Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar ben yeni katılıyorum sayfaya nasıl kilo veriyorsunuz,neler yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba.

Herkes kendine özel yapabilceği diyeti yapıyor.
Sohbet muhabbet eşliğinde paylaşıyoruz yaptıklarımızı.

Cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz diyet bölümünün genel kuralı cuma günü.

Hamdolsun gözüm açıldı :) evde biriken işleri düşününce kalp krizi geçiresim geliyo ev halkı yemin etmiş sanki yerden bi çöp kaldırmamaya tirbiyesizler.
Yarın bi çeki düzem vereyim inş.
gelmiş geçmiş olsun cnm bi an once toparlan insAllah cidden evin diregine erkek derler ya bence kadın ya olmadan olmuyor hersey dağılıyor
Merhabalar ben yeni katılıyorum sayfaya nasıl kilo veriyorsunuz,neler yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
hg cnm günlük menu bildirimi yapılıyor herkes birbirinin menusune yorum yapior cuma gunu asıl tartı bildirimi pazartesi ara bildirim yapılıyor

Günaydınlar kızlar biraz erken aydı hatta daha ayamadı bnm icin ama neyse
İçim kıpır kıpır nedense sanki noluyorsa diyetisyene gidecem ay insAllah cok cok farklı çıkmaz tartida kilom ne moralim bozulur ama
Günaydın canım yanlışmprensens annesini alıntılamışım gazan mübarek olaun ne diyim stres yapma ödem tutma

Günaydın
Okuldayim,rehber öğretmen derse girince benim boş zamanim olmus oldu,size yazayim dedim:)
Amine Busra topigin genci olarak biz orta yas genclerinu sen hareketlendir olma mı:)
Bonus seviyelere uyuyorum elimden geldigince ama bu hafta eksiye gecemedim bir türlü,bulguru abartiyor olabilirim ,birde zor veriyorum ben, en azindan bir disipline girdim.sende durum nedir,hastaydim mazereti kabul olunmaz ona gore:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…