Gecmis olsun canimOppsss işte geldim buradayım..
Kızım rahatsızdı pek gelemedim kusura bakmayın..daha iyiyiz çok şükür..
Selam kizlar. 3 gecedir acillerdeyiz eşim cok rahatsiz simdilik diyet yalan oldu. Saat 2 de diyetsiyene gidicem. Önüme bakicam tabi ki tekrar. Tartilmadim bugun evde degildim zaten kv de de kaldik dun gece
Tabiki + ciktim. Aslinda yagdan 1.3 vermisim. Ama kas ve su şişmiş ödeminde var dedi. 2 kgya yakin ödemim varmış. Bu hafta da ayni listeyle devam edip sonraki hafta yeni listeye gecicem. İzne cikiyormus drum.
Moralimi bozmicam bir hafta geç olacak. Onemli olan incelmeye baslamis olmam degilmi :)
@tgcervaanne nerelerdesin güç ver bana
Gecmis olsun cnmOppsss işte geldim buradayım..
Olculerimi almadim ama kiyafetlerden anliyorum birazduzelicek herşey insAllah cnm
Vermiş olman guzel cnm ödemledi de atarsn insAllah bi an once tabiki onemli olan incelmen ölçülerini aldn mi cnm
Sagol canim inaniyorum bende haftaya cok daha iyi olcakCanım benim hiç moral bozmuyoruz..vücudunu yeni bi düzene soktun tabiki kendini korumaya alacak,sen sabir et o da alışacak ve tartıda ibre sola dönecek.. ödemler gidince moralin yerine gelir..seviliyorsun
Selam kizlar. 3 gecedir acillerdeyiz eşim cok rahatsiz simdilik diyet yalan oldu. Saat 2 de diyetsiyene gidicem. Önüme bakicam tabi ki tekrar. Tartilmadim bugun evde degildim zaten kv de de kaldik dun gece
Amin canim sagol. Diyetisyene geldim evde yatiyordu esim. Kizimda annemde hic keyfim yok :'(
gecmis olsun canımOppsss işte geldim buradayım..
tebrikler canim yerinde saymamissin eksi eksidirCuma 103.3
Pazartesi 103.2
-0.1
Aynen bende öyle ama olculerimi aldım yine deOlculerimi almadim ama kiyafetlerden anliyorum biraz
Dr da oyle dedi. Suyu az mi ictin dedi. Ama simdi farkettim regl gunlerimdeyimGecmis olsun
Odemlerin gider canim ben suyu azalttigimda odem daha cok oluyor
Afiyet olsun canımSporsuz listemdir
Sekersiz turk kahv
Dom peynir 4 zeytin bol yesillik 1.5 yum omlet 1 tk bal bi minik lokma helva
2 dlm ekmege yakin
Turk kahv 2 minik tarcinli kurabite
Bi kupa yesil cay
Saat 3 te gec oldu 4 kiymali pazi sarma 1 buyuk ayran
Bi kupa yesil cay
6.30 ta 4 yk taze fasulye 3 kasik pilav 4 pazi sarma 3 yk yogurt
6 brd su
Yuruyus yok
Mutlu haftalar kizlar
Benim diyet işi iyi gidiyor gibi lakin beslenme saatlerinde biraz sapma oluyor. Etrafimdakiler baltalamaya çalışsa da bu defa gidebildigim yere kadar gidicem. Kilo verme işini kendi keyfime biraksaydim uzunca bir süre daha savsaklardım. Böyle birçok insanla ayni anda başlayınca farklı bir enerji aldığımı hissediyorum.
60kiloyum bir an önce aramıza katil bekle bekle nereye kadar 2 ay sonra yaz bıngıl bıngıl yağlarla mı dolasmayı düşünüyorsun
hergaf nasıl gidiyor zorlanmiyorsun değil mi sakin birakayim deme nasılsa İstanbuldasin gelir yolarim seni ona göre bu arada yaş kaç?
Cuma 103.3
Pazartesi 103.2
-0.1
Çok şükür uzun uzun zamanlardan sonrahadi bakalım 90 lar yaklaştı
Çok şükür uzun uzun zamanlardan sonra
Sen bir başlıyorsun bir bırakıyorsun dimi ondan koruma gibi oluyor sankiben de şu 70 leri yeniden görsem79 u görüyorum sonra aynen geri 80 lere geri dönüyorum
Sen bir başlıyorsun bir bırakıyorsun dimi ondan koruma gibi oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?