İftarda dikkat edebilirsek kilo verebiliriz aslinda. Ama kan sekerine sahip cikmak cok zor :/Günaydın hayırlı ramazanlar :)
Tablodan çıktım pek gelemiyorum ama arada size bir göz atıyorum. bendeki yoğunluk halaa devam ediyor, cafenin hazır olmasına bir 10 gün daha var herhalde uğraşıyoruz. heryerde usta boya badana devam ediyor. Eşyalar ayakta eski eşyalar çıkıcak yerine yeni mobilyalar gelicek öyle işte tam anlamıyla ramazandan sonra açılır diye düşünüyorum
Bu sabahki tartım 116.5 ramazan sonuda bu rakamın aşağısını görürüm umarım ramazanın ilk günü tartı bilgim bulunsun istedim
Ramazanda yemek düzeni ister istemez bozuluyor bu dönemde sizlerinde herşey gönlünüzce olur inşallah :)
Evet Allah kabul etsin ve kolaylık versin gerçekten zor ....İftarda dikkat edebilirsek kilo verebiliriz aslinda. Ama kan sekerine sahip cikmak cok zor :/
Oy oy oy bir kaç güne alışırsın herhalde dimiiiO işlerini bitiren artise söyleyin benim başım duttu hiç bi iş yapamadım
Güldürdün beni. Aman dursun ev isi bir gunde. Ben haftasonu bakamadim kurstan. Neyseki dün bittiO işlerini bitiren artise söyleyin benim başım duttu hiç bi iş yapamadım
Yarim saat sonra kontrol tartilarini yazalimmi, mânayla hatirlatmak istedim :)
Saat 4 amaHemen çıkıyorum tartıya 3 ten sonraya çok kalmayalım
Sağ ol bonuscum mübarek ayda geri döndüm:)maralgozlu hoşgeldin maral özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?