- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Kampanyamı varsenin papuçlara bakınca başım dönüyor
sen de mi gelmek istiyorsun yoksa canım
Yok benim başım bağlı :))
yat kız bu saatte ayaktandolaşma ödem olursun
O zaman gel benim bebeyi sallayıver sevabına yaAğzından yel alsın :) hastaydım gündüz uyudum şimdi uyuyamıyorum haliyle.
O zaman gel benim bebeyi sallayıver sevabına ya
Hazir sen salliyorken benimkini de arada kaynativer canim :)O zaman gel benim bebeyi sallayıver sevabına ya
Merhabalar ben yeni katılıyorum sayfaya nasıl kilo veriyorsunuz,neler yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
Ne fenasın ya Kayserili filan mısınHazir sen salliyorken benimkini de arada kaynativer canim :)
Sağol canım:))) 3 tane büyüttüm bezdim daa artık bundan sonra sadece severim veririm anasına bebeleri
zordur bilirim allah kolaylık versin ❤
Noldu prenses uyandınmıncanımHazir sen salliyorken benimkini de arada kaynativer canim :)
gelmiş geçmiş olsun cnm bi an once toparlan insAllah cidden evin diregine erkek derler ya bence kadın ya olmadan olmuyor hersey dağılıyorHamdolsun gözüm açıldı :) evde biriken işleri düşününce kalp krizi geçiresim geliyo ev halkı yemin etmiş sanki yerden bi çöp kaldırmamaya tirbiyesizler.
Yarın bi çeki düzem vereyim inş.
hg cnm günlük menu bildirimi yapılıyor herkes birbirinin menusune yorum yapior cuma gunu asıl tartı bildirimi pazartesi ara bildirim yapılıyorMerhabalar ben yeni katılıyorum sayfaya nasıl kilo veriyorsunuz,neler yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
Günaydın canım yanlışmprensens annesini alıntılamışımGünaydınlar kızlar biraz erken aydı hatta daha ayamadı bnm icin ama neyse
İçim kıpır kıpır nedense sanki noluyorsa diyetisyene gidecemay insAllah cok cok farklı çıkmaz tartida kilom ne moralim bozulur ama
Ayy bana mi yazdın bende anlamdımGünaydın canım yanlışmprensens annesini alıntılamışımgazan mübarek olaun ne diyim stres yapma ödem tutma
He ikiniİnkide prenses annesi ya uykusuz da olunca karıştı gece hiç uyumadı benim şıpa yaAyy bana mi yazdın bende anlamdım
Saol cnm insAllah
Yakın nickler canım haklısın karıştırmakta ben bikr karıştırcamHe ikiniİnkide prenses annesi ya uykusuz da olunca karıştı gece hiç uyumadı benim şıpa ya
Evet canım Karatay yapıyorumCok guzelmenu sanirim karatay yapiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?