Biraz moral bozucu olmuş ama sen zaten iyi bir yol katettigini biliyorsun önemli olanda bu canım. Sabah aç daha iyi bir rakam alirsinKızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin
Evet canım biraz moralim bozulmadı desem yalan olur ama sonuçta vermiştim kilo insAllah cnm saolasjnBiraz moral bozucu olmuş ama sen zaten iyi bir yol katettigini biliyorsun önemli olanda bu canım. Sabah aç daha iyi bir rakam alirsin
Diyetisyenden çıktım şimdi
Çarşamba’dan Çarşambaya tam 2 kg vermişim
Ve hepsi yağdan gitmiş ☺
Porsiyonlarımı biraz küçüktü ama :/
Senin ilk hedefine ne kadar az kalmış canımTabiki öyle cnm ben de yiyorum ara ara veriyorum artiya geçmiyorum genelde...Görünce yazayım dedim sadece yanlış anlaşılma olduysa k.b
Yok canım menü paylaşmak zorunlu spor istersen yaparsınTakimlar nasil kizlar kurallar daha mi setr gunluk spor mu gerekiyor ben ilk etapda spor dusunmuyorum malum bir zaman sonra duraklama donemine gecilecek o zaman baslayacagim rica etsem bilgi verirmisiniz
Kaç kilosun bize gelebilirsinTakimlar nasil kizlar kurallar daha mi setr gunluk spor mu gerekiyor ben ilk etapda spor dusunmuyorum malum bir zaman sonra duraklama donemine gecilecek o zaman baslayacagim rica etsem bilgi verirmisiniz
6.takım canımSen kacinci takimdasin canim kilom 85
Sen kacinci takimdasin canim kilom 85
Bende oyle sanıyordum ama degilmisim kiz yeni tarti aldım 88.4 ciktimSenin ilk hedefine ne kadar az kalmış canım
Olsun yine az kızBende oyle sanıyordum ama degilmisim kiz yeni tarti aldım 88.4 ciktim
gelleyim o zaman bende :)Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/zipzip-ile-zayiflama-maratonu.1261329/page-37#post-69333625 Bu sayfaya tasindik 🤭 6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. KURALLAR 1)Günlük menü paylaşımi liste şeklinde su miktarı, spor türü ve süreleri eklenerek paylasilmalidir.. 🔷️ Her...www.kadinlarkulubu.com
Yani evet insAllah daha da düşücemOlsun yine az kızlerden başlamışsın
Gel canım sana yardımcı oluruzgelleyim o zaman bende :)
Düşersin canım ne kadar zamanda verdinYani evet insAllah daha da düşücem
Cnm normalde ben bi seneyi gecti başlayalı diyete 99 dum ama bugun kac senelik tartimi degistirdim ve snrm 3 kilo eksik gosterdgini fark ettgm icin 102 yaotm baslngc kilomu 2017 aralikta başlamıştım ilk kilo verme seruvenime 89 u görmüştüm ama bi ara saldim baya tekrar aldim biraz 93 tum 14 subatta başladığımda ama tartımın yanlisligi dolasiyla 96 falandm muhtemelDüşersin canım ne kadar zamanda verdin
Çok iyi canım neredeyse aynı zamanda başlamışızCnm normalde ben bi seneyi gecti başlayalı diyete 99 dum ama bugun kac senelik tartimi degistirdim ve snrm 3 kilo eksik gosterdgini fark ettgm icin 102 yaotm baslngc kilomu 2017 aralikta başlamıştım ilk kilo verme seruvenime 89 u görmüştüm ama bi ara saldim baya tekrar aldim biraz 93 tum 14 subatta başladığımda ama tartımın yanlisligi dolasiyla 96 falandm muhtemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?