Sabah 10.30
1 yumurtalı 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Yarım domates
Yarımçay bardağı çiğ fındık
Yarım portakal
Ara 17.30
1 fincan sütlü kahve 10 fındık
Akşam 18.30
Fırında balık
Salata
1 tatlı kaşığı tahin balık için
Su 2.5 lt
Spor 40 dk Tempolu yürüyüş
Sağol kuzumgüzel menü
y.o.l.c.u simarmayi simartilmayi hak ediyorsun kuzum. Esin deli deli olmasin :))) bunu da icimden yazmak geldi
uzun süredir yeşil çay içmiyordum ara vermiştim. şimdi yeşil çay faslı var bizde. bugün acayip ödem oldu nedense. balon gibi şişti elim ayağım.
fulyacım sana çok şey söyleyesim var ama incitirim korkusuda var ama artık topla kendini kuzum lütfen yapabilirsin sende gayet iyi biliyorsun arada olan yılgınlıkların pes ettirmesin seni oldu bitti de unut devam et bi kere yaptığın kaçamak başkalarına bahane olmasın artık lütfen ben inanıyorum sana canım...
Bende bu hafta birkac gunu oruclu gecirsem diyorumakşama hafif yemeyi düşünüyorum. zaten saat 19.30 oldu. bu saatte fazla yenmez. aslında erken yatsam da sahura kalıp yarın oruç tutsam. ramazana kadar birkaç günde olsa eksik oruçlarımı tutsam.
Bende bu hafta birkac gunu oruclu gecirsem diyorum
Cuma neden olmuyor merak ettim. Kandil ya o gün.
ne güzel arada eksik oruçlarımı tutuyordum. kaç zamandır ihmal ettim. ramazan geliyor. bu hafta tutmaya çalışsam iyi olur. yarın inşallah tutarım. 3 gün tutsam. perşembe lazer randevum var. o gün tutamam. sonra cuma olmaz. bakayım.
Cuma neden olmuyor merak ettim. Kandil ya o gün.
Bende 2 gun falan tuttum kizla zorlandım. Belkide insulin direncim yuzunde zorlandim. Bu hafta deneyecegim
cuma müslümanların bayramı ya o yüzden. tek cuma tutulmuyor. ya perşembe cuma ya da cuma cumartesi olacak. ramazanda sorun olmuyor. ama diğer oruçlarda böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?