Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen hep gül inşallah. Ben kahkaha atmayi yeni ogrendim sayilir,hep bi yasindan olgun davranma durumlari vardi ben de ama hep güleçimdir

Selam, günün menüsünü veriyim

Sabah 10.30 11 arasi
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 domates
1 kepek ekmegi
Roka maydanoz

Oglen 14.30
1 kase yogurtlu corba
1 kase yesil mercimek
Kepek ekmegi

17.00 civari
Kepek ekmegi arasi 2 kabak dilimi
3 dilim domates
2 dilim peynir
Yesilcay

Aksam henuz yemedim
1 kepce mercimek
Yogurtlu karnabahar olacak. Kalori hesaplama yapiyorum baska birsey yemicem

22.30 gece ogunum var
Baharatli yogurt acikirsam yicem

Yeşilçay a buyrun hanimlar :)
afiyet olsun canım
Hayırlı aksamlar
Sabah bir ce deyip cikmak zorunda kaldim.
Gecen cuma kilom 102( bir ara 103 de gormuş olabilirim)
Bu cuma 100.5 çok şükür
Fark -1.5 kg
E eboe
Bonus
tebrikler cnm
afiyet olsun canım kalori hesabini hangi programdan yapıyorsun bende fatsecret var ama guveneyim mi bilemeidm
Slm hatunlar ben sabitim
E eboe
artida degilsen bence o da guzel cnm tebrikler insAllah haftaya eksi olursun
Kilom 90
Spor 135 dk
Ugrayadim bu hafta ve sonucta bu
Cnm onceki kilon neydi artida msn ekside mi

tatlı krizleri olarak sordum canım. bir de şunu farkettim. ben öğlen işyerinde kahvaltı yapamıyorum. yumurtayı haşlama ekmeksiz yiyemiyorum. çarşamba - perşembe tiksindim. bıraktım. r.... de girdi araya. sorun değil. çarşambaya kadar süre tanıdım kendime. çarşambadan itibaren Allahın izniyle başlayacağım. ama bu sefer karar verdim öğlen için normal yemek götüreceğim. kahvaltı değil. haftasonu evdeysem öğlene omlet peynir zeytin olabilir. sıcak sıcak omlet varsa ekmek sorun olmuyor.
böyle devam edeceğim.

sen çok güzel kilo verdin maşallah. sakın bozma. yedik bugüne kadar zaten.

Sabah; domatesli 2 yk lorlu maydanozlu 2 yumurta, 9 zeytin, 5 ceviz, 2 badem salatalik, yesil cay

Ogle; taze fasulye, yogurt, muz

Ara; sade nescafe

Aksam; 2 kase yogurtlu bugday corbasi

Kizlari yatirinca spor yaparim sonrasinda ya kahve ya rezene icerim duruma gore yazarim

Son düzenleme:
Fulyacim reglinin beslenmeyle ne alakası var

canım benim regl dönemi daha da ağırlaştı. öncekiler gibi de değil. gerçi önceki 2 başlangıcımda regl döneminde başlamıştım ama. geçen ay her zamankinden zor geçti. regl sonrası da toparlayamadım vücudu. o yüzden biraz erteledim. ama belli de olmaz bakarsın pazartesi başlarım. reglin şiddetine bakacağım zühalcim. benim bu miyomlardan kurtulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…