Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

himmm ozel diyetisyen farkli tahliller istiyorsa bilmiorum ben normal devletinkine gittim ekstra bisey istemediler
Afiyet olsun canım güzel olmuş

Slm kızlar bugün ki menum
Sabah 9:30
Geceden hazırladığım kürden içtim bi bardak
3 kaşık yogurda yarım salatalık doğradım yedim

Öğle 14:00
Yarım patates bol yeşillikli salata
Çay
Komsudaydim salatanin yesilliklerinden koydum kendime

Akşam 19:00
Bi kase salata
Bi küçük kase yoğurt
1 tane küçük yaprak sarma
2 kaşık tavuklu pilav

Simdi bi kupa 5li bitki çayı

Gün icinde toplamda 6 bardak hazırladığım kürden içtim
Ekstra 2.5 lt su
Spor yok henuz yatmadan yaparım bugün hic hareketim olmadı çünki

Kız ben gözümle şahit olmadım,istanbuldan gelen biri söylemişti; "biz hali kaldirmiyoruz diye" tuhafıma gitmişti.. yazın halıya basılır mi ne bilim bana acayip geliyor..
Adana gibi yerde basilmaz canm.orası cidden cok nemli sicak ben arada geliyorum ama her defasinda planimi degistrip daha erkrn kacyrm havasndam nefes alamiyorm.sanki kafama poset geçirmişler gibi hissedyrm.en son bebegim 7 aylikken gelmistm sabahn 5 ine jadar kizim hic uyumadi sabah da ucaga binmem gerekiyordu.sadece yarm saat uyuyabildm sicaktan oturup agladm vallahi.

Alışkın olmayana öyledir

Tmm onlemleri arttiririm

Annnaaammmm gozum korktu kizzz ezerken pııııcccckkk diye seste cikacak mi

Zeynep hanim anca uyudu simdi spor yapcam insallah.
Bugunku menumude vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.

Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin

Ogle: taze fasulye ve yogurt

Ara: sade nescafe

Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma

Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)

y.o.l.c.u zeynepcim r..... döneminde çok zorlandın mı bu seviyeleri yaparken? ben her iki başlangıcımda da r...döneminde başladım. sorun olmadı. ama bu sefer zorladı. daha gelmedi ama çok zorladı

ben zaten herdaim aşırı ağrılı sancılı sıkıntılı geçirdiğim için ekstra bi sıkıntı yaşamadım sadece bir sefer bir hafta kadar gecikmişti oda ciddi grip geçirmiştik o dönem ailecek sıkıntıdandır diye düşünüyorum beslenme şekliyle ilgisi yoktur sanırım...tatlı krizleri manasında sorduysan ilk bir hafta biraz zordu sonra alıştım çok kararlıydım o ara...2buçuk ay meyve olmayışı biraz zorladı ama metabolizmayı düzeltmek için gerekliydi böylesi sonra meyve dönemi gelince o hasretimde bitti şuan öyle canım çektiği bişey yok ha pis boğazım bi kere tadını alırsam arkası gelir oyüzden hiç tadına bile bakmıyorum hazır alışmışken gittiği yere kadar gitsin böyle...

kız senin mesajlarda zeynebi her gördüğümde bana bişey dicen sanıyorum sonra bi bakıyorum o zeynep ben değilmişim..:)))

Selam arkadaşlar nasılsınız ,halı konusu açılmış tüm güneydoğudaki şehirlerde de halı kalkıyor bende ilk gördüğümde şaşırmıştım Diyarbakır Siirt Mardin Batman urfa benim gördüğüm halı kalkan yerler dehşet sıcak oluyor ama ben genede siirtteyken halilarimi kaldirmamistim alışkın değilim ev sanki temizlik için ayakta gibi

Menumu yazayım

9.30
4 tane nugget(yumurtam yoktu)
Peynir
Domates

Oglen yemegi 1.30 civari
1 tabak yesil mercimek yemegi

Sonra cozutma-
Salata,
3 yada 4 sigara boregi. Cunku pisbogazim

19.30
1 buyuk yemek kasigi yesil mercimek
Ekmek yerine 2yk pilav
2 kasiktan az yogurt

Misafirlikte 2 kare pasta-1 kıymalı borek
Sekersiz cay.

Sonuc hem kendime zararim oldu. Hem boregi yerken eşim beni gordu eve gelince tavir yapti. Kendime not bu sondu! Bu adamin agzina laf vermiceksin, herkes senin basarabildigini gorucek. Ama once nefsini terbiye et. Eskiden olsa yazmazdim buraya. Ama yazicam, yazicamki hatalarimi en cok ben gorebiliyim.

50 dk zumba 15 dk leslie 1 mile yapildi. Simdi biraz dinlendim dus alip yatayim.

Benim evin yaramazi zeynep olunca surekli dilimde (mesajlarimda) zeynep oluyor

Gunaydin kizlar
Hepimiz dunu hic yasanmamis sayalim ve bugun ilk gunmus gibi baslayalim. Kizlarin cogu yeni bir programa basladilar. Hepimizi ezip gececekler valla

Insallah cnm
Karbon aldigim gunu akupunturu biraktim
Yazin hali kaldirmam bende ustune yaz kiş terlikleyim sen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…