- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..Biz hic kaldirmayiz haliyi. Kendin soylemissin zaten sizin ordan baska yerde kalkmiyir diye. Oyle bir sormussunki sanki normal olan siz anormal olan biz
merhaba tekrardan yuz yuze tanisirsak belki yada sosyal medyadan bir sekilde daha iyi destek olabilecegimizi dusunuyorumMerhaba canım bende istanbulda yum ama anlamadım niye İstanbul dediğini
Bende 104.9 kilodayım boyum 1.71
Ben 2 çocukluyum canım bazen sitenin bahçesine bile çıkınca onlarla büyük iş başarmış gibi hissediyorum İnan burda aktif ol verirsin daha önce ilk Doğumda 18 kg böyle verdim benmerhaba tekrardan yuz yuze tanisirsak belki yada sosyal medyadan bir sekilde daha iyi destek olabilecegimizi dusunuyorum
Yok canım ben evi halısız düşünemiyorum çünkü her yer daha batıyorSoba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Çukurova dan başka sehirde hali kalkmıyormuş diye duymustum,cidden kaldirmiyormusunuz yazın halıyı ??
Saglii ocağı yaoior aslinda genel degerler icin tahlili ben yaptırmıştım
Gecmis olsun canim. Normalde yapmalari lazim ama onlar sabahtan bir saat icinde falan topluyolar dis labaratuvara gonderiyolar sanirim. Ben hastanede dahiliyede yaptirdim a dan z ye herseye baktirdim
Gecmis olsun cnm.
Saglik ocagindada butun tahliller yapilabiliyor ama sabah belli saatte aliyorlar ve cuma almiyorlar(cogu yerde) diye biliyorum. Buzim burda saat 10a kadar kan verebiliyorsun sonra laboratuvara gonderiliyor tahliller
Biz hic kaldirmayiz haliyi. Kendin soylemissin zaten sizin ordan baska yerde kalkmiyir diye. Oyle bir sormussunki sanki normal olan siz anormal olan biz
Gecmis olsun cnm
Bende bunu duyduğumda şok olmuştumSoba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Çukurova dan başka sehirde hali kalkmıyormuş diye duymustum,cidden kaldirmiyormusunuz yazın halıyı ??
Eskiden annem ince kilimlerden sererdi yere ama halilari erken yikardi temiz kalsinlar diye.simdi hali yikamaciya veriliyor yazdan kisa girerken veriyor diye o da kaldırmıyor.Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..
O zamana kadar yaptirirsin inşallah. Ben diyetisyen icin 20 gün bekledim. Acayip randevuları dolu :/ neyseki artik her hafta gidecegim icin sorun olmicakbizim sağlık ocağı 11 den kan vermek gerekiyor diye bende 9.30 da gittim
eline bi liste verdim dedim diyetisyen bunları istiyor baktı
dedi malesef şunu - bunu ve şunu yapamayız anca diğerlerini yaparız dedi
siz büyük hastahaneye gidin dedi, şimdi ona randevu alayım bi :)
diyetisyenlede günlerimiz uymadı en erken haftaya çarşamba gideceğim
Hâli kaldırmak derkenSoba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Evet :))Hâli kaldırmak derken
Yerlere çıplak mi basiyosunuz kuzum siz
Başlamana sevindim, en azindan kilo almayi durdururuz,ben cok yemeye baslamistim,frene basmak iyi geldiAyy ben galiba şu programa basliyorum
Dün vazgecmistim bu sabah kalktığımda en azından deneyebilirim diye düşündüm. Tüm seviyelerini uygulayabilir miyim bilmiyorum ama gidebildigim yere kadar gidicem.. Allah utandirmasin.
Yoksa kilo verme sürecini daha da uzatabilirim. Zira 2 ay sonra yaz biraz hafiflemek istiyorum
Hallolmus,sevindim,önlemleri artir:))Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
Borek yasak her seviyede,insallah tez biter seviyeler de börege kavusuruz:)İyi geceler tatlı hatunlar
Sooonn 39canım haftalardır kıymalı Börek çekiyordu yiyemeden başladım programa. 2. Seviyede börek yeniyor mu acaba
@hergaf niyetini sağlam tut sen bozarsan bende bozarim ona göre
@60kiloyum güzel bir başlangıç haydi hayırlısı
Yavruslari hasta olanlara geçmiş olsun
Ne güzel kararlisin,vücudun cok direnc gostermesine ragmen his pes etmedinSabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma
Akşam 18.30
1 tabak taze fasülye
1 kase salata
6 yk yoğurt
Ardından sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
He geceriz,yerinizde durmayın sakın,eziklerizde sizi ona göre:)Gunaydin kizlar
Hepimiz dunu hic yasanmamis sayalim ve bugun ilk gunmus gibi baslayalim. Kizlarin cogu yeni bir programa basladilar. Hepimizi ezip gececekler valla
Insallah cnm
Halısız asla olmaz,ne öyle göç eder gibi:)Soba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Amin canim,senden duymak motive ediyor biziSelamün Aleyküm...
Şöyle hızlı bi göz attım rehavetmi çökmüş herkese dün dünde kaldı bugun yeni bi gün toparlanın bakıyım...ben günlerdir hasta yatıyorum bugun birazcık daha iyi gibiyim..hastalığın tek güzel tarafı 1 aydır hiç eksi görmüyodum ona yaradı güzel eksi gördüm bugun...
hayır tabiki börek hiç bi seviyede yok nisancım...ama zaten 21 günü atlattıktan sonra aramıcaksın canın çekmicek...allah niyetinizi kabul etsin ayağınızı sabit kılsın program bittiğinde çok çok iyi hissediceksiniz inş..
Gecmis olsun cnm.
Saglik ocagindada butun tahliller yapilabiliyor ama sabah belli saatte aliyorlar ve cuma almiyorlar(cogu yerde) diye biliyorum. Buzim burda saat 10a kadar kan verebiliyorsun sonra laboratuvara gonderiliyor tahliller
Biz hic kaldirmayiz haliyi. Kendin soylemissin zaten sizin ordan baska yerde kalkmiyir diye. Oyle bir sormussunki sanki normal olan siz anormal olan biz
Gecmis olsun cnm
Selamlar,sevgiler
İkinci günümüzüde hayirlisiyla bitirdik gibi,bugün daha iyiyim şükür,spor kismina tam manasiyla baslayamadim
y.o.l.c.u sistem en az 30 dk yürüyüş diyor,okul sonrasi disari cikasim gelmiyor yürümek icin,Leslie de sıkıyor beni ,zorlayarak 1 mil yapsam yeterli olur mu
Başlamana sevindim, en azindan kilo almayi durdururuz,ben cok yemeye baslamistim,frene basmak iyi geldi
Hallolmus,sevindim,önlemleri artir:))
Borek yasak her seviyede,insallah tez biter seviyeler de börege kavusuruz:)
Ne güzel kararlisin,vücudun cok direnc gostermesine ragmen his pes etmedin
He geceriz,yerinizde durmayın sakın,eziklerizde sizi ona göre:)
Halısız asla olmaz,ne öyle göç eder gibi:)
Amin canim,senden duymak motive ediyor bizi
Eğer pes etse idim daha çok kilo alacak ve daha çok üzülecektim canımBaşlamana sevindim, en azindan kilo almayi durdururuz,ben cok yemeye baslamistim,frene basmak iyi geldi
Hallolmus,sevindim,önlemleri artir:))
Borek yasak her seviyede,insallah tez biter seviyeler de börege kavusuruz:)
Ne güzel kararlisin,vücudun cok direnc gostermesine ragmen his pes etmedin
He geceriz,yerinizde durmayın sakın,eziklerizde sizi ona göre:)
Halısız asla olmaz,ne öyle göç eder gibi:)
Amin canim,senden duymak motive ediyor bizi
Ayy cok fenalar hic deme dun benim kucuk cekmeyi bosaltmis corao satiyordu pazarci gibi bir bagriyo arka arkaya sastik kaldikGecmis olsun cnm. Ne yaptin verdin mi tahlil
Hic boyle olmazdi ya en fazla 1 gun gecikirdi. Kilom fark etmezdi adet zamani hatta eksi geldigim donemlerde olurdu. Herhalde kilo verdikce metabolizmada neye ugradigini sasiriyor
Insallah cnm yaa
Gecmis olsun cnm. Meryem biraz daha kucukken grip olmustu arkadas ayaklarinin altina limon sur demisti. grip icin aklinda bulunsun istersen
Alerjik olabilir mi
Ilk defa boyle sisince sasirdim iste
Kacamak yaptim valla bugun moralim bozuktu. Bazi arkadaslar son gorustugumuzden sonra biraz daha vermissin dedi o biraz moral oldu.
Benimkilerin yasi da senin gibi ama ortanca daha once konustu bir cene bir cene sorma bazen sozleriyle ablasinida yonetiyor
Yazin tum kaldirmayiz ama azaltiriz biz mutfaga falan iki hali sermistim bire düşürdüm simdiSoba ve halıları kaldırdık ohhh beee..
Bu ne demek yaz geldi
Bizim burasida cok soguk yaBende bunu duyduğumda şok olmuştumdemekki haliyla ayaklarınız yanıyor yazın. Biz kizimla az once disari ciktik cok esiyor parka goturmeden bir dolandik yumurta aldik eve geldik. Ben daha dogalgaz yakiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?