Sanci agri olmasini anliyorum cnm da yinede dikkat etmene engel degil bana görecanım benim regl dönemi daha da ağırlaştı. öncekiler gibi de değil. gerçi önceki 2 başlangıcımda regl döneminde başlamıştım ama. geçen ay her zamankinden zor geçti. regl sonrası da toparlayamadım vücudu. o yüzden biraz erteledim. ama belli de olmaz bakarsın pazartesi başlarım. reglin şiddetine bakacağım zühalcim. benim bu miyomlardan kurtulmam lazım
Sagolasin cnm9. takım kaptanı olarak seni de tebrik ederim 1. olmuşsunuz
Sanci agri olmasini anliyorum cnm da yinede dikkat etmene engel degil bana göre
Kuzum ameliyat kötü bisey degilki niye olup kurtulmuyosunyok canım konu sadece yoğun ağrılar değil. kanamalar çok şiddetli oluyor artık. boyutları çok büyüdü. çok yoruyor beni. 1 yıldır demir hapı kullanıyorum demir ve ferritin hala düşük. bu da beni çok hırpalıyor. kolumu kaldıracak halim olmuyor. geçen ay perişan bıraktı. regl sonrası toplardım kendimi. ilk defa toplayamadım. inşallah bu ay daha iyi olurum.
Kuzum ameliyat kötü bisey degilki niye olup kurtulmuyosun
Ahh kuzum bu hafta 100 dk terlemisligim var onu yapmasam kesin artiydimSen kacamak yapsanda almiyosun cnm şanslısın
Cok yogun oluyorsa enerjiye vucut ihtiyac duyuyor olabilir ben bazen oyle oluyorumda :))Sanci agri olmasini anliyorum cnm da yinede dikkat etmene engel degil bana göre
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canım
tebrikler cnm
afiyet olsun canım kalori hesabini hangi programdan yapıyorsun bende fatsecret var ama guveneyim mi bilemeidm
artida degilsen bence o da guzel cnm tebrikler insAllah haftaya eksi olursun
Cnm onceki kilon neydi artida msn ekside mi
Evet o program ama ne derece dogru bilmiyorumafiyet olsun canım
tebrikler cnm
afiyet olsun canım kalori hesabini hangi programdan yapıyorsun bende fatsecret var ama guveneyim mi bilemeidm
artida degilsen bence o da guzel cnm tebrikler insAllah haftaya eksi olursun
Cnm onceki kilon neydi artida msn ekside mi
Himm tamam cnm sanki tutuyor degerler ama bklmEvet o program ama ne derece dogru bilmiyorum
Enerjiyi dogru yiyeceklerden de alabilirizCok yogun oluyorsa enerjiye vucut ihtiyac duyuyor olabilir ben bazen oyle oluyorumda :))
Zumbada zorlanmiyomusun cnmBugunun sporuda yapildi 40 dk zumba 10 dk bisiklet
Bir kac tane video buldum onlari yapiyorum sevdigim sarkilarda olunca guzel oluyor. Bazen kalbim agzimda atiyor gibi hissediyorum ama yapabildigim kadariyla yapiyorum git gide daha iyi performans cikarcam insallah. Bur de bir sarkida cogunluk bacak calistiriyor baska sarkida cogunluk kol calistiriyor arada diger bolge dinleniyorZumbada zorlanmiyomusun cnm
Enerjiyi dogru yiyeceklerden de alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?