- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kilolarimizda yakin senin hedef 80 mi simdiÇok iyi canım neredeyse aynı zamanda başlamışız
Haydi bekliyoruz,ver kararini ,hemen baslacanım başladım da tam adapte olamadım bıraktım. yine başlayacağım da bakalım.
Hangi marka,ben de kullaniyorum,efa diyeiyi akşamlar kızlarrrrbugün hava yağmurluydu içimiz karardı. yoğunluk da var. yoruldum bayağı....
bir süredir iştahım çok açık. toplayamadım. sıkıldım da. birkaç tane takviye kullanıyorum. demir en başta tabi. aylardır.... omega 3, bir firmanın d vitamini. uzun süredir. ama şunu farkettim ki omega 3 ün firmasını değiştirdiğimden bu yana iştah tavan. sanırım bu yeni marka yaramadı bana. bırakacağım. elimdekini bitirmek için sonra devam ederim. bir daha da bu markayı almam. bakalım benim iştah nasıl etkilenecek.
Aleyküm selam canim,nerelerdesin,yoksa 50 kilo olanlar topiginde misin:)Selamün Aleyküm
Oooo süper,diyetisyenin takibi işe yaramis,ankarada degil mi bu diyetisyenDiyetisyenden çıktım şimdi
Çarşamba’dan Çarşambaya tam 2 kg vermişim
Ve hepsi yağdan gitmiş
Porsiyonlarımı biraz küçüktü ama :/
Ara ara boyle oluyor :)) motivasyonun düsmesin canimBenim gittigim topikler neden sessizleşiyor yaa. Böyle motivasyonum çok dusuyor cidden...
Benim gittigim topikler neden sessizleşiyor yaa. Böyle motivasyonum çok dusuyor cidden...
Gel canım sana yardımcı oluruz
İyi geceler :)
Nasil oldun iyilestinmi biraz?Kampanyamı varsenin papuçlara bakınca başım dönüyor
:)))) hic geri kalmiyosun su hastalik halinde bile
Bak hele taş mi atiyon bana diyetimi tam yapamiyom menumu yazmiyom diyee :)))Grubun en küçüğüsün en enerjik senin olmam lazım. Motivasyon düşmiycek hiç birimizin düşüyosa diğeri tutucak.
Bunca sene derin dostluklar nasıl kuruldu burda birbirimizi bırakmayarak hor görmeyerek.
Madem sessiz burası koyasın bi şarkı yapıştırasın etiketi gelmeyenlere.
Kimsenin bi üstünlüğü yok diyetini tam yapan menü yazan herkes herkese hesap sorabilir.
Nasil oldun iyilestinmi biraz?
Cok guzelmenu sanirim karatay yapiyorsun canimSabah 11.15
2 yumurta
Peynir zeytşn
Yarım domates
1 kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.00
1 tabak köz patlıcan domatesli biberli
1 kase yopurt
Yarım salatalık 1 dilim eski kaşar
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Bak hele taş mi atiyon bana diyetimi tam yapamiyom menumu yazmiyom diyee :)))
Ah yapabilsem. Manyak telefon tamirden gelince 2014 sürümde kaldı, siteye bile java kapatip giriyorum
Grubun en küçüğüsün en enerjik senin olmam lazım. Motivasyon düşmiycek hiç birimizin düşüyosa diğeri tutucak.
Bunca sene derin dostluklar nasıl kuruldu burda birbirimizi bırakmayarak hor görmeyerek.
Madem sessiz burası koyasın bi şarkı yapıştırasın etiketi gelmeyenlere.
Kimsenin bi üstünlüğü yok diyetini tam yapan menü yazan herkes herkese hesap sorabilir.
Aman nolcak sal gitsin. Benim misafir odasi camasirhaneHamdolsun gözüm açıldı :) evde biriken işleri düşününce kalp krizi geçiresim geliyo ev halkı yemin etmiş sanki yerden bi çöp kaldırmamaya tirbiyesizler.
Yarın bi çeki düzem vereyim inş.
Ah yapabilsem. Manyak telefon tamirden gelince 2014 sürümde kaldı, siteye bile java kapatip giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?