Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Gecmis olsun bonus cabucak iyilesirsn ins.Dün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.
Netleşmedi sanırım ama rabbim hayatta olanlara sağlık sıhhat versinKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Etle yogurt ya da ayran tüketmek en buyuk yanlisimiz ama bende yapiyorumİyi geceler kızlar menüm alıntilaru yarın cevaplicam uykum geldi baya
Kahvaltı 10.30
1 bardak Detoks suyu
4 zeytin
1 ceviz
1 bucuk haşlanmış yumurta
Maydanoz
Bi tatlı kaşığı köz kırmızı biber
Bi kk kutusu kadar patates kızartması
Yarım dilim tbe
Ara
Bi ceviz
Bi bardak tarçınlı süt
Ara 17:00
Yağ yakan kahve
Akşam 19:00
Bi dilim tbe
Kıyma kavurma 4 kaşık
1 kase mercimek çorbası
Yogurt
Salata
Su 1.5 litre anca
Spor yok
Yanlış mıymış ki hiç bilmiyordumEtle yogurt ya da ayran tüketmek en buyuk yanlisimiz ama bende yapiyorumartik dikkat etmeye çalışıyorum. Et ile salata, sebze ile yoğurt yemeye calisiyorum
Gündüz borek neyse de akşama makarna olmasaymış iyiymiş cnm afiyet olsun dıştan da belli olmasi insani acayip motive ediyor cidden sevindim senin adına insAllah vericeksin daha da herkes şaşırcakHayirli aksamlar arkadaslar bugun gunum vardi menum hic duzenli olmadi ama guzel bir gelisme de oldu misafirlerim kilo mu verdin sen dediler c.tesiden beri dikkat etmeye calisiyordum bu beni cok mutlu etti menumu vereyim
Sabah: 1 yumurta haslama, 2.5 dlm ekmek, 1.5 dlm peynir, 7 zeytin
Ogle : bir kase salata, 2 tane firinda yapilmis sigara boregi
Aksam: 4yk makarna, salata
Ara: 1 meyve, 1 bardak ayran
afiyet olsun canım#167.167
Bugunku menüm
Sabah 11
2 yumurta
2 dilim kaşar
Çeyrek pide
14.00
Turk kahvesi
17.00
Kakao kapli muz üzerine 1 tkdan az hurma özü
Aksam 19.30
İki kepce tarhana
3 sb ayran
1 kase pirasa yemegi
maalesef vitaminler iştah açıyor ya insAllah kapanır iştahın cnmiyi akşamlar kızlarrrrbugün hava yağmurluydu içimiz karardı. yoğunluk da var. yoruldum bayağı....
bir süredir iştahım çok açık. toplayamadım. sıkıldım da. birkaç tane takviye kullanıyorum. demir en başta tabi. aylardır.... omega 3, bir firmanın d vitamini. uzun süredir. ama şunu farkettim ki omega 3 ün firmasını değiştirdiğimden bu yana iştah tavan. sanırım bu yeni marka yaramadı bana. bırakacağım. elimdekini bitirmek için sonra devam ederim. bir daha da bu markayı almam. bakalım benim iştah nasıl etkilenecek.
afiyet olsun canımSabah 11.00
1.5 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Yeşillik
1 dilim ananas
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.00
6 köfte
Salata
1 kase yoğurt
Sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
inşallah canım çok teşekkür ederim ederim umarım bugün daha dikkatli olurum :)Yanlış mıymış ki hiç bilmiyordumaklımda olsun
Gündüz borek neyse de akşama makarna olmasaymış iyiymiş cnm afiyet olsun dıştan da belli olmasi insani acayip motive ediyor cidden sevindim senin adına insAllah vericeksin daha da herkes şaşırcak
afiyet olsun canım
maalesef vitaminler iştah açıyor ya insAllah kapanır iştahın cnm
afiyet olsun canım
maşallahDiyetisyenden çıktım şimdi
Çarşamba’dan Çarşambaya tam 2 kg vermişim
Ve hepsi yağdan gitmiş ☺
Porsiyonlarımı biraz küçüktü ama :/
Amin insAllahhayırlı günler arkadaşlar, hepinize bol eksili bir gün diliyorum kızlarrr
MaşAllah cnm ne guzel haber sevndm boyle devam etsin insAllahDiyetisyenden çıktım şimdi
Ve hepsi yağdan gitmiş ☺
Aleyküm selam cnmSelamün Aleyküm
Tebrikler canim darisi basimaDiyetisyenden çıktım şimdi
Ve hepsi yağdan gitmiş
Kakao kapli muz harika tavsiye ederimDoksandokuz çıtırlar nasılsınız ya benim canım çok çikelata çekiyor bu ara
Tarif verir misinKakao kapli muz harika tavsiye ederim
Muzu dilimleyip kapakli bir kapta kakao ile calkaliyorsun, muzun disi kakao kaplanıyor. Ben cok seviyorumTarif verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?