Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.

İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.
çok geçmiş olsun sanırım bademcik ağrısı çekiyorsun canım ben o ağrıyı çok iyi bilirim kendimi bildim bileli çekerim (( yapmak istermisin bilmem ama kendim bulduğum birşey var tesadüfen buldum bayağı hafifletiyor yarım çay bardağı sirke üzüm sirkesinin içine 1 çay kaşığı pul biber atıp bi taşım kaynatıyorum soğutmadan içmeye çalışıyorum açıkcası tadı pek iç açıcı değil ama mecbur yapıyorum ben o durumlarda bi dene istersen canım

Tabi ağırlaştım sevgiye ilgiye ihtiyacım var :)
1 haftadır hastayım zaten bunun habercisiymiş.
Pazar günü akşama doğru kötüleşmeye başladım allah beterinden korusun.
Amin inşallah kotuye gitmesin daha da. Ben bu kis hic hasta olmadim bekliyorum bakalim ne Zaman yakalayacak

Yasadigim birseyi anlatmak istedim. Haftasonu bazi kiyafetlerimi ayirdim. Çoğunluk elbiseydi. Ve yasima uymadigini dusundugum artik giymek istemedigim seylerdi. Birazda esarplarimdan ayirdim cunku cidden modasi gecmis seyler sıkıldım birazda. Neyse birazini anneme birazini kvme verdim. Pazar kurstan sonra kizim orda diye kvye gittim. Yemek yedik oturduk falan. Posedi verdim eline. Daha oncede kışın öyle birkac bisey yine vermistim.
Kizima diyor ki annen dagita dagita dolabını boşaltti, yeni kiyafetler alcak. (Bu arada onlara 9 bincik borcumuz var. Aylardir ve hatta evlendigimden beri cogu seyimi esim degil annem almistir.) İnanilmaz moralim bozuldu, çok kotu oldum. Bende dedimki evet kilo vereyim yenilerini alicam dedim. Ama bu iki gundur acayip agzimin tadi bozuk, midem bulaniyor. Boyle ne yesem cok mutsuzum :'( eşimede soyledim annen laf mi soktu ne yapti anlamadim dedim o da birsey diyemedi. Ama bu iyi niyetle soylenmiş birsey degildir dimi, aksine tesekkur ederim dese yeterliydi fikrini beyan etmek zorunda degildi. Ustelik ben annemin aldigi seyleri ona veriyorum, oglunun degil...

Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin

Hayirli aksamlar arkadaslar bugun gunum vardi menum hic duzenli olmadi ama guzel bir gelisme de oldu misafirlerim kilo mu verdin sen dediler c.tesiden beri dikkat etmeye calisiyordum bu beni cok mutlu etti menumu vereyim
Sabah: 1 yumurta haslama, 2.5 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir, 7 zeytin
Ogle : bir kase salata, 2 tane firinda yapilmis sigara boregi
Aksam: 4yk makarna, salata
Ara: 1 meyve, 1 bardak ayran

iyi akşamlar kızlarrrr bugün hava yağmurluydu içimiz karardı. yoğunluk da var. yoruldum bayağı....

bir süredir iştahım çok açık. toplayamadım. sıkıldım da. birkaç tane takviye kullanıyorum. demir en başta tabi. aylardır.... omega 3, bir firmanın d vitamini. uzun süredir. ama şunu farkettim ki omega 3 ün firmasını değiştirdiğimden bu yana iştah tavan. sanırım bu yeni marka yaramadı bana. bırakacağım. elimdekini bitirmek için sonra devam ederim. bir daha da bu markayı almam. bakalım benim iştah nasıl etkilenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…