Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar. 3 gecedir acillerdeyiz eşim cok rahatsiz simdilik diyet yalan oldu. Saat 2 de diyetsiyene gidicem. Önüme bakicam tabi ki tekrar. Tartilmadim bugun evde degildim zaten kv de de kaldik dun gece

Gecmis olsun cnm. O odemler gidince mutlaka eksiye duseceksin merak etme

Canım benim hiç moral bozmuyoruz..vücudunu yeni bi düzene soktun tabiki kendini korumaya alacak,sen sabir et o da alışacak ve tartıda ibre sola dönecek.. ödemler gidince moralin yerine gelir..seviliyorsun
Sagol canim inaniyorum bende haftaya cok daha iyi olcak

Selam kizlar. 3 gecedir acillerdeyiz eşim cok rahatsiz simdilik diyet yalan oldu. Saat 2 de diyetsiyene gidicem. Önüme bakicam tabi ki tekrar. Tartilmadim bugun evde degildim zaten kv de de kaldik dun gece

Gecmis olsun

Amin canim sagol. Diyetisyene geldim evde yatiyordu esim. Kizimda annemde hic keyfim yok :'(

Odemlerin gider canim ben suyu azalttigimda odem daha cok oluyor

Mutlu haftalar kizlar

Benim diyet işi iyi gidiyor gibi lakin beslenme saatlerinde biraz sapma oluyor. Etrafimdakiler baltalamaya çalışsa da bu defa gidebildigim yere kadar gidicem. Kilo verme işini kendi keyfime biraksaydim uzunca bir süre daha savsaklardım. Böyle birçok insanla ayni anda başlayınca farklı bir enerji aldığımı hissediyorum.
60kiloyum bir an önce aramıza katil bekle bekle nereye kadar 2 ay sonra yaz bıngıl bıngıl yağlarla mı dolasmayı düşünüyorsun

hergaf nasıl gidiyor zorlanmiyorsun değil mi sakin birakayim deme nasılsa İstanbuldasin gelir yolarim seni ona göre bu arada yaş kaç?

Sporsuz listemdir
Sekersiz turk kahv
Dom peynir 4 zeytin bol yesillik 1.5 yum omlet 1 tk bal bi minik lokma helva
2 dlm ekmege yakin
Turk kahv 2 minik tarcinli kurabite
Bi kupa yesil cay
Saat 3 te gec oldu 4 kiymali pazi sarma 1 buyuk ayran
Bi kupa yesil cay
6.30 ta 4 yk taze fasulye 3 kasik pilav 4 pazi sarma 3 yk yogurt
6 brd su
Yuruyus yok

İyi akşamlar kızlar menümu verio kacicam canım sıkkın biraz eşimle ceviz kabuğunu dokdurmayacak sebepten birbirimize girdik konuşmuyorum başıma agri girdi biraz uzanicam
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Maydanoz marul
Domates salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
1 elma
2 ceviz
3 fındık
5 kuru üzüm
1tane galeta

Akşam 19:00
Bi büyük uskumrunun yarısı (fırında)
Baligin icine halka halka domates sogan dogramistim ikiser halka yedim
Bi kase salata
Bi su bardağı limonata
Zeytin büyüklüğünde 2 tane kornişon turşu

Su 2 lt
Spor yok

Afiyet olsun canım

nasipse çarşambadan itibaren devam edeceğim canım.

Sabah 10.15
Soğanlı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim elma
2 dilim portakal

Ara 17.00
1 avuç çekirdek

Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak tavuk sote
3 cherry domates
Yarım salatalık
Ardına sütlü kahve 1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…