizimda hayirlisiyla bir konuşsa birseyler alip dagitcam mahallede. Konuşsunlar da dinleyelim :)
Biliyorum zordur surekli laf dinlemek, cevap vermek. Ama kardesim 7 yasinda konustu, otizmli. Yeterki konuşsun kızım dinlemekten gocunmicam :)O siskinlikten canim takma kafana hem yorgunsun hem adet olamadin onun gerginligi stresi de var bozma diyetini dikkat et sen gene de
Konusunca da sus biraz kizim ya dersin benden soylemesi benim bir 5.5 bir 2.5 yasinda kizim var vizirtiyla zirilti diyorum surekli cene kavga
Insallah tez zamanda konusur annesiBiliyorum zordur surekli laf dinlemek, cevap vermek. Ama kardesim 7 yasinda konustu, otizmli. Yeterki konuşsun kızım dinlemekten gocunmicam :)
gününüz aydın olsun,
boğazım, burnum, başım , kulaklarım cok fena
birazdan sağlık olcağına gideceğim
gitmişken kan tahlili istesem mi diyetisyen için
yoksa benden talep etmesini mi beklesem , bilemedim ..
Canım kendin diyosun geciktim diye siskinlik o yuzdendir ama kacamak yapma. Regl donemi canin tatli seyler ister. Kakao kaplı muz, hurma gibi seyler ye
Üzülme canım benim regl siskinligindir o..olunca fazlasıyla gidecek endişelenme
günaydınlar
ervamin öksürüğü ve burnu akmaya başladı yine..doğru düzgün ilaçta kullanamıyoruz havale geçirdiğinden dolayı,eee cocuk bitki çayı da içmiyor..annemin yönteminden başka çare kalmıyor=zeytinyağı ve bal ile önünü arkasını yağlamak..
Geçmiş olsun, havalar bir iyi bir kötü hastalık zamanları oluyor işte. Benim kizin da kesik kesik oksuruk var antibiyotik verdiler ama fayda etmedi nerdeyse bir ay olcak. Baskada bi sikinti yok ben dislerinden kaynakli diyorum
Canım kesinlikle regli şişkinliği şakın moral bozma birden gidecek uzmanlar 3-4 kg normal diyorlar şişmek
Kacamak yaptim valla bugun moralim bozuktu. Bazi arkadaslar son gorustugumuzden sonra biraz daha vermissin dedi o biraz moral oldu.O siskinlikten canim takma kafana hem yorgunsun hem adet olamadin onun gerginligi stresi de var bozma diyetini dikkat et sen gene de
Konusunca da sus biraz kizim ya dersin benden soylemesi benim bir 5.5 bir 2.5 yasinda kizim var vizirtiyla zirilti diyorum surekli cene kavga
Alerjimiz var canim zaten. Ama neye var bilmiyoruzGecmis olsun cnm. Ne yaptin verdin mi tahlil
Hic boyle olmazdi ya en fazla 1 gun gecikirdi. Kilom fark etmezdi adet zamani hatta eksi geldigim donemlerde olurdu. Herhalde kilo verdikce metabolizmada neye ugradigini sasiriyor
Insallah cnm yaa
Gecmis olsun cnm. Meryem biraz daha kucukken grip olmustu arkadas ayaklarinin altina limon sur demisti. grip icin aklinda bulunsun istersen
Alerjik olabilir mi
Ilk defa boyle sisince sasirdim iste
Kacamak yaptim valla bugun moralim bozuktu. Bazi arkadaslar son gorustugumuzden sonra biraz daha vermissin dedi o biraz moral oldu.
Benimkilerin yasi da senin gibi ama ortanca daha once konustu bir cene bir cene sorma bazen sozleriyle ablasinida yonetiyor
canim neden boyle oldu ki test yaotin mi hamilr olma ihtimalin var mi kiGunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
afiyet olsun canımBu arada dunku menum.
Sabah domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Ogle mercimek corbasi, muz
Aksam taze fasulye yogurt
Ara sade nescafe
yemeseydin iyiymjs cnm ama yemişsin onumuze bakalımRegl öncesindeyim tatlı aşeriyorum her kadın gibi ve gittiğimiz akşam çayında tabağıma taş kadayifi konursa yemez miyim,tabi ki yerim,yemeseydim iyiydi
Afiyet olsun canım güzeliyi akşamlar kızlarrr
sabah-öğle 12.30
1 küçük yumurta
2 yk trabzon basma tulum peyniri
9 zeytin
domates biber
3,5 ceviz
akşam 19.15
4 köfte
1 servis kaşığı fırında baharatlı kereviz
2 yk kurutulmuş karışık sebze sote 2 yk yoğurtla
biraz salatalık ve lahana turşusu
yatana kadar 2 lt su
gün içinde açık çay ve 1 filtre kahve
toplamda 1 saat yürüyüş
Az once wcye gittim cnm pedim kirlenmis cok sukur. Buyuk ihtimalle yrn sokulur. Simdiden ince ince sizliyor insallah yrn cok agrim sancim olmazcanim neden boyle oldu ki test yaotin mi hamilr olma ihtimalin var mi ki
afiyet olsun canım
yemeseydin iyiymjs cnm ama yemişsin onumuze bakalım
İnşALLAH hemen sökülür cnm agrin da olmazAz once wcye gittim cnm pedim kirlenmis cok sukur. Buyuk ihtimalle yrn sokulur. Simdiden ince ince sizliyor insallah yrn cok agrim sancim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?