Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne biliyim kiz bakiyom bizim hatunlar 11 de 12 temizlik yapiyolar spor yapiyorlar ben o saatte iptal oluyorum cat kapi biri gelecek olsa ödüm kopuyo bugun 4 kez supurge actim ufaklik dokup duruyo hasta durmuyo
Slm hatunlar

Geçen hafta = 86
Güncel
Eki Görüntüle 2254736

Fark =0.1
Yüzde = %0.12
@eboe
Klipte ne kıvırdılar beaaa tövbe est. yılan gibi tepsiyle garson dansı he heyyyy şimdi nerdee
günaydın arkadaşlar 85 kilo ile bende sizin aranıza katılabilirmiyim 80 89 grubuna yazdım ama oraya kimse uğramıyor
Hosgeldin
Ağzımı açamıyorum yutamıyorum.

İğneye gitmek zor geliyo keşke hasibe bana iğne yapaydı özel hemşirem olaydı.
Diyet yemeklerde biliyo gül gibi geçinirdik.

Cok gecmis olsun kuzum ya

Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin

( hastamiydi

Bugun gelemedim pek buraya. Sabah 7 de çapaya kizimi dra götürdük. Gecede cok gec yatmistim. Orda onu zapt etmej hic kolay olmadi. 10da eve gelince tekrar yattik 1 de kalktik. Ordan arkadaşima gittim, tekrar eve geldik. Yogundum.

Menum
Sabah 7.30
Ezogelin corbasi- 2 dilim ekmek
(Yola cikmadan 3 4 cubuk kraker)

1.30
4 yumurta kizimla ortak yedik az kasarli(hatta bitmedi)

16.00
2 dolma(1 patlican 1 kırmızı biber)
1 kase yogurtlu makarna
1 dilim kek
3 sekersiz cay

Aksam yemeyi dusunmuyorum
Açlık çekersem baharatli yogurt yerim

Doksanlık çıtırlar nasılsınız ya benim canım çok çikelata çekiyor bu ara
Aksi gibi benm cnm da hic çikolata cekmiyor başka seyler cekiyir nedense
Afiyet olsun canım diger grupta olsan kesin topa tutarlar ha hem makarna hem kek var dien sen diyetisyene gidiyorudn demi gecmis olsun bu arada kizinin neyi var

Kızlar menümu yazayim bugun sizin icin normal benm icin erken kapattim

Sabah

9:30

Ac karna bi bardak limonlu su

1 kupa 5li bitki cayi

Kahvaltı 10.30

2 dilim tbe tost makinesinde kuruttum

1 haşlanmış yumurta

Saat 13:00

1 ceviz

Öğle 14:00

2-3 kaşık dunden kalma patates bezelye havuc yemegi

1 galeta

Akşam 18:10

Bi büyük kase ot salatası

3 kaşık sebzeli sac kavurma

Su henuz 1 litre yatmadan 2.5 ltreye tamamlamaya çalışırım

Spor 25 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım diger grupta olsan kesin topa tutarlar ha hem makarna hem kek var dien sen diyetisyene gidiyorudn demi gecmis olsun bu arada kizinin neyi var
Vala ben dün yedim çikolata

geçmiş olsun canım sanırım misafirlikte yedin ondan dolayı dolma makarna kek bimrarada olmuş yarın dengelersin eminim
çok güzel akşamı ekmeksiz geçirmişsin
afiyet olsun kilo olmasın inşallah kızlar

bende menümü vereyim ama kabahatliyim bugün de (( çok üzgünüm kızlar ama arkadaşım geldi kızlar bir süre diyette olduğumu kimseye söylemek istemiyorum belli etmek istemedim gelirken cips getirmiş biraz yedim ((
sabah: 1 yumurta haşlama ,2 dlm ekmek,1 dilm peynir, 7 zeytin, biraz yeşillik
ara 1 şekersiz türk kahvesi
ara 2: şekersiz sütlü menengiç kahvesi, küçük çerez kasesi cips siz birşey demeden ben kendimi döveyim :)
akşam: iki kase ıspanak çorbası salata
son ara: 1 bardak ayran, 1 meyve olacak

Zaten diyette olunca daha çok yiyesi geliyor insanın
aynen vala
geçmiş olsun canım sanırım misafirlikte yedin ondan dolayı dolma makarna kek bimrarada olmuş yarın dengelersin eminim
çok güzel akşamı ekmeksiz geçirmişsin
afiyet olsun kilo olmasın inşallah kızlar
saol cnm insAllah
afiyet olsun canım kabahati biliyorsun telafi edersn insAllah baslarda kimseyr söylememek rn guzeli cidden

8. Takimdayim. Önemli olan kg veriyor olmam degilmi :) evet diyetisyene gidiyorum

Tabiki öyle cnm ben de yiyorum ara ara veriyorum artiya geçmiyorum genelde... Görünce yazayım dedim sadece yanlış anlaşılma olduysa k.b
Yok yanlis anlamadim canim. Dogru değil yemesem daha cok kg veririm evet. Ama bu hafta tam tutturamadim listemi. Evde olmayinca uymakta zorlaşıyor. Yine de saklamiyorum ne yediysem yazıyorum. Acikcasi bu hafta eve de iyi alisveris yapamadim onunda etkisi oldu. Sadece takımda oldugumu soylemek istedim :)

Tabi her zmn bir olmuyor cnm kacamak olsa da eksiyi gormek güzel ama insAllah daha da iyi olur cnm hep eksilerimiz olsun

Kızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…