Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

98 KİLOYUM YEMEK BAGIMLISIM AGZIMA 1 LOKMA KOYDUGUM AN OTURUP 3 EKMEKTE YESEM DOYDUGUMU HİSSETMİYORUM NE YAPACAGIMIDA BİLMİYORUM ....

merhaba. biz de kilo vermeye çalışıyoruz. tabi çok kolay değil. birbirimize destek oluyoruz. kendiniz tanıtır mısınız? kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz boyunuz kaç çocuk var mı vs

Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

hoş geldin kuzum...bende perşembe itibariyle menü paylaşıcam inş beraber devam artıkın...
Ayyy bişi dicem kardeşim 96 dogumlu, ben 94

anamm nekaa küçükmüşsün sennn...

İyi akşamlar
Ramazanda ben de izin istemiyorum,bakalim uyabilecek miyim diyetime

tabiki uyucaksın bayrama ne kaldı şurda kaç kilo eksik girsek kar..

huzurunmeraklisi çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş

Bugunku menum
Sabah 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet yesil cay ve resimdeki gibi tek tek yazmayayim
Ogle xls
Ara 1 yesil elma
Aksam xls
Ara saat 8 gibi bizimkilere pizza yaptim isaret parmagim ve orta parmagimi birlestirince meydana gelen kalinlik ve uzunlukta 1 parca pizza yedim. Uzun zamandir yemiyordum keske yemeseydim ama sicak sicak gitti valla napalim. Insallah sabahki tartimi cok etkilemez

Son düzenleme:
Tesekkur ederim cnm

Sağol canım hosbuldum
Bende Perşembe başlamayı düşünüyorum yarın kızlarım evde malum onları bir kahvaltıya goturucem tabi bende son kez yerim boyozcu nede olsa börek çörek bayadir aklımda işte beyleyken beyle

Vala pek uğramaya yüzüm yok cnm bu ara hep artıdaydim bildirim yapamadım listeden de hakli olarak eboe çıkardı

Sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyir

bak ben de verdiğim kiloları geri aldım. olsun yine de gel. hem takıma uğra hem buraya. motivasyon olur. artı da olsan listeye gir. ben de öyleyim.

ben bu aralar çok yoğunum. yorgunum.

bak ben de verdiğim kiloları geri aldım. olsun yine de gel. hem takıma uğra hem buraya. motivasyon olur. artı da olsan listeye gir. ben de öyleyim.
ben bu aralar çok yoğunum. yorgunum.
Haklısın cnm öyle yapmalıyım motivasyonum düşüktü yeni yeni toparliyorum insAllah yeniden eksiye geçicem

Aylardan Mayıs

Zaman hiphizli geçiyor gibi geliyor bana artık. Eskiden mayıs girince yerimde duramazdim, dogdugum ay oldugu icin. O gün heycandan yerimde duramazdim kipir kipir. Ne zaman huzunlenmeye basladim, buyudugunu anladım...

Sonucta bahar geldi, ramazan geldi yine sevincliyim bu sene :)

İşçi ve emekçi herkesin günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…