Ee hadi katıl sen de bizeBize de bi sistem lazim mefkurem(
Afiyet olsun.Seninle ayni saatte icmisim ben de. Akşam yemegini bekliyorum simdiYeşilçay a buyrun hanimlar :)
Sen hep gül inşallah. Ben kahkaha atmayi yeni ogrendim sayilir,hep bi yasindan olgun davranma durumlari vardi ben de ama hep güleçimdiriyi tarafından bak ya tok olarak hazırlasaydın o zaman hepten nefret edicektin amaç yok boşun hazırlıyosun
Sizinden çok stresli olduğunuz zamanlar böyle gülme krizleriniz gevşeme saenslarınız oluyomu? bi bana mı oluyo?
Eşimi bekliyoruz bizde kizimla :)Afiyet olsun.Seninle ayni saatte icmisim ben de. Akşam yemegini bekliyorum simdi
Kız gruba zor giriyom bacımHepfitim sabitim görüşemiyük
afiyet olsun canımYeşilçay a buyrun hanimlar :)
tebrikler cnm
afiyet olsun canım kalori hesabini hangi programdan yapıyorsun bende fatsecret var ama guveneyim mi bilemeidmSelam, günün menüsünü veriyim
Sabah 10.30 11 arasi
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 domates
1 kepek ekmegi
Roka maydanoz
Oglen 14.30
1 kase yogurtlu corba
1 kase yesil mercimek
Kepek ekmegi
17.00 civari
Kepek ekmegi arasi 2 kabak dilimi
3 dilim domates
2 dilim peynir
Yesilcay
Aksam henuz yemedim
1 kepce mercimek
Yogurtlu karnabahar olacak. Kalori hesaplama yapiyorum baska birsey yemicem
22.30 gece ogunum var
Baharatli yogurt acikirsam yicem
artida degilsen bence o da guzel cnm tebrikler insAllah haftaya eksi olursun
Cnm onceki kilon neydi artida msn ekside miKilom 90
Spor 135 dk
Ugrayadim bu hafta ve sonucta bu
Sen kacamak yapsanda almiyosun cnm şanslısınBize de bi sistem lazim mefkurem(
ben zaten herdaim aşırı ağrılı sancılı sıkıntılı geçirdiğim için ekstra bi sıkıntı yaşamadım sadece bir sefer bir hafta kadar gecikmişti oda ciddi grip geçirmiştik o dönem ailecek sıkıntıdandır diye düşünüyorum beslenme şekliyle ilgisi yoktur sanırım...tatlı krizleri manasında sorduysan ilk bir hafta biraz zordu sonra alıştım çok kararlıydım o ara...2buçuk ay meyve olmayışı biraz zorladı ama metabolizmayı düzeltmek için gerekliydi böylesi sonra meyve dönemi gelince o hasretimde bitti şuan öyle canım çektiği bişey yok ha pis boğazım bi kere tadını alırsam arkası gelir oyüzden hiç tadına bile bakmıyorum hazır alışmışken gittiği yere kadar gitsin böyle...
Fulyacim reglinin beslenmeyle ne alakası varteşekkürler canım. başladım ama r.... de başladı. ben haftaya çarşambaya kadar erteledim.
Fulyacim reglinin beslenmeyle ne alakası var
Fulyacim reglinin beslenmeyle ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?