- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Canım elbette cok yorgunsundur. Kotu bir olay yasadiniz. Ama eşini de anlaman lazım. Erkekler canının acıdığını belli etmemek için, sinirlenir terslenir. Eşini duyma bir muddet. Madem annesini istiyor o kalsın. Dönüşümlü kalirsiniz daha sonrasinda.Geçen Pazartesi’den bu yana uyumadım
Çok Yorgunum, çok uykusuzum, yatak yüzü görmedim
Kirliyim ve halsizlim ve artık oruçluyum da
Herşeyden önce çok alınganımdır
Ve sadece eşim zorluyor beni
Canı yandığı için hırsını Benden çıkarıyor
Hiç bir şey olmamış laf atmamış gibi davranamıyorum illa ki kırıldığımı belli ediyorum
Sen bir daha yanımda kalma annem kalsın diye tersledi, çok zoruma gitti
Harika menü canim. Bende kiraz cayi iciyim yeslcayim bittiEboe gururla sunar
Sahur
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer domates salatalık
2 tk labne
2 dilim tam buğday ekmek
1 kupa tarçınlı süt
İftar
2 minik hurma
1 kase tarhana
1 tabak az bulgurlu semizotu yemeği
1 büyük bardak ayran
Yeşil çayım demleniyor. Suya devam..
Spor betül uyuduktan sonra 30 dk pilates yapacağım inşallah..
Günaydın hayırlı ramazanlar :)
Tablodan çıktım pek gelemiyorum ama arada size bir göz atıyorum. bendeki yoğunluk halaa devam ediyor, cafenin hazır olmasına bir 10 gün daha var herhalde uğraşıyoruz. heryerde usta boya badana devam ediyor. Eşyalar ayakta eski eşyalar çıkıcak yerine yeni mobilyalar gelicek öyle işte tam anlamıyla ramazandan sonra açılır diye düşünüyorum
Bu sabahki tartım 116.5 ramazan sonuda bu rakamın aşağısını görürüm umarım ramazanın ilk günü tartı bilgim bulunsun istedim
Ramazanda yemek düzeni ister istemez bozuluyor bu dönemde sizlerinde herşey gönlünüzce olur inşallah :)
Geçen Pazartesi’den bu yana uyumadım
Çok Yorgunum, çok uykusuzum, yatak yüzü görmedim
Kirliyim ve halsizlim ve artık oruçluyum da
Herşeyden önce çok alınganımdır
Ve sadece eşim zorluyor beni
Canı yandığı için hırsını Benden çıkarıyor
Hiç bir şey olmamış laf atmamış gibi davranamıyorum illa ki kırıldığımı belli ediyorum
Sen bir daha yanımda kalma annem kalsın diye tersledi, çok zoruma gitti
Hadi sen de yaz..Hele fulyanın antin kuntin menüsüne60kiloyum
Canım bu menü çok az degilmi 3 yemek kaşığı bezelye falan ben şok benim neden kilo almaya başladığım belli oldu :) ramazanda düzen değişince iyice sismem inşallahIyi geceler kizlar
Islerim vardi giremedim bugun. Meryemde iyice hareketlendi artik yerde yalniz birakamiyorum. Hemen bir kenera gidip ayaga kalkiyor. Sanki durabilecekmos gibi ellerini birakiyor,ayakta saga sola arkaya donmeye calisiyor. Mama sandalyesiyle yurutecte cok durasi gelmiyor. Yerdede surekli beni bagliyor. Artik uyudugunda islerimi yetistirmeye calisiyorum.
Iftarda 1/2 kase tarhana corba 3 yk bezelye yemegi 2 yk pilav. Evde ramazan pidesi yaptim 1 lokma ondan yedim yapabilmismiyim diye. Bir de cocuklara tavuk kizartmistim (gogus eti) 3 parca ondan yedim. 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?