Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar

Dunku menum biraz sacma oldu

Sabah domates salatalik zeytin yumurta
Ogle xls
Ogleden sonra taziyeye gittik. arkadas annesinde kaliyordu (duzceden izmite gectik sonra eve donduk) ilk defa oraya gittigim icin verdikleri tabaktakileri yedim ayip olmasin diye 1 dlm kek 1 dlm borek kucuk bir kase patates salatasi
Aksam sade kahve ve 10 badem yedim

Gece 1 bucukta yattim az kalsin sahura kalkamiyordum yarim saat kala uyandim cok sukur hemen cay salladim 2 yumurta kirdim (esimle yedik) zeytin peynir domates salatalik 1 dlm ekmek 2 ceviz

Ekmek yemegi planlamiyordum ama apartopar sofra kurunca kendime ozel tabak hazirlayamadim. Insallah bundan sonra daha dikkatli olurum.

Günaydın hayırlı ramazanlar :)

Tablodan çıktım pek gelemiyorum ama arada size bir göz atıyorum. bendeki yoğunluk halaa devam ediyor, cafenin hazır olmasına bir 10 gün daha var herhalde uğraşıyoruz. heryerde usta boya badana devam ediyor. Eşyalar ayakta eski eşyalar çıkıcak yerine yeni mobilyalar gelicek öyle işte tam anlamıyla ramazandan sonra açılır diye düşünüyorum

Bu sabahki tartım 116.5 ramazan sonuda bu rakamın aşağısını görürüm umarım ramazanın ilk günü tartı bilgim bulunsun istedim

Ramazanda yemek düzeni ister istemez bozuluyor bu dönemde sizlerinde herşey gönlünüzce olur inşallah :)

İftarda dikkat edebilirsek kilo verebiliriz aslinda. Ama kan sekerine sahip cikmak cok zor :/

Geçen Pazartesi’den bu yana uyumadım
Çok Yorgunum, çok uykusuzum, yatak yüzü görmedim
Kirliyim ve halsizlim ve artık oruçluyum da

Herşeyden önce çok alınganımdır

Ve sadece eşim zorluyor beni
Canı yandığı için hırsını Benden çıkarıyor

Hiç bir şey olmamış laf atmamış gibi davranamıyorum illa ki kırıldığımı belli ediyorum

Sen bir daha yanımda kalma annem kalsın diye tersledi, çok zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…