Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı ramazanlar layıkıyla değerlendirmek nasip olsun hepimize inş...

Ramazanın ilk menüsü benden gelsin ozaman...
Sahurda 1 yumurtalı melemen,peynir,zeytin,salata ve kabaklı semizotlu yoğurtlu salata....ben uydurduğum için adı sanı yok...

İftarda bir kase yoğurt çorbası,bi tabak taze fasulye,iki top dondurma....

30 dakika yürüyüş yaptım bugun darısı diğer günlere...

Canım elbette cok yorgunsundur. Kotu bir olay yasadiniz. Ama eşini de anlaman lazım. Erkekler canının acıdığını belli etmemek için, sinirlenir terslenir. Eşini duyma bir muddet. Madem annesini istiyor o kalsın. Dönüşümlü kalirsiniz daha sonrasinda.
Şuanda babannem hastanede memlekette, yaninda babam var. Bugun telefonda annemi çok terslemiş. Erkekler ayni yani.
Nasipse ne zaman eve geçecek

Eboe gururla sunar

Sahur
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer domates salatalık
2 tk labne
2 dilim tam buğday ekmek
1 kupa tarçınlı süt

İftar
2 minik hurma
1 kase tarhana
1 tabak az bulgurlu semizotu yemeği
1 büyük bardak ayran

Yeşil çayım demleniyor. Suya devam..

Spor betül uyuduktan sonra 30 dk pilates yapacağım inşallah..

Harika menü canim. Bende kiraz cayi iciyim yeslcayim bitti

afridacım bence çok uzak kalma buralardan. oruç tutacaksan sahur ve iftarını yaz. en azından seni kontrol eder.

morali bozuk hiç aldırma canını sıkma canım.

iyi akşamlarrr güzelliklerle, sağlıkla, huzurla bir Ramazan ayı geçirmek ümidiyle

sahur
1 yumurtadan az sucuklu kuşkonmazlı mozzarellalı omlet
1 kk süzme peynir
2 ceviz
domates, közlenmiş kırmızı biber yeşil biber
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1/2 diyet kurabiye

iftar
2 kepçe tarhana çorbası
etli bulgurlu yaprak sarma
2 yk ev yoğurdu
1 diyet kurabiye

ara
2 parmak kadar ev yapımı çikolata (kakao yağı, saf kakao, keçiboynuzu özü, badem, fındık)
1 kupa kabuk tarçın çayı

toplam 6 bardak su

20 dk yürüyüş

Bol bereketli hayırlı ramazanlar olsun hanımlar

Sahur 02.00
Yarım domates
Yarım salatalık
2 kibrit kutusu peynrş 5 zeytşn
10 badem
1 bardak süt

İftar 18.00 elimde olmayan sebepler den
1 yerli muz
1 taze kayısı 1 çilek 1 erik ( inanılmaz tatlı krizi vardı regli olunca)
Hemen kıymalı yumurta yaptım
1 dilim tbe
Bir parça peynir
Zeytin
1 salatalık
Üzerine sütlü kahve

Su 2.5 lt olur
Spor yapamadım karnım ağrıyor

Ramazann 1.günü menüsü
Sahur2has yumurts dom sal 7zeytin 1hurma 5badem bi iki catal karpuz
cok az peynir ve 1d ekmekle yereyagi çökelek

İftar.1kase taze fasulye bikac kask pirinc pilavi cacık ve baya fazla cigkofte yesillik

Cayla 1.5 baklava Bebisin kalan bi d karpuz
Yaz yaz bitmedi.ne kadar com yemisim.yarına daha iyi olurins.bi insan tatlı sevmediği halfe neden yer ki

Iyi geceler kizlar
Islerim vardi giremedim bugun. Meryemde iyice hareketlendi artik yerde yalniz birakamiyorum. Hemen bir kenera gidip ayaga kalkiyor. Sanki durabilecekmos gibi ellerini birakiyor,ayakta saga sola arkaya donmeye calisiyor. Mama sandalyesiyle yurutecte cok durasi gelmiyor. Yerdede surekli beni bagliyor. Artik uyudugunda islerimi yetistirmeye calisiyorum.

Iftarda 1/2 kase tarhana corba 3 yk bezelye yemegi 2 yk pilav. Evde ramazan pidesi yaptim 1 lokma ondan yedim yapabilmismiyim diye. Bir de cocuklara tavuk kizartmistim (gogus eti) 3 parca ondan yedim. 1 bardak ayran

Hayırlı ramazanlar
Bir kaç gündür yoğundum, telim de arızalıydı yazamadım, sadece okuyabildim.
y.o.l.c.u
Dün ikinci seviyeye geçmem gerekiyordu geçemedim, dün yememem gereken birşeyi de sahurda yemiş oldum ama diyet adına çok zararlı değildi sadece seviyeye uygun değildi. 2. Seviyeden korkuyorum, daha önce yarıda bıraktığım için, çarpıntı oluyor nedense. bugün deneyeceğim ama, gerçi en başa dönmem gerekli ama ben dönmeden devam edeceğim. Kısaca bugün sahurda hurma yoğurt, su olacak:)
Ne diyorsun y.o.l.c.u yapabilir miyim
Sen 2. Seviyeyi nasıl yaptın
nisan34 sen geçtin mi

Canım bu menü çok az degilmi 3 yemek kaşığı bezelye falan ben şok benim neden kilo almaya başladığım belli oldu :) ramazanda düzen değişince iyice sismem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…