Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meniskus falan mi var sende? Belki hafif tempoyla zamanla alisabilirsin. Ben eskiye göre daha hizli yuruyebiliyorum

İyi aksamlar hanimlar
Yorgunluktan,yoğunluktan gelemedim ama aklim burda.
Diyete devam,bozmuyorum lakin kilo kaybi az gibi ,belki sonrasinda hizlanir. Bu ay regl olamadim ilk defa,neden acaba,vücudun yeni beslenme düzenine tepkisi olabilir mi bu
Okuduklarima gore herkes istikrarlı ilerliyor,bu hafta fazla kilolar verilecek gibi,masallah herkese:)

Kizlaaar kızlar
Hamur işine aseriyorum resmen
Başladığım beslenme programını bozasim var bi yandan saçmalama bu Son şansın diyorum oy ben kendimi nerelere atiyim
hergaf senin nasıl gidiyor hocam
İyi gidiyor,istah cok azalmadi ,porsiyonlarimi küçültemedim , onun disinda her seyi yemek istesemde aşerme durumu yok daha:)))
Sakın bozma,ne kaldi şunun surasinda,niyetini tazele

bebemmmmm kandırıkçılık yapıyorum
ama üzülmüştüm he
ama geçti

yanlız akşam diyet miyet hak getire
kötü şeyler yemedim ama
diyetten uzaktı

Kizlaaar kızlar
Başladığım beslenme programını bozasim var bi yandan saçmalama bu Son şansın diyorum oy ben kendimi nerelere atiyim

fururuuuuuuzzzz

Gelsin menü
Sabah 9.30
3 yumurtadan omlet, az peynirli ve kaşarlı (kizimla ortak)
2 domates
2 salatalik
Kiraz sapi cayi

14.00
4ykyulaf+4ykyogurt+1ck toztarcin+3 kayısı

16.00
Marul+cigkofte

19.30
6yk ispanak
3ykdan az yogurt
2 dilim kepek ekmeği

Ve akşam cıssı dondurma

Yatmadan baharatli gece öğünü yerim..

Kizlaaar kızlar

nisan sakın bozma canım. devam et

Iyi geceler kizlar

Bugunde benim is yerinden arkadaslarim geldi taziyeye. Temizlik yaptim misafirler gidince yemek yedik sonra kendimi ardiye odasina attim her yer oyuncak esya kiyafet orayi duzenledim hala hatta oradayim

Menum sirasiyla sabah ogle aksam seklinde. Bugun ara yapmadim

Bulamiyorum kas agrisi filandir kuzum kafana takma bende de cok olur
Sen yine de spora fazla yuklenme cnm
Bu hafta spor yapmicam cnm zaten evde yeterince kosturuyorum. Bugun agrim olmadi cok sukur

Günaydın ilk bildirim benden gelsin

Gecen hafta 84.7
Bugun 84.0
Spor120dk

Daha fazla eksi bekliyordum.bu haftaki hedef 83 ü görmekti olmadi ama dün 83.75 çıkmıştım.neyse buna da şükür artı degilim en azından.bayrama 4kilo hedef koydum.ramazana kadar sıkı tutalm kızlar.ramazanda zor olacak vermek.var mi sizlerin de hedefi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…