Burdan uzaklasmanin sana faydasindan çok zarari olur yapma boyle. Hepimizde var sorun. Allah saglik versin, dermansiz dert vermesin. Esimin hastaligi icin doktor bile öldürmez süründürür dediHayırlı geceler.
Kendimi iyi hissetmiyorum biraz hastayım biraz kafam dolu gelemedim gelemiyorum.
Haber vermek istedim.
Amine Busra çok geçmiş olsun allah şifa versin. Kaldığın yerden devam hiç üzme kendini.
Fit mutlu anne
Gecmis olsunHayırlı geceler.
Kendimi iyi hissetmiyorum biraz hastayım biraz kafam dolu gelemedim gelemiyorum.
Haber vermek istedim.
Amine Busra çok geçmiş olsun allah şifa versin. Kaldığın yerden devam hiç üzme kendini.
Fit mutlu anne
Rabbim sifa versin gozumden mi kacti esinizin rahatsizligi nedir ?Burdan uzaklasmanin sana faydasindan çok zarari olur yapma boyle. Hepimizde var sorun. Allah saglik versin, dermansiz dert vermesin. Esimin hastaligi icin doktor bile öldürmez süründürür dedinapalim mukadderat yasamaya calisacagiz
Rabbim aydınlığa çıkarsın cnm yipratm kendini uzaklasma kafanı dağıtHayırlı geceler.
Haber vermek istedim.
Fit mutlu anne
Esinin neyi var cnm Rabbim dermansız dert vermesin insAllahBurdan uzaklasmanin sana faydasindan çok zarari olur yapma boyle. Hepimizde var sorun. Allah saglik versin, dermansiz dert vermesin. Esimin hastaligi icin doktor bile öldürmez süründürür dedinapalim mukadderat yasamaya calisacagiz
ben msj yazarken bazen mesajın başlığında bulunan menu çubuğunda (yazı karakterlerini değiştirebildiğimiz) çark şeklinde bir simge var ona basıyorum. ona basınca o çubuk pasif oluyor emojiler kapanıyor. tekar o simgeye tıkladığımda geri geliyor. seninkide öyle olmasınGecmis olsun
Kafa dolulugunu tez zamanda azaltirsin canim. Ozluyoruz.
BakYENA geldi aklima :) benim emojiler acilmadi yine bi kalp :)
Ankilozan spondilit canımRabbim sifa versin gozumden mi kacti esinizin rahatsizligi nedir ?
Hayirlisiyla atlatip ramazana bomba gibi girersin :)İyi geceler herkese gelemedim kilo bildirimine, bu ay gelemiycem işlerim çok kızlara yeni oda yaptım boya badana işlerim var halılar perdeler derken baya yoğun olucam üzerine kardeşimin düğünü bu ayın 26 sında inşallah isler yetişir daha elbise almaya gidicem ohooo
güle güle kullansınlar cnm yeni odalarınıİyi geceler herkese gelemedim kilo bildirimine, bu ay gelemiycem işlerim çok kızlara yeni oda yaptım boya badana işlerim var halılar perdeler derken baya yoğun olucam üzerine kardeşimin düğünü bu ayın 26 sında inşallah isler yetişir daha elbise almaya gidicem ohooo
ben msj yazarken bazen mesajın başlığında bulunan menu çubuğunda (yazı karakterlerini değiştirebildiğimiz) çark şeklinde bir simge var ona basıyorum. ona basınca o çubuk pasif oluyor emojiler kapanıyor. tekar o simgeye tıkladığımda geri geliyor. seninkide öyle olmasın
Tam nedir bu arada çok geçmiş olsunAnkilozan spondilit canım
Allah kolaylik versin canım hepsi hallolur insAllah kardeşini Allah mesut etsin kızların da odaları hayırlı olsunİyi geceler herkese gelemedim kilo bildirimine, bu ay gelemiycem işlerim çok kızlara yeni oda yaptım boya badana işlerim var halılar perdeler derken baya yoğun olucam üzerine kardeşimin düğünü bu ayın 26 sında inşallah isler yetişir daha elbise almaya gidicem ohooo
Rabbim gönlüne göre versin kuzum insAllah gönül herseyi istiyor ama iste nasipYaza bende kizima odayi acicam. Ama yeni hicbirsey alamicam sanirim. Hamileyken kendi evime gore dolap yaptirdim. Sonra tasininca kizimin odaya koyduk. Besigi zaten buyuyen besikti bazaya cevirdik. Sorun şu ki uyurken dusmemesi icin kenarina birsey yaptirmam lazim. Halim fazla var Allahtan. Tasinirken annemle kayinvalidemden fazla halilari getirdim. Ama ozenmiyor degilim biraz birseyler alabilmek isterdim. Ama kiraya geldim tasinmakta istiyorum acikcasi tekrar
Afiyet olsun canım güzel olmuşkızlar ben menu verip yatayım
çok yorgunum bugün sporda dinlenme günüm olsun
bugün müsayit olup resim çekemedim
sabah: 5 yk müsli, süt, 3kuru incir, 10 badem
ara: filtre kahve
öğle: dünden kalma fırında karnıbahar, brokoli ve arpacık soğan. bugün üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim çok güzel oldu
ara: 1 yerli muz, 10 badem
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
ara: sade nescafe
ben yatıyorum kızlar pc kucağımda uyuyakalmışım
İltihapli romatizma canimTam nedir bu arada çok geçmiş olsun
Sagol ablacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?