- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
farkın -2.4. beklediğinden çok çok iyi olmuş demekki :)Günaydın kilo bildirimi
Gecen hafta 86.6
Bugun 84.2
Fark 2.2
Sonuc beklediğimden iyi çıktı
Bulamiyorum başınız sağolsun canım
Bonus geçmiş olsun. Ben adaçayı yapıyorum boğaz ağrısı başlangıcında iyi geliyor. Saraçoğlu öneriyor
hergaf kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum sende de oluyo mu ?
Evet suyu az içiyor olabilirim okulda tuvalete gitmek istemiyorum. Günde 1 en fazla 1.5 lt su içiyorum.canım suyu azmı içiyosun..öğünlerde güzel doyuyormusun...birde bitki çayları iç gün içinde sıvı kurallarına uyarak tabi...ben o dönem hibiskus,zeytin yaprağı,yeşilçay,ıhlamur vs içiyodum iyi geliyodu...birde şuan genel olarak mevsimsel bi yorgunluk halsizlik var hepimizde belki ondandır bu halin...
y.o.l.c.u nun uyguladigi programi yapiyorum,ona gore besleniyorum,tesekkür ederim☺
Esin İyi yapmiş bantlamakla :) birak kayinvaliden alsin kilolari:)yemedim
eşime sen yeniden bantlayıp buzdolabına koy dedim,
sağolsun 10 kere sağdan soldan bantlamış,
akşama kayınvalideme gideceğim ona götrürüm
Cok iyi maşallahHayirli cumalar
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 86.8
Spor 100 dk
Ben 1. Seviyede cok zorlanmiyorum,sonrasi zorluyor beni,bahar yorgunluguda olabilir sendekiBulamiyorum başınız sağolsun canım
Bonus geçmiş olsun. Ben adaçayı yapıyorum boğaz ağrısı başlangıcında iyi geliyor. Saraçoğlu öneriyor
hergaf kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum sende de oluyo mu ?
Ben de suyu cok icmeye calisiyorum, eskiden kan ilaci aliyordum cok rahat wc ye cikiyordum,ilaci biraktim simdi zor cikiyorum,ilacin etkisi galiba.sinameki de kullanip alistirmak istemiyorum kendimi,bakalim sporu artirirsam düzelirim belkicanım suyu azmı içiyosun..öğünlerde güzel doyuyormusun...birde bitki çayları iç gün içinde sıvı kurallarına uyarak tabi...ben o dönem hibiskus,zeytin yaprağı,yeşilçay,ıhlamur vs içiyodum iyi geliyodu...birde şuan genel olarak mevsimsel bi yorgunluk halsizlik var hepimizde belki ondandır bu halin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?