Cumartesi Menüm
Sabah kahve
14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata
19.45
Baharatli yogurt
Su 2 lt
Nikahtan sonra yemege gidildi cnmDöner yiyen guşmu besledin nettin?
Düğün şeysimiydi
eksiler gelsin kısa sürede insAllahGecikmis kilo bildirimi.dun sabah tartldm yazmayi unutmusum.
En son 15 martta 83 bildirnistm
Kilo 85.6
Spor yok.
afiyet olsun canımSabah klasik kahvalti ekmek yerine ceyrek simit ve 2 minik kurabiyeyle yapildi
Sekersiz turk kahv
Yesil cay
Yarim su brd cilekli sut
3 brd su
45 dk tempolu yuruyus yapildi
Bu saate kadar iyi gibi
Bundan sonrasi ne olur bilmiyorum gunu bozmadan kapatirim insallah
Mefkurem Allah mesud etsin hayirli ugurlu olsun
aynen öyle açlık önemli değil aslinda bklm bende verdiği listeyi beğenirsem uygularım yok beğenmezsen aynı usul devam ederim hayırlısı gitsin de bu kilolar insAllah nasıl giderse3 kilo vermisim bende 2 si yag 1.5 sudanmis ama uzun suredir kiramadigim bir kiloyu kirmis oldum bu sayede bide cok kacamak yaptim bu hafta tam uymayi planladim zaten o kadar fazla ki menu cok doyuyorum bide hep yiyip hemde kacamak yapsan bile veriliyor 5 kisi gidiyoruz diyetisyene biri bu hafta az yedi vermek icin en az verenimiz oydu diyetiayen kizdi keeske yeseydin daha fazla verirdin dedi ara ogun ve kahvalti cok onemli diyor bana 3 meyve verdi 2 bile fazla dedim zorla kendini dedi sonra yavas yavas zaten azaltacagiz dedi oyle iste ablam bir ay oldu cok bozduğu halde toplamda 8 kilo verd i toplasak 15 bilemedin 20 gun uymustur gerisi gep kacamakliydi
afiyet olsun canım güzel gözüküyorMenumu yazayim. Aksam biraz geçe kaldi anca pisti.
07.15 5 yk musli sut ve 10 cig badem
10.30 filtre kahve
13.00 pirasa ve yogurt
16.00 7 cilek ve sut
19.30 2 baget izgara, 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, izgarada cerry domates ve arpacik sogan da yaptim (izgara dedigim dokum tava)
20.45 sade turk kahvesi
Eki Görüntüle 2252555 Eki Görüntüle 2252556 Eki Görüntüle 2252557 Eki Görüntüle 2252558
afiyet olsun canım
afiyet olsun ablaCumartesi Menüm
Sabah kahve
14.00
2 şer kş et, tavuk sote
Yarim pasta tb doner eti
Salata
19.45
Baharatli yogurt
Su 2 lt
Çok çok geçmiş olsun kiz dikkat et Allah korusun gecmezse bi hastaneye git tedbir için hassas bölgeHa birde dün akşam kafamı sehpaya geçirdim. Bugun aciyor şişlikte var. Cocuk gibiyim ya :'(
Hiç keyfim yok. Eşim rahatsiz. Kacamak bol birgun oldu. Yarin sifirdan baslamis olayim
Gecmis olsun cnmHa birde dün akşam kafamı sehpaya geçirdim. Bugun aciyor şişlikte var. Cocuk gibiyim ya :'(
Tesekkur ederim cnmeksiler gelsin kısa sürede insAllah
afiyet olsun canım
aynen öyle açlık önemli değil aslinda bklm bende verdiği listeyi beğenirsem uygularım yok beğenmezsen aynı usul devam ederim hayırlısı gitsin de bu kilolar insAllah nasıl giderse
afiyet olsun canım güzel gözüküyor
afiyet olsun canım
afiyet olsun abla
Çok çok geçmiş olsun kiz dikkat et Allah korusun gecmezse bi hastaneye git tedbir için hassas bölge
Cayin yanindakiler bir tik fazla olmus gibi ama sporunda cok guzsel dengelemis olabilirsin diye dusunuyorumGece gece menümu verip uyuyum bende
Kahvaltı 11:30
Güne bi bardak limonlu taze naneli suyla başladım
Ve sporla daha sonra kahvaltı
6 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
Marul
Kiraz domates
Salatalık
Yagda bi yumurta
5li bitki çayı
Aralarda
Türk kahvesi + 5 yer fıstığı
Yedik çay
Aksam 19:00
Bi tabak dolu salata
Bi küçük kase yoğurt
Yemekte bakla vardı benim de ben sevmiyorum başka bişry de canım istemedi salata yogurtla idare ettim
19:30
Çay yanında
3 kayısı
4 fındık
6 sarı üzüm
7 fıstık
Aparatif biraz fazla oldu belkim bilmiyorum ama çok abartmamisimdr umarım
Su 2.5 lt
Spor
3 mil 5k ×2
250 squat
25 dk pilates
395 puan
insAllah cnm saolGecmis olsun cnm
Tesekkur ederim cnm
Cayin yanindakiler bir tik fazla olmus gibi ama sporunda cok guzsel dengelemis olabilirsin diye dusunuyorum
Günaydın canım amin insAllahGünaydın
Mutlu pazarlar
Oy kullandım geldim hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Amin hayirlisi olsunGünaydın
Mutlu pazarlar
TünaydınGünaydın
Mutlu pazarlar
Tünaydın kaptanımGunaydinnn mutlu pazarlar
Sağol balım.En sevdiğim ince cam fincan oafiyet olsun gülbiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?