98 KİLOYUM YEMEK BAGIMLISIM AGZIMA 1 LOKMA KOYDUGUM AN OTURUP 3 EKMEKTE YESEM DOYDUGUMU HİSSETMİYORUM NE YAPACAGIMIDA BİLMİYORUM ....
Ayyy bişi dicem kardeşim 96 dogumlu, ben 94
İyi akşamlar
Ramazanda ben de izin istemiyorum,bakalim uyabilecek miyim diyetime
Tesekkur ederim cnmharikasın canım
Rabbim şifa versin çok üzüldüm.
ben de eskiden çok okurdum canım. şimdi zaman bulamıyorum. eskiden kitap okumak için zaman ayırırdım. sonradan boş vakitlerime sığdırmaya çalıştım. şimdilerde sadece işe gidip gelirken yolda okumaya çalışıyorum. o da yorgun olursam olmuyor. evde 1 sayfa ancak okuyabiliyorum
Vala pek uğramaya yüzüm yok cnm bu ara hep artıdaydim bildirim yapamadım listeden de hakli olarak eboe çıkardıcanım artık uğramıyorsunFit mutlu anne
Sağol canım hosbuldumhoş geldin kuzum...bende perşembe itibariyle menü paylaşıcam inş beraber devam artıkın...
anamm nekaa küçükmüşsün sennn...
tabiki uyucaksın bayrama ne kaldı şurda kaç kilo eksik girsek kar..
huzurunmeraklisi çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş
Vala pek uğramaya yüzüm yok cnm bu ara hep artıdaydim bildirim yapamadım listeden de hakli olarak eboe çıkardı
Sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyir
Haklısın cnm öyle yapmalıyım motivasyonum düşüktü yeni yeni toparliyorum insAllah yeniden eksiye geçicembak ben de verdiğim kiloları geri aldım. olsun yine de gel. hem takıma uğra hem buraya. motivasyon olur. artı da olsan listeye gir. ben de öyleyim.
ben bu aralar çok yoğunum. yorgunum.
:) evt basaksehirdeyim bonus canDünya küçüktür çekmece büyük bebembende çekmecedeyim baharnaz başakşehirdeydi yanılmıyosam.
Bahar deyince özlediğimi hatırladım.
Açık adres vermeyimde göle yakınım diyim
Yaz hele özelden nerdesin?
Allahim acil sifa versin. Cok uzuldum :'(huzurunmeraklisi böyle bir paylaşım yapmış haber vereyim size de.. Daha da iyi olsunlar inşallah..Eki Görüntüle 2264218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?