Meniskus falan mi var sende? Belki hafif tempoyla zamanla alisabilirsin. Ben eskiye göre daha hizli yuruyebiliyorumSabahtan anneme geldim yazamadım misafir okul falan uğraştım işte.
huzurunmeraklisi bir vermedim bi verdim beni duygudan duyguya sürükledin mesajlarınla
Annemin yürüyüş bandına çıktım bi deniyim bakim dizim ağrıyacak mı
Ay sakın yapmaKizlaaar kızlar
Hamur işine aseriyorum resmen
Başladığım beslenme programını bozasim var bi yandan saçmalama bu Son şansın diyorum oy ben kendimi nerelere atiyim
hergaf senin nasıl gidiyor hocam
Bir gunum kaldi ya bu hafta gitmem artik haftaya giderim ayarlayip1 kere gitmezsen sonra tamamen birakirsin. Cunartesiye kadar dikkat et listene tam uy. Ben bu hafta pztsi gittim. Hic vermemistim. Bu sabah guzel bir eksi gördüm 4 günde
İyi gidiyor,istah cok azalmadi ,porsiyonlarimi küçültemedim , onun disinda her seyi yemek istesemde aşerme durumu yok daha:)))Kizlaaar kızlar
Başladığım beslenme programını bozasim var bi yandan saçmalama bu Son şansın diyorum oy ben kendimi nerelere atiyim
Sabahtan anneme geldim yazamadım misafir okul falan uğraştım işte.
huzurunmeraklisi bir vermedim bi verdim beni duygudan duyguya sürükledin mesajlarınla
Annemin yürüyüş bandına çıktım bi deniyim bakim dizim ağrıyacak mı
Kizlaaar kızlar
Kizlaaar kızlar
Bu hafta spor yapmicam cnm zaten evde yeterince kosturuyorum. Bugun agrim olmadi cok sukurBulamiyorum kas agrisi filandir kuzum kafana takma bende de cok olur
Sen yine de spora fazla yuklenme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?