Bende 3 tane ekler yedim aferim bize, alkislarla ugurluyorum :/Regl öncesindeyim tatlı aşeriyorum her kadın gibi ve gittiğimiz akşam çayında tabağıma taş kadayifi konursa yemez miyim,tabi ki yerim,yemeseydim iyiydi
Bence abur cubur yiyolaro yuzden gelmiyolar.benim gibi:)Niye bonus,mefkurem,eboe gelmiyor bilen var mı??
:))))Bence abur cubur yiyolaro yuzden gelmiyolar.benim gibi:)
Insallah cnmİnşALLAH hemen sökülür cnm agrin da olmaz
Gecmis olsun cnm. Ne yaptin verdin mi tahlil
Saglii ocağı yaoior aslinda genel degerler icin tahlili ben yaptırmıştımAllah razı olsun canım, dün gidemedim bugün gittim
kulak iltihabı olmuşum malesef
diyetisyen için tahlil istedim biz yapmıyoruz
büyük hastaheneler yapıyor dedi
Evet snrm dun başladılar demi ben simdilik kendi usulüm devam edicem inş ilerde ben de belki baslarim oyle şeylereGunaydin kizlar
Hepimiz dunu hic yasanmamis sayalim ve bugun ilk gunmus gibi baslayalim. Kizlarin cogu yeni bir programa basladilar. Hepimizi ezip gececekler valla
Insallah cnm
Gecmis olsun canim. Normalde yapmalari lazim ama onlar sabahtan bir saat icinde falan topluyolar dis labaratuvara gonderiyolar sanirim. Ben hastanede dahiliyede yaptirdim a dan z ye herseye baktirdimAllah razı olsun canım, dün gidemedim bugün gittim
hayır tabiki börek hiç bi seviyede yok nisancım...ama zaten 21 günü atlattıktan sonra aramıcaksın canın çekmicek...allah niyetinizi kabul etsin ayağınızı sabit kılsın program bittiğinde çok çok iyi hissediceksiniz inş..İyi geceler tatlı hatunlar
Sooonn 39canım haftalardır kıymalı Börek çekiyordu yiyemeden başladım programa. 2. Seviyede börek yeniyor mu acaba
@hergaf niyetini sağlam tut sen bozarsan bende bozarim ona göre
@60kiloyum güzel bir başlangıç haydi hayırlısı
Yavruslari hasta olanlara geçmiş olsun
Gecmis olsun cnm.Allah razı olsun canım, dün gidemedim bugün gittim
Soba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Çukurova dan başka sehirde hali kalkmıyormuş diye duymustum,cidden kaldirmiyormusunuz yazın halıyı ??
Selamün Aleyküm...
Şöyle hızlı bi göz attım rehavetmi çökmüş herkese dün dünde kaldı bugun yeni bi gün toparlanın bakıyım...ben günlerdir hasta yatıyorum bugun birazcık daha iyi gibiyim..hastalığın tek güzel tarafı 1 aydır hiç eksi görmüyodum ona yaradı güzel eksi gördüm bugun...
hayır tabiki börek hiç bi seviyede yok nisancım...ama zaten 21 günü atlattıktan sonra aramıcaksın canın çekmicek...allah niyetinizi kabul etsin ayağınızı sabit kılsın program bittiğinde çok çok iyi hissediceksiniz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?