sagol cnm 2 gundur biraz hafifledi öksürükMutlu perşembeler ❤
Daha iyiyim iğnelerim bitti bir kutu ilaçta ayrıca kullanıcam.
Bi kere başladın mı sonuna kadar kullanmak zorundayız antibiyotikleri işte.... çok zevkli
Tartılar ne durumda?
Mefkurem nerdesin nasıl oldun?
Midem bulanıyo diye peynir ekmek yediğim oldu üst üste. Artı beklemiyorum ama antibiyotik kullanıyorum en kötü beklediğim sonuç sabit olur inş.
Hibisküs kaynatıp içeyim bir demlik.
meraklik biseyim yok baharcim :)) bu hafta hic odaklanamadim ayniyim
canım omega 3 ten kaynaklı anormal bir iştah artışım oldu. buraya yazmıştım. yeni farkettim. 1,5 aydır çok fenayım iştah olarak. kontrol altına alamadım. 2-3 gündür içmiyorum. yeni yeni düzene giriyorum.Haydi bekliyoruz,ver kararini ,hemen basla
Hangi marka,ben de kullaniyorum,efa diye
alışverişe çıkmıştım oyüzden biraz geç gördüm mesajını...ben programa 110 kilo ile başladım.5buçuk ay sürdü kt yaptığım sabah 79.9 görmüştüm..bazı haftalar ikişer kilo gitti bazı haftalar duraksadı hiç gitmedi ama program süresinde toplam 30 kilo gitti...yanı sıra yıllardır fibromiyalji sebebiyle özellikle kışları çok ağrılı geçirirdim bu sene daha hafif geçirdim...nefes darlığım ciddi ölçüde azaldı ve sabahları daha dinlenmiş olarak uyanmaya başladım ama bu ara mevsim geçişi sebebiyle sanırım gene halsizliklerim var ve sürekli uyumak istiyorum...bir sordun bin ah işittin gibi oldu...Evet suyu az içiyor olabilirim okulda tuvalete gitmek istemiyorum. Günde 1 en fazla 1.5 lt su içiyorum.
Zeynep KT ye kaç kiloyla başladın şu An kaç kilosun ?
Ve ne kadar sürede verdin?
Hazır seni bulmusken sorayım
yok canımm daha neler kupkuru kalsam gene gitmem başka yerlere...ben nerelerdeyim son birbuçuk ayım hem çok hızlı hem yorucu geçti ölümler doğumlar gelen giden artı hastalıklar derken üç dört gündür anca kendi halime kalabildim ondada aylık misafirim denk geldi çok ağrılı sancılı geçti...fırsat buldukça anca okuyorum yazamıyorum inş daha sık gelmeye çalışıcam böyle işte bendeki durumlar..bu ararada beni hiç ihmal etmiyo olmanada ayrı mutlu oluyorum he...
Sen nasnasılsın nasıl gidiyo program artık alışmışsındır zorlanmıyosundur dimi...
yememişsindir inş canım bunca zaman yediklerimize say bak yaza ne kaldı şurda nekadar hafif girersek okadar kar bize...
Bizde seni birakmayiz zaten
Ben bu hafta perşembeye kadar artiydim,persembe inmeye basladi,yukaridaki mesajimda saydigim nedenlerden olabilir diye düşünüyorum☺
Esin İyi yapmiş bantlamakla :) birak kayinvaliden alsin kilolari:)
Cok iyi maşallah
Ben 1. Seviyede cok zorlanmiyorum,sonrasi zorluyor beni,bahar yorgunluguda olabilir sendeki
Ben de suyu cok icmeye calisiyorum, eskiden kan ilaci aliyordum cok rahat wc ye cikiyordum,ilaci biraktim simdi zor cikiyorum,ilacin etkisi galiba.sinameki de kullanip alistirmak istemiyorum kendimi,bakalim sporu artirirsam düzelirim belki
Eskiden kalma magnezyum sülfatim var son kullanma tarihi var midir bunlarin bi bakayim. Birde acilan rapor sayfalarinda hep sinameki serpistirin diye soyleniyor. Aslinda kayisili form caylarida iyi geliyor bana ama meyve cayi diye tercih etmiyorum. Magnezyumun faydasi coksa onu iceyim bari. Sagol canimalışverişe çıkmıştım oyüzden biraz geç gördüm mesajını...ben programa 110 kilo ile başladım.5buçuk ay sürdü kt yaptığım sabah 79.9 görmüştüm..bazı haftalar ikişer kilo gitti bazı haftalar duraksadı hiç gitmedi ama program süresinde toplam 30 kilo gitti...yanı sıra yıllardır fibromiyalji sebebiyle özellikle kışları çok ağrılı geçirirdim bu sene daha hafif geçirdim...nefes darlığım ciddi ölçüde azaldı ve sabahları daha dinlenmiş olarak uyanmaya başladım ama bu ara mevsim geçişi sebebiyle sanırım gene halsizliklerim var ve sürekli uyumak istiyorum...bir sordun bin ah işittin gibi oldu...
bu saydıklarına rağmen bence güzel gitmiş ablacım..sakın küçümseme hiç durakmadan her hafta az azda olsa gider inş...
haftada bir magnezyum sülfat içebilirsin ablacım ama akşam iç sabaha doğru çıkarsın wcye...bir bardak suya bir tatlı kaşığıyla başla yeterli gelmiyosa bir yemek kaşığına çıkarırsın ama iğrenççç bir tadı var...ama faydalarıda çok çok fazla oyüzden kesinlikle tavsiye ederim ...
sinamekiyide çay gibi kullanmak yerine salatalara bir tutam serpmek iyidir ayrıca bir zararıda yok bu şekilde kullanımın ama miktarı çok ve de sık kullanmak alışkanlık yapar diye biliyorum..bide aktarlarda açlık otu diye bi ot var kabızlıkta oda kullanılıyo haftada bir bir tutamla çay demleyip içiliyo baya rahatlatıyo bir dönem onuda kullandım...Eskiden kalma magnezyum sülfatim var son kullanma tarihi var midir bunlarin bi bakayim. Birde acilan rapor sayfalarinda hep sinameki serpistirin diye soyleniyor. Aslinda kayisili form caylarida iyi geliyor bana ama meyve cayi diye tercih etmiyorum. Magnezyumun faydasi coksa onu iceyim bari. Sagol canim
Eskiden kalma magnezyum sülfatim var son kullanma tarihi var midir bunlarin bi bakayim. Birde acilan rapor sayfalarinda hep sinameki serpistirin diye soyleniyor. Aslinda kayisili form caylarida iyi geliyor bana ama meyve cayi diye tercih etmiyorum. Magnezyumun faydasi coksa onu iceyim bari. Sagol canim
kız hastalandıydım bir hafta hiç bişey yemediğim içindi o...hafızaya bak hele...sen nasıl oldun...koca kişisi elimde telefonu biraz uzun gördümü hele gülüyosam falan delleniyo...fırsat buldukça bakıyorum işte...
Günaydın
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 105.1
Bu hafta 103.8
Fark 1.3hergaf
Spor 110 dakika
hayırlı cumalar....
kilom
geçen hafta 103,8
bu hafta 101
fark 2,8
spor 205 dakika...
kız hastalandıydım bir hafta hiç bişey yemediğim içindi o...hafızaya bak hele...sen nasıl oldun...koca kişisi elimde telefonu biraz uzun gördümü hele gülüyosam falan delleniyo...fırsat buldukça bakıyorum işte...
Aktara gitmeye üseniyorum,sinameki almak icin,kizimdan magnezyum sülfat istedim. Bendekinin tarihi gecmis,bayagida var bir ise yarar mı ki,:)sinamekiyide çay gibi kullanmak yerine salatalara bir tutam serpmek iyidir ayrıca bir zararıda yok bu şekilde kullanımın ama miktarı çok ve de sık kullanmak alışkanlık yapar diye biliyorum..bide aktarlarda açlık otu diye bi ot var kabızlıkta oda kullanılıyo haftada bir bir tutamla çay demleyip içiliyo baya rahatlatıyo bir dönem onuda kullandım...
Magnezyum alacagim,ise yaramazsa sinameki alirim. Kan grubum Arh+
yemeğin üzerine serp veya yemeğin hemen ardından 1 çay kaşığı öğütülmüş sinameki iç suyla.
kan grubun neydi?
Bak hele,kiskanmalar baslamis:) Artık nasil bir afet olduysan☺kız hastalandıydım bir hafta hiç bişey yemediğim içindi o...hafızaya bak hele...sen nasıl oldun...koca kişisi elimde telefonu biraz uzun gördümü hele gülüyosam falan delleniyo...fırsat buldukça bakıyorum işte...
Haklısın, yakar,yikarsin ortaligi
Sağlam veriyodun kanıtların elimde
Bende 78 kilo olsam beni kıskanırdım
Sağlam veriyodun kanıtların elimde
Bende 78 kilo olsam beni kıskanırdım
Hatun 100 lerden kaçlara düştü bee....
Bir miktar duygulandım
Aktara gitmeye üseniyorum,sinameki almak icin,kizimdan magnezyum sülfat istedim. Bendekinin tarihi gecmis,bayagida var bir ise yarar mı ki,:)
Magnezyum alacagim,ise yaramazsa sinameki alirim. Kan grubum Arh+
Bak hele,kiskanmalar baslamis:) Artık nasil bir afet olduysan☺
Ben hiç 2kg vermedim bir haftada,en fazla 1.5kg oluyor benin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?