Hadi hayırlısı diyetisyene haftaya bende basliycak gibiyim benim amacım biraz yağdan mi gidiyor kastan mi ona baktırmak açıkçası listeye uyar mıyım bilmiyorum genel olarak diyetisyen listesi uygulamaya calşıyorum zatrnGunaydin hsnimlar nasiksiniz bugun diyetisyen kontrolu vasr 2 haftada 2 kilo verdim uymadim adamin dediklerine cok kacamak yaptim simdi cok susadim içmiyorum
Evet bozmus olabilirim ama bir sahakine verecem insallah bozmak yok
Bu hafta artilari eksiye cevirirsin cnm insAllah günaydınGünaydin kizlar dun bildirim yapamadiğim icin uzgunum sabah tartildim ama sunu yapayim yazarım bunu yapayim yazarim derken aksam olmuş
Kilom gecen hafta 99.0
Bu hafta 99.7
Fark +0.7
Baslangic kilom geri dondum yani
Benim emojilerim aktif degil bi kalp emojisi koycadim da :)Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Gelsin cumartesi şarkısı ❤
bjzim gibi beyni obez olanlar icin bahanelerimiz hic bitmezMefkurem şaka bir yana da enerjili enerjisiz her seyi yeme istegi oluyor ama 2 aydir benimde cok kötu oluyor agrilar ve yogunluk
benim niye haberim yok bundanHadi hayırlısı diyetisyene haftaya bende basliycak gibiyim benim amacım biraz yağdan mi gidiyor kastan mi ona baktırmak açıkçası listeye uyar mıyım bilmiyorum genel olarak diyetisyen listesi uygulamaya calşıyorum zatrn
bende 2 aydir gel git yapiyorum asucumGünaydınlaaaar kızlar mutlu geçireceğiniz bir hafta sonumuz olsun :)
Dün bildirim yapmadım gizli gizli sizi okudum mart ayı benim için fiyaskoydu nisanda düzeltirim kendimi belki inşallah dünki kilom 119.1 idi
Kilo veren ve vermek için çabalayan arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum
ohh yansın yaglarBugunun sporuda yapildi 25 dk yeni baslayanlar icin tae bo videosu ve 15 dk leslie 1 mile
yeni karar verdim abla,bjzim gibi beyni obez olanlar icin bahanelerimiz hic bitmez
Dogru olani hepimiz biliyoruz ama yapmiyoruz iste
En basta ben tabiki
benim niye haberim yok bundan
bende 2 aydir gel git yapiyorum asucum
Gel hadi beraber devam edelim
Hayırlı mübarek olsunBugun girumcemin oglunun nikahi var
Birazdan hazirlanip cikariz
Aksama görüşürüz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?