Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanci agri olmasini anliyorum cnm da yinede dikkat etmene engel degil bana göre

Sanci agri olmasini anliyorum cnm da yinede dikkat etmene engel degil bana göre

yok canım konu sadece yoğun ağrılar değil. kanamalar çok şiddetli oluyor artık. boyutları çok büyüdü. çok yoruyor beni. 1 yıldır demir hapı kullanıyorum demir ve ferritin hala düşük. bu da beni çok hırpalıyor. kolumu kaldıracak halim olmuyor. geçen ay perişan bıraktı. regl sonrası toplardım kendimi. ilk defa toplayamadım. inşallah bu ay daha iyi olurum.

Kuzum ameliyat kötü bisey degilki niye olup kurtulmuyosun

Sabah 11.15
Kahvaltıya davetli idim
1 haşlanmış yumurta
2-3 yk menemen
2 parça pişmiş pastırma
Domates
Peynir zeytin
1 muz
5 çilek

Akşam 18.50
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak et sote
Salata
1 fincan sütlü kahve
3 top (hurmalı cevizli kakaolu karışım )

Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Kuzum ameliyat kötü bisey degilki niye olup kurtulmuyosun

zaten artık sınıra geldim. daha önce ameliyat olmadığım için korku var. şu an direk ameliyat olabilirim. ama şu seviyeleri yaparsam belki küçülür de şansım olur diye kendime 3 aylık bir süre daha tanıdım. bakalım...

Teşekkür ederim canım

Evet o program ama ne derece dogru bilmiyorum

Cuma menusu

13.30 da bitti
2 yumurtali menemen
Peynir
Orta kaşar
9 zeytin
1 avuc dereotu maydonoz
Yarim cb ceviz
3 hurma

19.45 de bitti
6 kofte (ekmek yerine yulaf ezmesi koydum)
Salata
1 kase yogurt
Yarim cb pikan cevizi

Su 2 lt

Son düzenleme:
Zumbada zorlanmiyomusun cnm
Bir kac tane video buldum onlari yapiyorum sevdigim sarkilarda olunca guzel oluyor. Bazen kalbim agzimda atiyor gibi hissediyorum ama yapabildigim kadariyla yapiyorum git gide daha iyi performans cikarcam insallah. Bur de bir sarkida cogunluk bacak calistiriyor baska sarkida cogunluk kol calistiriyor arada diger bolge dinleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…