Oooo bonus hanım,siz bu topigin yolunu bilir miydiniz
Selam kalori hesaplama programi oneriniz var mi
Peki affettik olmasın bi daha..
Şu mikemmel şarkıyı dinlerken yazayım :))
Eveeet ben nerdeydim?
Kimvurduya gittim tabiki. Neyseki çok vurmadılar
Pazar ve perşembe hacamat oldum arası yakın oldu biraz bi gün annemde temizlik bi gn ablamda misafir bugünde anamda misafir. Geri kalan saatlerde evde sürünmecelerUlan baya hesap veriyorum ha :))
Anama ve ablama iletilsin nolur beni bi daha misafirlere çağırmasınlar
Hacamat perhizleri beni sinir etti bu sefer peynir yeme yımırta yeme süt içme yoğur yeme kahrolsun veganlık
10 gün sonra tekrar yaptırıp bitireceğim inş.
Bahaneleri dizdiğime göre mesajı gönderebilirim.
Yediklerim kac.kalori diye merak ettim.program yukledim ama bekledigim gibi olmadi
Kalori hesaplamamakkız zaten listen guş kadar neyini hesaplayacan
Kizimla kafa kafaya verdik yumurtalarin haslanmasini bekliyoruz. Sabah aç karna kahvaltı hazirlamak en nefret ettigim sey :/
afiyet olsun canımZeynep hanim anca uyudu simdi spor yapcam insallah.
Bugunku menumude vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.
Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin
Ogle: taze fasulye ve yogurt
Ara: sade nescafe
Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma
Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)
kaçırmışsın ama bence yeniden toparlarsn arkası gelmezse bi seferle diyet bozulmuyorMenumu yazayım
9.30
4 tane nugget(yumurtam yoktu)
Peynir
Domates
Oglen yemegi 1.30 civari
1 tabak yesil mercimek yemegi
Sonra cozutma-
Salata,
3 yada 4 sigara boregi. Cunku pisbogazim
19.30
1 buyuk yemek kasigi yesil mercimek
Ekmek yerine 2yk pilav
2 kasiktan az yogurt
Misafirlikte 2 kare pasta-1 kıymalı borek
Sekersiz cay.
Sonuc hem kendime zararim oldu. Hem boregi yerken eşim beni gordu eve gelince tavir yapti. Kendime not bu sondu! Bu adamin agzina laf vermiceksin, herkes senin basarabildigini gorucek. Ama once nefsini terbiye et. Eskiden olsa yazmazdim buraya. Ama yazicam, yazicamki hatalarimi en cok ben gorebiliyim.
tebrikler canim çoook güzel eksiSelamün Aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 76.8
Fark 3.3
Spor 50 dakika geçen cuma cumartesi yaptım sadece sonrası hep hasta yatarak geçti..
artida degilsin tebrikler canimGunaydin hayirli cumalar hanimlar
Ben bu hafta sabitim
tebrikler cnmGünaydın, hayırlı cumalar..
kilo bildirimi
geçen hafta 102.6
bu hafta 102
fark -0.6
spor yok..
baya yoğun geçmiş hacamati kac kez yaptırıyorsun canım şifa olsun
Eveeet ben nerdeydim?
Pazar ve perşembe hacamat oldum arası yakın oldu biraz bi gün annemde temizlik bi gn ablamda misafir bugünde anamda misafir. Geri kalan saatlerde evde sürünmecelerUlan baya hesap veriyorum ha :))
Hacamat perhizleri beni sinir etti bu sefer peynir yeme yımırta yeme süt içme yoğur yeme kahrolsun veganlık
tebrikler canimGünaydın
Gelsin Bildirimler
Geçen hafta: 99.4
Bu hafta: 98.1
Aynen vala ya bende yumurta hasliyorum su anKizimla kafa kafaya verdik yumurtalarin haslanmasini bekliyoruz. Sabah aç karna kahvaltı hazirlamak en nefret ettigim sey :/
Ah keşke olsa da hep gülsem :))
iyi tarafından bak ya tok olarak hazırlasaydın o zaman hepten nefret edicektin amaç yok boşun hazırlıyosun
Sizinden çok stresli olduğunuz zamanlar böyle gülme krizleriniz gevşeme saenslarınız oluyomu? bi bana mı oluyo?
baya yoğun geçmiş hacamati kac kez yaptırıyorsun canım şifa olsun
Canım hacamat tam olarak niye yapılıyor kek bilgi sahibi değilim bi rahatsızlık için falan mi bana çok korkunç geliorÖnceden ilk ve sonbaharda 3 er kez yaptırıyodum. Sonra iyi hissetikçe baharlarda 1 kere senede 1 kere yaptırdım.
Biraz sıkıntılı gördü yapan abla uzun zamandır da tanıdığımız güvendiğimiz biri. 3 lemiş olucam bu baharda.
10 seneden fazla oldu ben yaptıralı.
Ah keşke olsa da hep gülsem :))
Dişlerim sıkmaktan kanıyor ve acıyor, uykusuz kaliyorum falan filan
Canım hacamat tam olarak niye yapılıyor kek bilgi sahibi değilim bi rahatsızlık için falan mi bana çok korkunç gelior
Basim döndü bu ne yogunluk ayricada misafir onlara geliyo kuzum
Eveeet ben nerdeydim?
Yani 10 yildan beri yaptiriyomusunÖnceden ilk ve sonbaharda 3 er kez yaptırıyodum. Sonra iyi hissetikçe baharlarda 1 kere senede 1 kere yaptırdım.
Biraz sıkıntılı gördü yapan abla uzun zamandır da tanıdığımız güvendiğimiz biri. 3 lemiş olucam bu baharda.
10 seneden fazla oldu ben yaptıralı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?