Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 10.30
1 yumurtalı 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Yarım domates
Yarımçay bardağı çiğ fındık
Yarım portakal

Ara 17.30
1 fincan sütlü kahve 10 fındık

Akşam 18.30
Fırında balık
Salata
1 tatlı kaşığı tahin balık için

Su 2.5 lt
Spor 40 dk Tempolu yürüyüş

güzel menü

elamlar. Dun ve bugun ugrayamadim.
Dün kv me misafir geldi. Tüm gün ordaydım.
Cuma menusu
Sabah 11
1 tane kepekli tost
2yk kadar yumurta

Saat 15.00
Marul+cigkofte+ayran sayisini tam hatirlamiyorum ama fazla yiyemedim kardesimden bana kalmadi

Aksam
3 yk nohut
3 yk pilav
Yogurt
--------------------------
Bugünün menusu
Sabah 11.30
Sekersiz 2 fincan cay
1 dilim kepekli ekmek
Yumurta
Az peynir
1 tk soslu zeytin

Saat 16.30(kursta)
2 dilim kepek ekmegi ve peynirle sandvic

19.30
1 tabak yayla corbasi
1 tabak tavuklu makarna

21.00
Turk kahvesi

y.o.l.c.u simarmayi simartilmayi hak ediyorsun kuzum. Esin deli deli olmasin :))) bunu da icimden yazmak geldi

sağol canım...

uzun süredir yeşil çay içmiyordum ara vermiştim. şimdi yeşil çay faslı var bizde. bugün acayip ödem oldu nedense. balon gibi şişti elim ayağım.

fulyacım sana çok şey söyleyesim var ama incitirim korkusuda var ama artık topla kendini kuzum lütfen yapabilirsin sende gayet iyi biliyorsun arada olan yılgınlıkların pes ettirmesin seni oldu bitti de unut devam et bi kere yaptığın kaçamak başkalarına bahane olmasın artık lütfen ben inanıyorum sana canım...

haklısın zeynepcim de inan o takviye fena yaptı beni. kontrol altına alamadım. ben geçen ayki şiddetli kanamadan zannettim. vücut çok bitkin düştü çünkü. bugüne kadar ki en anormal kanamaydı. vücut enerji istiyor diye düşündüm. ama baktım 1,5 ay aralıksız yiyorum. durmaya da niyetim yok. aklımda cipsler, dondurmalar, börekler, kızartmalar, etler, pilavlar, makarnalar, çikolatalar uçuşuyor verdiğim 4 kiloyu 5 kilo olarak geri aldım. 85 i görünce tartıda, tekrar bir düşündüm sorunu buldum çok şükür.
4 gündür içmiyorum. şimdi daha iyiyim. bugün daha ayarlı yiyeceğim. yarın menü yazarım. aslında bugün de yazabilirim ama açıkçası öğlene biraz haşhaşlı gözleme yiyeceğim. yani hamurişi. dikkatli ama.
aslında seviyelere devam etmek istiyorum yarıdan da olsa. ama bilmiyorum. belki kendi usülümce de kaçamaklı karatay da yapabilirim. bu hafta toparlama haftam olsun da planımı ona göre yaparım. zaten 6 mayıs ramazan. ramazan da uymak daha kolay olur bana. eskisi gibi ayarsız yemiyorum oruç dönemi. bu yaşımda yeni keşfettim sanırım orucun nimetlerini. nefsime hakim olmayı.

motiveni bekliyorum bak

akşama hafif yemeyi düşünüyorum. zaten saat 19.30 oldu. bu saatte fazla yenmez. aslında erken yatsam da sahura kalıp yarın oruç tutsam. ramazana kadar birkaç günde olsa eksik oruçlarımı tutsam.

akşama hafif yemeyi düşünüyorum. zaten saat 19.30 oldu. bu saatte fazla yenmez. aslında erken yatsam da sahura kalıp yarın oruç tutsam. ramazana kadar birkaç günde olsa eksik oruçlarımı tutsam.
Bende bu hafta birkac gunu oruclu gecirsem diyorum

Bende bu hafta birkac gunu oruclu gecirsem diyorum

ne güzel arada eksik oruçlarımı tutuyordum. kaç zamandır ihmal ettim. ramazan geliyor. bu hafta tutmaya çalışsam iyi olur. yarın inşallah tutarım. 3 gün tutsam. perşembe lazer randevum var. o gün tutamam. sonra cuma olmaz. bakayım.

Cuma neden olmuyor merak ettim. Kandil ya o gün.
Bende 2 gun falan tuttum kizla zorlandım. Belkide insulin direncim yuzunde zorlandim. Bu hafta deneyecegim

Selam. Bugunde kurstaydim. Pestilim cikti :/

Menu bildirip kaçacagim
Sabah 10
Avuc ici kadar haslama patates
2 sekersiz cay
2 dilim peynir
Az soslu zeytin
1 dilim salam
1 dilim kaşar

16.30
5 kayisi 6 badem 4 kaju

1 tane mocha, 1 tane nescafe

19.00
2 yk bamya
3 yk mantar
3 yk manti
Yarim bardak fanta(o kadar bile yoktur esiminkinden içtim)

Yarın diyetisyen kontrolüm var, hayirlisi gülüm

Cuma neden olmuyor merak ettim. Kandil ya o gün.
Bende 2 gun falan tuttum kizla zorlandım. Belkide insulin direncim yuzunde zorlandim. Bu hafta deneyecegim

cuma müslümanların bayramı ya o yüzden. tek cuma tutulmuyor. ya perşembe cuma ya da cuma cumartesi olacak. ramazanda sorun olmuyor. ama diğer oruçlarda böyle.

cuma müslümanların bayramı ya o yüzden. tek cuma tutulmuyor. ya perşembe cuma ya da cuma cumartesi olacak. ramazanda sorun olmuyor. ama diğer oruçlarda böyle.

Onu biliyorum ama ben kandil diye ozellikle o gün tutmak istiyorum nasip. inşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…