Nasil bi detoks cnm saracoglu falanmi öneriyorAaaa ben bugun menu paylasmadimmm hemen yazayim
Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim
Yarin nasipse 5 gunluk bir bahar detoxuna basliyorum hadi hayirlisi
Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz
Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)
Ara; yarim ithal muz
Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt
Ara; sade kahve
Sen cok guzel gidiyordun cok guzel menulerin vardi kendine degisik seyler yapardin hadi tiparlan silkelen sana guveniyoruz gene eski haline doneceksin koyverdikce daha kotu oluyorsun bayrama hedef koy hadi hep birlikte basaralimiyi akşamlar kızlartartıda kötü bir rakam gördüm bugün. canım sıkıldı ama tabi ödem de wc de var. artık toplamam gerekli....
Kuzum duzenli ye bizim diyetissyen aralari bile kacirmayin diyo yiyerek zayifliyorsun resmen ablamda bende kacamak yaptik ona ragmen verdik hep bildigimiz seyler erken kahvalti 2 3 saat sonra ara 2 gibi mesela öğle yemegi 2 yesil cay bir soda 2.5 lt su günde 5 kisi yapiyoruz hepimizde de fark var hatta biri gecen hafta fazla vermek icin yemedi cok az verdi diyetiayen keaken aralari atlamasan 2. 3 leblebi yeseydin daha fazla verirdin dedi yapalim seninle bu duzeni bak ben de uzun suredir veremiyordum 119 120 den asagi inememistim 116 yi gordumMiraç geceniz mübarek olsun ❤
Grip sersemletti biraz gelemedim.
Geldim ama hatırlamıyomuyum onuda hatırlamıyorum.
Bu sabah +800 düm. Günümü yine iyi geçiremedim bi öğün yiyesim yok bi öğün doymuyorum.
Kendim için çok uğraşamadığım zaman kötüde oluyorum.
Sen cok guzel gidiyordun cok guzel menulerin vardi kendine degisik seyler yapardin hadi tiparlan silkelen sana guveniyoruz gene eski haline doneceksin koyverdikce daha kotu oluyorsun bayrama hedef koy hadi hep birlikte basaralim
Kuzum duzenli ye bizim diyetissyen aralari bile kacirmayin diyo yiyerek zayifliyorsun resmen ablamda bende kacamak yaptik ona ragmen verdik hep bildigimiz seyler erken kahvalti 2 3 saat sonra ara 2 gibi mesela öğle yemegi 2 yesil cay bir soda 2.5 lt su günde 5 kisi yapiyoruz hepimizde de fark var hatta biri gecen hafta fazla vermek icin yemedi cok az verdi diyetiayen keaken aralari atlamasan 2. 3 leblebi yeseydin daha fazla verirdin dedi yapalim seninle bu duzeni bak ben de uzun suredir veremiyordum 119 120 den asagi inememistim 116 yi gordum
Bizim takimdan bir arkadas yapti cnm bahar detoxu diye ama onun nerden buldugunu unuttum internet uzerinden bir program miydi yoksa diyetisyen miydi tam hatirlamiyorumNasil bi detoks cnm saracoglu falanmi öneriyor
Cok gecmis olsun. Ablam da da ayni rahatsizlik var. Agrilari bazen artiyor. Yogun iltihapli olan bolgeye isin tedavisi filan aliyo.İltihapli romatizma canim
AynenHastamı oldun sende
Keske birakmasaydin cnm belki istahini kontrol altina alirdi
Vermek icin istikrarla yediklerine dikkat etmen lazim cnmBende katılmak istiyorum ama kilo konusunda psikolojim epeyi bi bozuk veriyorum alıyorum hele bu ara hic5 veremiyorum biktim artık yardım edin lütfen
Gecmis olsun canim bi isinamadik iklime uyumsuzluk sanirim bizimkisi :)Aynen
yine öksürük mahvediyor
Sanada gecmis olsun cnm
tünaydın
bugünü kendime ayırdım
sabah herkesi okula yollayıp yatağa girdim 10:30 a kadar uyudum
sonra uyandım duş aldım
hafif bir kahvaltı yaptım
bir kahve yaptım ve film izliyorum :)
sonra kuaföre gidip saçlarımı kısaltacağım
bir de ensemi traş edeceğim
bu beni rahatlatıyor :)
akşam üzeri diyetisyene gideceğim
yarından iti baren kendime baskı yapıp
menüleri noktasına virgüle yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?