Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu mikemmel şarkıyı dinlerken yazayım :))

Eveeet ben nerdeydim?
Kimvurduya gittim tabiki. Neyseki çok vurmadılar

Pazar ve perşembe hacamat oldum arası yakın oldu biraz bi gün annemde temizlik bi gn ablamda misafir bugünde anamda misafir. Geri kalan saatlerde evde sürünmeceler Ulan baya hesap veriyorum ha :))

Anama ve ablama iletilsin nolur beni bi daha misafirlere çağırmasınlar

Hacamat perhizleri beni sinir etti bu sefer peynir yeme yımırta yeme süt içme yoğur yeme kahrolsun veganlık

10 gün sonra tekrar yaptırıp bitireceğim inş.

Bahaneleri dizdiğime göre mesajı gönderebilirim.

Peki affettik olmasın bi daha..
Özledik beee

Kizimla kafa kafaya verdik yumurtalarin haslanmasini bekliyoruz. Sabah aç karna kahvaltı hazirlamak en nefret ettigim sey :/

iyi tarafından bak ya tok olarak hazırlasaydın o zaman hepten nefret edicektin amaç yok boşun hazırlıyosun

Sizinden çok stresli olduğunuz zamanlar böyle gülme krizleriniz gevşeme saenslarınız oluyomu? bi bana mı oluyo?

afiyet olsun canım
kaçırmışsın ama bence yeniden toparlarsn arkası gelmezse bi seferle diyet bozulmuyor
Selamün Aleyküm
Hayırlı cumalar

Kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 76.8
Fark 3.3
Spor 50 dakika geçen cuma cumartesi yaptım sadece sonrası hep hasta yatarak geçti..
tebrikler canim çoook güzel eksi
Gunaydin hayirli cumalar hanimlar
Ben bu hafta sabitim
artida degilsin tebrikler canim
Günaydın, hayırlı cumalar..

kilo bildirimi
geçen hafta 102.6
bu hafta 102
fark -0.6
spor yok..
tebrikler cnm
baya yoğun geçmiş hacamati kac kez yaptırıyorsun canım şifa olsun
Günaydın
Gelsin Bildirimler

Geçen hafta: 99.4
Bu hafta: 98.1
tebrikler canim
Kizimla kafa kafaya verdik yumurtalarin haslanmasini bekliyoruz. Sabah aç karna kahvaltı hazirlamak en nefret ettigim sey :/
Aynen vala ya bende yumurta hasliyorum su an

Ah keşke olsa da hep gülsem :))
Dişlerim sıkmaktan kanıyor ve acıyor, uykusuz kaliyorum falan filan

baya yoğun geçmiş hacamati kac kez yaptırıyorsun canım şifa olsun

Önceden ilk ve sonbaharda 3 er kez yaptırıyodum. Sonra iyi hissetikçe baharlarda 1 kere senede 1 kere yaptırdım.
Biraz sıkıntılı gördü yapan abla uzun zamandır da tanıdığımız güvendiğimiz biri. 3 lemiş olucam bu baharda.

10 seneden fazla oldu ben yaptıralı.

Canım hacamat tam olarak niye yapılıyor kek bilgi sahibi değilim bi rahatsızlık için falan mi bana çok korkunç gelior

Ah keşke olsa da hep gülsem :))
Dişlerim sıkmaktan kanıyor ve acıyor, uykusuz kaliyorum falan filan

O kendini sıkmayı hep yapıyoruz zaten ama böyle muhabbet edebilceğin biriylede konuşunca gülmek çok iyi gelir bana.
Zaten dışardan çok güleç olduğum için karamsar tarafımı kimse bilmiyor :) ne yaşıyorsak içimizde yaşıyoruz.

Bi karikatüre saatlerce güldüğümü biliyorum allah akıl vere :)

Canım hacamat tam olarak niye yapılıyor kek bilgi sahibi değilim bi rahatsızlık için falan mi bana çok korkunç gelior

Hacamat vucutta biriken kirli kanın temziliği için yapılıyor. Kan vermekle aynı şey değil onun yerine git kan ver diyen saçmalıyordur.
Peygamber sünneti zaten yaptırma sebebimizde o yaptırdığı için. Bilmeyene ilk kez görene öyle geliyor ama olan kişiler gayet rahatlar yani korkunç bi durum yok. İlk kez bende korkmuştum.

Hiç bir sıkıntı olmasa da olmasın diye yaptırılıyor.

Basim döndü bu ne yogunluk ayricada misafir onlara geliyo kuzum

Yani 10 yildan beri yaptiriyomusun
Bu sefer niye boyle bikac kez yaptirdin farkli bolgelerden (ayak boyun sirt ) oldugu icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…