- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Deneyeceğim canımMuzu dilimleyip kapakli bir kapta kakao ile calkaliyorsun, muzun disi kakao kaplanıyor. Ben cok seviyorum
Cok guzel bir tarif cikolata krizim geldiginde bende yapacagim mutlakaMuzu dilimleyip kapakli bir kapta kakao ile calkaliyorsun, muzun disi kakao kaplanıyor. Ben cok seviyorum
Ne biliyim kiz bakiyom bizim hatunlar 11 de 12 temizlik yapiyolar spor yapiyorlar ben o saatte iptal oluyorum cat kapi biri gelecek olsa ödüm kopuyo bugun 4 kez supurge actim ufaklik dokup duruyo hasta durmuyo
Klipte ne kıvırdılar beaaa tövbe est. yılan gibitepsiyle garson dansı he heyyyy şimdi nerdee
Hosgeldingünaydın arkadaşlar 85 kilo ile bende sizin aranıza katılabilirmiyim 80 89 grubuna yazdım ama oraya kimse uğramıyor
Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.
İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.
Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
A.sSelamün Aleyküm
Ben dün yedim. Azcik hurma ozu de gezdirdim fazla tatli oldu
Cok guzel bir tarif cikolata krizim geldiginde bende yapacagim mutlaka
Aksi gibi benm cnm da hic çikolata cekmiyor başka seyler cekiyir nedenseDoksanlık çıtırlar nasılsınız ya benim canım çok çikelata çekiyor bu ara
Afiyet olsun canım diger grupta olsan kesin topa tutarlar ha hem makarna hem kek var dienBugun gelemedim pek buraya. Sabah 7 de çapaya kizimi dra götürdük. Gecede cok gec yatmistim. Orda onu zapt etmej hic kolay olmadi. 10da eve gelince tekrar yattik 1 de kalktik. Ordan arkadaşima gittim, tekrar eve geldik. Yogundum.
Menum
Sabah 7.30
Ezogelin corbasi- 2 dilim ekmek
(Yola cikmadan 3 4 cubuk kraker)
1.30
4 yumurta kizimla ortak yedik az kasarli(hatta bitmedi)
16.00
2 dolma(1 patlican 1 kırmızı biber)
1 kase yogurtlu makarna
1 dilim kek
3 sekersiz cay
Aksam yemeyi dusunmuyorum
Açlık çekersem baharatli yogurt yerim
Vala ben dün yedim çikolataAksi gibi benm cnm da hic çikolata cekmiyor başka seyler cekiyir nedense
Afiyet olsun canım diger grupta olsan kesin topa tutarlar ha hem makarna hem kek var diensen diyetisyene gidiyorudn demi gecmis olsun bu arada kizinin neyi var
Afiyet olsun canım benim cnm sütlü tatlıları istiyor cikolatayi oldum olasi cok sevmem hele bitteri hic yememVala ben dün yedim çikolata
Zaten diyette olunca daha çok yiyesi geliyor insanınAfiyet olsun canım benim cnm sütlü tatlıları istiyor cikolatayi oldum olasi cok sevmem hele bitteri hic yemem
geçmiş olsun canım sanırım misafirlikte yedin ondan dolayı dolma makarna kek bimrarada olmuş yarın dengelersin eminimBugun gelemedim pek buraya. Sabah 7 de çapaya kizimi dra götürdük. Gecede cok gec yatmistim. Orda onu zapt etmej hic kolay olmadi. 10da eve gelince tekrar yattik 1 de kalktik. Ordan arkadaşima gittim, tekrar eve geldik. Yogundum.
Menum
Sabah 7.30
Ezogelin corbasi- 2 dilim ekmek
(Yola cikmadan 3 4 cubuk kraker)
1.30
4 yumurta kizimla ortak yedik az kasarli(hatta bitmedi)
16.00
2 dolma(1 patlican 1 kırmızı biber)
1 kase yogurtlu makarna
1 dilim kek
3 sekersiz cay
Aksam yemeyi dusunmuyorum
Açlık çekersem baharatli yogurt yerim
çok güzel akşamı ekmeksiz geçirmişsinKızlar menümu yazayim bugun sizin icin normal benm icin erken kapattim
Sabah
9:30
Ac karna bi bardak limonlu su
1 kupa 5li bitki cayi
Kahvaltı 10.30
2 dilim tbe tost makinesinde kuruttum
1 haşlanmış yumurta
Saat 13:00
1 ceviz
Öğle 14:00
2-3 kaşık dunden kalma patates bezelye havuc yemegi
1 galeta
Akşam 18:10
Bi büyük kase ot salatası
3 kaşık sebzeli sac kavurma
Su henuz 1 litre yatmadan 2.5 ltreye tamamlamaya çalışırım
Spor 25 dk tempolu yürüyüş
aynen valaZaten diyette olunca daha çok yiyesi geliyor insanın
saol cnm insAllahgeçmiş olsun canım sanırım misafirlikte yedin ondan dolayı dolma makarna kek bimrarada olmuş yarın dengelersin eminim
çok güzel akşamı ekmeksiz geçirmişsin
afiyet olsun kilo olmasın inşallah kızlar
afiyet olsun canım kabahati biliyorsun telafi edersn insAllah baslarda kimseyr söylememek rn guzeli ciddenbende menümü vereyim ama kabahatliyim bugün de(( çok üzgünüm kızlar ama arkadaşım geldi kızlar bir süre diyette olduğumu kimseye söylemek istemiyorum belli etmek istemedim gelirken cips getirmiş biraz yedim ((
sabah: 1 yumurta haşlama ,2 dlm ekmek,1 dilm peynir, 7 zeytin, biraz yeşillik
ara 1 şekersiz türk kahvesi
ara 2: şekersiz sütlü menengiç kahvesi, küçük çerez kasesi cipssiz birşey demeden ben kendimi döveyim :)
akşam: iki kase ıspanak çorbası salata
son ara: 1 bardak ayran, 1 meyve olacak
cok tesekkur ederim canimaynen vala
saol cnm insAllah
afiyet olsun canım kabahati biliyorsun telafi edersn insAllah baslarda kimseyr söylememek rn guzeli cidden
8. Takimdayim. Önemli olan kg veriyor olmam degilmi :) evet diyetisyene gidiyorumAksi gibi benm cnm da hic çikolata cekmiyor başka seyler cekiyir nedense
Afiyet olsun canım diger grupta olsan kesin topa tutarlar ha hem makarna hem kek var diensen diyetisyene gidiyorudn demi gecmis olsun bu arada kizinin neyi var
Tabiki öyle cnm ben de yiyorum ara ara veriyorum artiya geçmiyorum genelde...8. Takimdayim. Önemli olan kg veriyor olmam degilmi :) evet diyetisyene gidiyorum
Yok yanlis anlamadim canim. Dogru değil yemesem daha cok kg veririm evet. Ama bu hafta tam tutturamadim listemi. Evde olmayinca uymakta zorlaşıyor. Yine de saklamiyorum ne yediysem yazıyorum. Acikcasi bu hafta eve de iyi alisveris yapamadim onunda etkisi oldu. Sadece takımda oldugumu soylemek istedim :)Tabiki öyle cnm ben de yiyorum ara ara veriyorum artiya geçmiyorum genelde...Görünce yazayım dedim sadece yanlış anlaşılma olduysa k.b
Tabi her zmn bir olmuyor cnm kacamak olsa da eksiyi gormek güzel ama insAllah daha da iyi olur cnm hep eksilerimiz olsunYok yanlis anlamadim canim. Dogru değil yemesem daha cok kg veririm evet. Ama bu hafta tam tutturamadim listemi. Evde olmayinca uymakta zorlaşıyor. Yine de saklamiyorum ne yediysem yazıyorum. Acikcasi bu hafta eve de iyi alisveris yapamadim onunda etkisi oldu. Sadece takımda oldugumu soylemek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?