Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydinlarrrrr

Bikac gundur baya kosusturmali gecti benimde
Randevularim vardi

Kilo 91.8 sabit

sagol cnm 2 gundur biraz hafifledi öksürük
Sende daha iyisin heralde
Gunaydin

E eboe
Bonus nasil oldun kuzum insallah daha iyisindir

Gecen hafta 91.80
Bu hafta 91.80.
Fark 0

Mefkurem seni merak ediyorum
meraklik biseyim yok baharcim :)) bu hafta hic odaklanamadim ayniyim
Sende oyleymişin :)

Haydi bekliyoruz,ver kararini ,hemen basla

Hangi marka,ben de kullaniyorum,efa diye
canım omega 3 ten kaynaklı anormal bir iştah artışım oldu. buraya yazmıştım. yeni farkettim. 1,5 aydır çok fenayım iştah olarak. kontrol altına alamadım. 2-3 gündür içmiyorum. yeni yeni düzene giriyorum.

ben önceden uzun süre new life kullandım. çok mennundum. fiyatı çok arttı. ben de ocean markasını aldım. fiyatı daha makuldü. ama fena yaptı iştahımı. sonradan farkettim.

Evet suyu az içiyor olabilirim okulda tuvalete gitmek istemiyorum. Günde 1 en fazla 1.5 lt su içiyorum.
Zeynep KT ye kaç kiloyla başladın şu An kaç kilosun ?
Ve ne kadar sürede verdin?
Hazır seni bulmusken sorayım
alışverişe çıkmıştım oyüzden biraz geç gördüm mesajını...ben programa 110 kilo ile başladım.5buçuk ay sürdü kt yaptığım sabah 79.9 görmüştüm..bazı haftalar ikişer kilo gitti bazı haftalar duraksadı hiç gitmedi ama program süresinde toplam 30 kilo gitti...yanı sıra yıllardır fibromiyalji sebebiyle özellikle kışları çok ağrılı geçirirdim bu sene daha hafif geçirdim...nefes darlığım ciddi ölçüde azaldı ve sabahları daha dinlenmiş olarak uyanmaya başladım ama bu ara mevsim geçişi sebebiyle sanırım gene halsizliklerim var ve sürekli uyumak istiyorum...bir sordun bin ah işittin gibi oldu...

bu saydıklarına rağmen bence güzel gitmiş ablacım..sakın küçümseme hiç durakmadan her hafta az azda olsa gider inş...

haftada bir magnezyum sülfat içebilirsin ablacım ama akşam iç sabaha doğru çıkarsın wcye...bir bardak suya bir tatlı kaşığıyla başla yeterli gelmiyosa bir yemek kaşığına çıkarırsın ama iğrenççç bir tadı var...ama faydalarıda çok çok fazla oyüzden kesinlikle tavsiye ederim ...

Eskiden kalma magnezyum sülfatim var son kullanma tarihi var midir bunlarin bi bakayim. Birde acilan rapor sayfalarinda hep sinameki serpistirin diye soyleniyor. Aslinda kayisili form caylarida iyi geliyor bana ama meyve cayi diye tercih etmiyorum. Magnezyumun faydasi coksa onu iceyim bari. Sagol canim

sinamekiyide çay gibi kullanmak yerine salatalara bir tutam serpmek iyidir ayrıca bir zararıda yok bu şekilde kullanımın ama miktarı çok ve de sık kullanmak alışkanlık yapar diye biliyorum..bide aktarlarda açlık otu diye bi ot var kabızlıkta oda kullanılıyo haftada bir bir tutamla çay demleyip içiliyo baya rahatlatıyo bir dönem onuda kullandım...

yemeğin üzerine serp veya yemeğin hemen ardından 1 çay kaşığı öğütülmüş sinameki iç suyla.

kan grubun neydi?

Sabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tatlı kaşığı bal bu yasak
Yarım çay b çiğ fındık
1 kivi

Akşam 19.00
1 tabak saç kavurma
5 yk yoğurt çorbası
1 fincan sütlü kahve
2 kare bittrr
Yarım çay b çiğ fındık

Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Bi hafta 3 bi hafta 4 kilo verdiğinde oldu.
Seni burda sık görünce seviniyorum.
Yolcu sana söylüyorum E eboe sen anla
kız hastalandıydım bir hafta hiç bişey yemediğim içindi o...hafızaya bak hele...sen nasıl oldun...koca kişisi elimde telefonu biraz uzun gördümü hele gülüyosam falan delleniyo...fırsat buldukça bakıyorum işte...

Günaydın
Hayırlı cumalar

Geçen hafta 105.1
Bu hafta 103.8
Fark 1.3 hergaf

Spor 110 dakika

hayırlı cumalar....

kilom
geçen hafta 103,8
bu hafta 101
fark 2,8

spor 205 dakika...

Sağlam veriyodun kanıtların elimde

Bende 78 kilo olsam beni kıskanırdım

Aktara gitmeye üseniyorum,sinameki almak icin,kizimdan magnezyum sülfat istedim. Bendekinin tarihi gecmis,bayagida var bir ise yarar mı ki,:)

yemeğin üzerine serp veya yemeğin hemen ardından 1 çay kaşığı öğütülmüş sinameki iç suyla.

kan grubun neydi?
Magnezyum alacagim,ise yaramazsa sinameki alirim. Kan grubum Arh+
Bak hele,kiskanmalar baslamis:) Artık nasil bir afet olduysan☺
Ben hiç 2kg vermedim bir haftada,en fazla 1.5kg oluyor benin

Sağlam veriyodun kanıtların elimde

Bende 78 kilo olsam beni kıskanırdım
Hatun 100 lerden kaçlara düştü bee....
Bir miktar duygulandım

beni düştüğüm yerde bırakmayan dostlar sağolsun...

yaa hep kıskançlıktan sorma...klasik egoist türk erkeği sadece...çok dolu olduğum bir konu başlasam bitmez hiçç girmiyim oyüzden....

Yemeğe misafirim var herşey hazır gibi...wcleri yıkadım bide oturma odasını süpürüp çamaşırları asarsam benden iyisi yok şimdilik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…