Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sunnet olduğunu duydum ama tam bilmiyordum tabi işin ehline yaptrmak lazım snrm tsk ederim bilgi icin
Geçen hafta 104.9
Bu hafta 103.3
Fark -1.6
Yüzde %1.52
Tebrik ederim cnm

Senin kafadan istiyorum arkadasim olmadigi için gulerek konusmak pek yok bende artik. Eskiden saatlerce anlatir guluşurduk

Senin kafadan istiyorum arkadasim olmadigi için gulerek konusmak pek yok bende artik. Eskiden saatlerce anlatir guluşurduk

Bakış açısı diyim. En çok burdan arkadaşlarımla gülüyorum zaten tavsiye ederim :)

baharnaz evet hep 3 er kez yaptırdım önceki seneler. Son senelerde azalttım bu seferde abla düzenli yapalım deyince 3 lüyorum işte.

Dolaşımda sıkıntı olunca kan çıkmıyorda

slm kızlar

gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834

98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah

Selamün Aleyküm
Hayırlı cumalar

Kilom
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 76.8
Fark 3.3
Spor 50 dakika geçen cuma cumartesi yaptım sadece sonrası hep hasta yatarak geçti..

hay maşallah

Ogle yemegim gecikti bugun. 1 e dogru kizimi uyuttum dogruca ütüye geçtim 1 saat 15 dk sürmüş, belim koptu. Tam odadan çıktım kizim uyandi. Bugun hep agliyor kabızlık icin ilac verdim altina yaparken feryat figan kopuyor. Hem korkuyor hem canı aciyor galiba. İste boyle olunca ben cok uzuluyorum. Ekmek makarna pilav vs yeyince daha mı kötü etkiliyor diye. Ama yemeside lazim hic kg alamıyor artik :'(

tebrikler ben

kilom 93.1
demi daha gecen 86 dediydim
76 diyeceğim bi gün
insAllah sende bende deriz kisa zmnda
slm kızlar

gecen hafta 95.9
bugün 96.7
fark + 0.8
yüzde -0.834

98e çıkmıştım gecikmeden dolayı 2 günde anca 1.3ü gidebildi keşke sabit gelseydim. haftaya bomba gibi geliyorum inşallah

hay maşallah
insAllah cnm
Hayirli cumalar

Geçen hafta 90.3
Bu hafta 90.1
Spor 60 dk

Bahane mi de yaziiim bugün reglin ilk günü ve kahvaltidan sonra tartildim

E eboe Bonus şimdiden ellerinize sağlık kızlar
eksi eksidir cnm tebrikllrr

Ben korkuyorum itiraf edeyim diz agrisinda cok oneren oldu cok cesaret edemedim en son bi arkadas sirtina 7 yerden yaptirmis ben şoka girdim iiihhh ben yaptiramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…