Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım biraz kaçamaklı olmuş sankim ama
afiyet olsun canım
Sabah 11.15
2 yk menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 cherry domates
1 ceviz

Ara17.00 sütlü kahve

Akşam 18.30
1 kase salata
2 köfte

Su 2 lt ama çok çok çay içtim
Spor 1 saat yürüyüş
afiyet olsun canım
20 dk bisiklet surdum geldim
Ohh eksik getirsin insAllah

Sabah peynir zeytin domates yogurtlu dereotu 1 yk 2 yumurtali omlet 1 tk bal 2 dlm ekm
Turk kahv
Turk kahv
45 dk yuruyus
Yarim elma
5 te salata bobrek kavurma 3 yk bi parca izgara et 2 dlm ekm
8 brd su
1 cokomel bi avuctan fazla cekirdek 7 30 ta bitirmistim
Gunum boyleydi hic yogurt ayran tuketmemisim yazinca farkettim sabah ki yedigim yogurtta sayilmaz ki

Gunaydin kizlar

Meryem hanim erkenci 6.30da uyanmis esim yedirmis yaturmis ama uyumamis bende cigliklariyla saat 7de uyandim digerleri uyuyor hala.

Karnim acikti diye erkenden tartildim saat9u bekleyemicem simdi kalkip bi musli hazirlicam kendime
Kontrol tartimi yazayim

Cuma: 96.7
Bugun: 96.2
Fark: -0.5
Bonus

afiyet olsun canım biraz kaçamaklı olmuş sankim ama
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım

Ohh eksik getirsin insAllah
Tesekkur ederim cnm
Insallah hepimiz eksi geliriz

Cokamelle cekirdek olmayaymis iyiymis. 5 teki menunde ekmek yemeyip salatani daha cok yiyebilirdin ya da yogurt ekleyebilirdin. Hem sabah hem aksam 2 dlm ekmek bence cok olmus.

Tebrik ederim canım cumaya daha da artar insAllah eksin

Farkettim ki ben dun menumu paylasmamisim once dunun menüsünü vereyim sonra bildirimimi yapayim
Pazar günü menüm
Kahvaltı 11
6 yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Tereyağında 1 bucuk yumurta
Salatalık
Domates
El kadar katmer

Aksam 18:30
4 kaşık mantarlı tavuk sote
3 kaşık makarna
Bol salata
1 küçük kase yoğurt

Birazdan cay insAllah yanında biseyler yemicem
Su 2.5 lt anca olur
Spor
3 mil 5k leslie

Kızlar fazla beklemicem bende bildirimimi yapayim malum dun kaçacağım var zaten
Cuma: 85.5
Pazartesi: 85.1
Fark: - 400

Tebrik ederim canım cumaya daha da artar insAllah eksin

Tesekkur ederim cnm insallah seninde artar

Ahhh o katmer ahh o makarna

Selam kizlar. 3 gecedir acillerdeyiz eşim cok rahatsiz simdilik diyet yalan oldu. Saat 2 de diyetsiyene gidicem. Önüme bakicam tabi ki tekrar. Tartilmadim bugun evde degildim zaten kv de de kaldik dun gece
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin

Tabiki + ciktim. Aslinda yagdan 1.3 vermisim. Ama kas ve su şişmiş ödeminde var dedi. 2 kgya yakin ödemim varmış. Bu hafta da ayni listeyle devam edip sonraki hafta yeni listeye gecicem. İzne cikiyormus drum.
Moralimi bozmicam bir hafta geç olacak. Onemli olan incelmeye baslamis olmam degilmi :)
@tgcervaanne nerelerdesin güç ver bana

Amin canim sagol. Diyetisyene geldim evde yatiyordu esim. Kizimda annemde hic keyfim yok :'(
duzelicek herşey insAllah cnm
Vermiş olman guzel cnm ödemledi de atarsn insAllah bi an once tabiki onemli olan incelmen ölçülerini aldn mi cnm

Canım benim hiç moral bozmuyoruz..vücudunu yeni bi düzene soktun tabiki kendini korumaya alacak,sen sabir et o da alışacak ve tartıda ibre sola dönecek.. ödemler gidince moralin yerine gelir..seviliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…