- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
himmm ozel diyetisyen farkli tahliller istiyorsa bilmiorum ben normal devletinkine gittim ekstra bisey istemedilerbizim sağlık ocağı 11 den kan vermek gerekiyor diye bende 9.30 da gittim
eline bi liste verdim dedim diyetisyen bunları istiyor baktı
dedi malesef şunu - bunu ve şunu yapamayız anca diğerlerini yaparız dedi
siz büyük hastahaneye gidin dedi, şimdi ona randevu alayım bi :)
diyetisyenlede günlerimiz uymadı en erken haftaya çarşamba gideceğim
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.45
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim elma
2 dilim portakal
10 badem 10 fındık
Akşam 18.00
1 tabak patlıcanlı kabak yemeği( karışık birşey ama tadı güzeldi )
1 kase dereotlu cacık
1 fincan sütlü kahve
1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Son düzenleme: 5 dakika önce
5 dakika önce
Adana gibi yerde basilmaz canm.orası cidden cok nemli sicak ben arada geliyorum ama her defasinda planimi degistrip daha erkrn kacyrm havasndam nefes alamiyorm.sanki kafama poset geçirmişler gibi hissedyrm.en son bebegim 7 aylikken gelmistm sabahn 5 ine jadar kizim hic uyumadi sabah da ucaga binmem gerekiyordu.sadece yarm saat uyuyabildm sicaktan oturup agladm vallahi.Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..
Canm adanada yerde halı olunca öyle sıcak oluyor ki.yazın sırtında güneşin altında kürkle durmak gibi biseyHâli kaldırmak derken
Yerlere çıplak mi basiyosunuz kuzum siz
Alışkın olmayana öyledirAdana gibi yerde basilmaz canm.orası cidden cok nemli sicak ben arada geliyorum ama her defasinda planimi degistrip daha erkrn kacyrm havasndam nefes alamiyorm.sanki kafama poset geçirmişler gibi hissedyrm.en son bebegim 7 aylikken gelmistm sabahn 5 ine jadar kizim hic uyumadi sabah da ucaga binmem gerekiyordu.sadece yarm saat uyuyabildm sicaktan oturup agladm vallahi.
Tmm onlemleri arttiririmBaşlamana sevindim, en azindan kilo almayi durdururuz,ben cok yemeye baslamistim,frene basmak iyi geldi
Hallolmus,sevindim,önlemleri artir:))
Borek yasak her seviyede,insallah tez biter seviyeler de börege kavusuruz:)
Ne güzel kararlisin,vücudun cok direnc gostermesine ragmen his pes etmedin
He geceriz,yerinizde durmayın sakın,eziklerizde sizi ona göre:)
Halısız asla olmaz,ne öyle göç eder gibi:)
Amin canim,senden duymak motive ediyor bizi
Ayy cok fenalar hic deme dun benim kucuk cekmeyi bosaltmis corao satiyordu pazarci gibi bir bagriyo arka arkaya sastik kaldik
Yazin tum kaldirmayiz ama azaltiriz biz mutfaga falan iki hali sermistim bire düşürdüm simdi
Bizim burasida cok soguk ya
y.o.l.c.u zeynepcim r..... döneminde çok zorlandın mı bu seviyeleri yaparken? ben her iki başlangıcımda da r...döneminde başladım. sorun olmadı. ama bu sefer zorladı. daha gelmedi ama çok zorladı
Zeynep hanim anca uyudu simdi spor yapcam insallah.
Bugunku menumude vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.
Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin
Ogle: taze fasulye ve yogurt
Ara: sade nescafe
Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma
Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)
Ilgincmis vallaEvet :))
Sadece sofra serdigimiz yere kilim falan sereriz o kadar..
Benim evin yaramazi zeynep olunca surekli dilimde (mesajlarimda) zeynep oluyorben zaten herdaim aşırı ağrılı sancılı sıkıntılı geçirdiğim için ekstra bi sıkıntı yaşamadım sadece bir sefer bir hafta kadar gecikmişti oda ciddi grip geçirmiştik o dönem ailecek sıkıntıdandır diye düşünüyorum beslenme şekliyle ilgisi yoktur sanırım...tatlı krizleri manasında sorduysan ilk bir hafta biraz zordu sonra alıştım çok kararlıydım o ara...2buçuk ay meyve olmayışı biraz zorladı ama metabolizmayı düzeltmek için gerekliydi böylesi sonra meyve dönemi gelince o hasretimde bitti şuan öyle canım çektiği bişey yok ha pis boğazım bi kere tadını alırsam arkası gelir oyüzden hiç tadına bile bakmıyorum hazır alışmışken gittiği yere kadar gitsin böyle...
kız senin mesajlarda zeynebi her gördüğümde bana bişey dicen sanıyorum sonra bi bakıyorum o zeynep ben değilmişim..:)))
Bu neSelamün Aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 76.8
Fark 3.3
Spor 50 dakika geçen cuma cumartesi yaptım sadece sonrası hep hasta yatarak geçti..
Oooo bonus hanım,siz bu topigin yolunu bilir miydinizGünaydın
Hayırlı cumalar
Karbon aldigim gunu akupunturu biraktimGunaydin kizlar
Hepimiz dunu hic yasanmamis sayalim ve bugun ilk gunmus gibi baslayalim. Kizlarin cogu yeni bir programa basladilar. Hepimizi ezip gececekler valla
Insallah cnm
Yazin hali kaldirmam bende ustune yaz kiş terlikleyim sen gibiEskiden annem ince kilimlerden sererdi yere ama halilari erken yikardi temiz kalsinlar diye.simdi hali yikamaciya veriliyor yazdan kisa girerken veriyor diye o da kaldırmıyor.
Ben senede en az 2 kez halilari yikatiyorum. Ama ben haliya bile basmam hep terlik giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?