- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
bende sunnet olduğunu duydum ama tam bilmiyordum tabi işin ehline yaptrmak lazım snrm tsk ederim bilgi icinHacamat vucutta biriken kirli kanın temziliği için yapılıyor. Kan vermekle aynı şey değil onun yerine git kan ver diyen saçmalıyordur.
Peygamber sünneti zaten yaptırma sebebimizde o yaptırdığı için. Bilmeyene ilk kez görene öyle geliyor ama olan kişiler gayet rahatlar yani korkunç bi durum yok. İlk kez bende korkmuştum.
Hiç bir sıkıntı olmasa da olmasın diye yaptırılıyor.
Tebrik ederim cnm
WuuuKilo bildirimim kızlar
Gecen hafta: 87.3
Bu hafta: 85.5
Fark: -1.8
Yüzde: 2.0
Bu hafta guzel gitti haftaya duraksamaz insAllah
Senin kafadan istiyorum
O kendini sıkmayı hep yapıyoruz zaten ama böyle muhabbet edebilceğin biriylede konuşunca gülmek çok iyi gelir bana.
Zaten dışardan çok güleç olduğum için karamsar tarafımı kimse bilmiyor :) ne yaşıyorsak içimizde yaşıyoruz.
Bi karikatüre saatlerce güldüğümü biliyorum allah akıl vere :)
Senin kafadan istiyorumarkadasim olmadigi için gulerek konusmak pek yok bende artik. Eskiden saatlerce anlatir guluşurduk
Selamün Aleyküm
Hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 76.8
Fark 3.3
Spor 50 dakika geçen cuma cumartesi yaptım sadece sonrası hep hasta yatarak geçti..
insAllah sende bende deriz kisa zmndatebrikler ben
kilom 93.1
demi daha gecen 86 dediydim
76 diyeceğim bi gün
insAllah cnmslm kızlar
gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834
98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah
hay maşallah
eksi eksidir cnm tebrikllrr
Ben korkuyorum itiraf edeyim diz agrisinda cok oneren oldu cok cesaret edemedim en son bi arkadas sirtina 7 yerden yaptirmis ben şoka girdim iiihhh ben yaptiramamBakış açısı diyim. En çok burdan arkadaşlarımla gülüyorum zaten tavsiye ederim :)
baharnaz evet hep 3 er kez yaptırdım önceki seneler. Son senelerde azalttım bu seferde abla düzenli yapalım deyince 3 lüyorum işte.
Dolaşımda sıkıntı olunca kan çıkmıyorda
Teşekkürler canim,desteklerinizi bekliyoruz her daim
Regl olmama ragmen iyi gitmiş,tebrikler,devam bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?