Yaa o kadar agirlasti mi durumun, insallah atlatirsin artik cok gecmis olsunAğzımı açamıyorum yutamıyorum.
İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.
çok geçmiş olsun sanırım bademcik ağrısı çekiyorsun canım ben o ağrıyı çok iyi bilirim kendimi bildim bileli çekerimAğzımı açamıyorum yutamıyorum.
Hosgeldin cnmgünaydın arkadaşlar 85 kilo ile bende sizin aranıza katılabilirmiyim 80 89 grubuna yazdım ama oraya kimse uğramıyor
Keske komsu olsaydik di miAğzımı açamıyorum yutamıyorum.
Yaa o kadar agirlasti mi durumun, insallah atlatirsin artik cok gecmis olsun
P Prensesimin Annesiyim hoşgeldin aramıza sağol tavsiyen için sirkeyi annemde hep der.
Fit mutlu anne arkadaşımızla karıştırdım sandım bi an isimlerinizi.
Amin inşallah kotuye gitmesin daha da. Ben bu kis hic hasta olmadim bekliyorum bakalim ne Zaman yakalayacakTabi ağırlaştım sevgiye ilgiye ihtiyacım var :)
1 haftadır hastayım zaten bunun habercisiymiş.
Pazar günü akşama doğru kötüleşmeye başladım allah beterinden korusun.
KatlettiFit mutlu anne yarım gözle okudum ara ara sen tartıya bişeymi yaptın naptın :)
hoş buldummmmP Prensesimin Annesiyim hoşgeldin aramıza sağol tavsiyen için sirkeyi annemde hep der.
Fit mutlu anne arkadaşımızla karıştırdım sandım bi an isimlerinizi.
ben bile bi kere karıştırdım :)))))Karışmaya müsait nicklerimiz
Cok büyük ihtimal derken cnm hasta miydiKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Aaa rahatsiz miydi, şok oldum sizi tahmin edemiyorumKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Aaa eger vefat ettiyse basiniz sagolsun canimKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?