Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz hic kaldirmayiz haliyi. Kendin soylemissin zaten sizin ordan baska yerde kalkmiyir diye. Oyle bir sormussunki sanki normal olan siz anormal olan biz
Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..

merhaba tekrardan yuz yuze tanisirsak belki yada sosyal medyadan bir sekilde daha iyi destek olabilecegimizi dusunuyorum
Ben 2 çocukluyum canım bazen sitenin bahçesine bile çıkınca onlarla büyük iş başarmış gibi hissediyorum İnan burda aktif ol verirsin daha önce ilk Doğumda 18 kg böyle verdim ben

Soba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Çukurova dan başka sehirde hali kalkmıyormuş diye duymustum,cidden kaldirmiyormusunuz yazın halıyı ??
Yok canım ben evi halısız düşünemiyorum çünkü her yer daha batıyor

Saglii ocağı yaoior aslinda genel degerler icin tahlili ben yaptırmıştım
Gecmis olsun canim. Normalde yapmalari lazim ama onlar sabahtan bir saat icinde falan topluyolar dis labaratuvara gonderiyolar sanirim. Ben hastanede dahiliyede yaptirdim a dan z ye herseye baktirdim

bizim sağlık ocağı 11 den kan vermek gerekiyor diye bende 9.30 da gittim
eline bi liste verdim dedim diyetisyen bunları istiyor baktı
dedi malesef şunu - bunu ve şunu yapamayız anca diğerlerini yaparız dedi
siz büyük hastahaneye gidin dedi, şimdi ona randevu alayım bi :)

diyetisyenlede günlerimiz uymadı en erken haftaya çarşamba gideceğim

Bu ne demek yaz geldi
Çukurova dan başka sehirde hali kalkmıyormuş diye duymustum,cidden kaldirmiyormusunuz yazın halıyı ??
Bende bunu duyduğumda şok olmuştum demekki haliyla ayaklarınız yanıyor yazın. Biz kizimla az once disari ciktik cok esiyor parka goturmeden bir dolandik yumurta aldik eve geldik. Ben daha dogalgaz yakiyorum :/

Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..
Eskiden annem ince kilimlerden sererdi yere ama halilari erken yikardi temiz kalsinlar diye.simdi hali yikamaciya veriliyor yazdan kisa girerken veriyor diye o da kaldırmıyor.

Ben senede en az 2 kez halilari yikatiyorum. Ama ben haliya bile basmam hep terlik giyerim

O zamana kadar yaptirirsin inşallah. Ben diyetisyen icin 20 gün bekledim. Acayip randevuları dolu :/ neyseki artik her hafta gidecegim icin sorun olmicak

Bu ne demek yaz geldi
Hâli kaldırmak derken
Yerlere çıplak mi basiyosunuz kuzum siz

Başlamana sevindim, en azindan kilo almayi durdururuz,ben cok yemeye baslamistim,frene basmak iyi geldi
Hallolmus,sevindim,önlemleri artir:))
Borek yasak her seviyede,insallah tez biter seviyeler de börege kavusuruz:)
Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

Akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Ardından sütlü kahve 1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Ne güzel kararlisin,vücudun cok direnc gostermesine ragmen his pes etmedin
Gunaydin kizlar
Hepimiz dunu hic yasanmamis sayalim ve bugun ilk gunmus gibi baslayalim. Kizlarin cogu yeni bir programa basladilar. Hepimizi ezip gececekler valla

Insallah cnm
He geceriz,yerinizde durmayın sakın,eziklerizde sizi ona göre:)
Bu ne demek yaz geldi
Halısız asla olmaz,ne öyle göç eder gibi:)
Amin canim,senden duymak motive ediyor bizi

sağol canım

program boyunca spor benimde hep eksiğim oldu malesef baştan beri yapsaydım hiç sarkmam olmayabilirdi ama şuan göbüş fena...ahmet bey en kolayı yürüyüş diye öyle yazmış ama spor yap yeterki ne olursa farketmez 1mille başlayıp15 20 gün sonra artırabilşrsin ablacım...dediğim gibi ben bazen günlerce hiç yapmadım bazen lesli bazen yürüyüş yada pilates yaptım evde o an aklıma ne estiyse ama çoğunluk hiç bişey yapmadım malesef...

Eğer pes etse idim daha çok kilo alacak ve daha çok üzülecektim canım

Sabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim elma
2 dilim portakal
10 badem 10 fındık

Akşam 18.00
1 tabak patlıcanlı kabak yemeği( karışık birşey ama tadı güzeldi )
1 kase dereotlu cacık
1 fincan sütlü kahve
1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie

Son düzenleme: 5 dakika önce
5 dakika önce

Ayy cok fenalar hic deme dun benim kucuk cekmeyi bosaltmis corao satiyordu pazarci gibi bir bagriyo arka arkaya sastik kaldik
Bu ne demek yaz geldi
Yazin tum kaldirmayiz ama azaltiriz biz mutfaga falan iki hali sermistim bire düşürdüm simdi
Bende bunu duyduğumda şok olmuştum demekki haliyla ayaklarınız yanıyor yazın. Biz kizimla az once disari ciktik cok esiyor parka goturmeden bir dolandik yumurta aldik eve geldik. Ben daha dogalgaz yakiyorum :/
Bizim burasida cok soguk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…