Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesler uyudumu sahurami kalkiyorsunuz erken yatıp canlar ben bu yıl uyu uyan yapmıyorum şimdi yedim yatıcam dünde öyle yaptım şükür bir sıkıntı olmadı sporu ne zaman yapıyorsunuz gündüz koşu bandı na çıksam çok su kaybederim başım tutar diyede gözüm kesmedi açıkcasi

Ben yatip kalkiyorum bu sene. Kizdan dolayı zor oluyo yoksa. 1de yattim 3te kalktim. Erken yesek olmuyor eşim calistigi icin istemiyo oyle erken acikiyomus

yaparsın tabiki olumsuzu hiç aklına bile getirme...ben yeşilçay hurma şeklinde yapmıştım ama yoğurt la çok güzel seçim besleyici doyurucu...ufak bi şey içinde başa dönme zaten....devam ablacım iyi gidiyorsun sakın yapamam diye düşünüp vucudu buna şartlama lütfen....iki gün zor gelsede üçüncü gün alışırsın yeterki pes etme...

akşam yapacağınız menüleri yazın kızlar bana da fikir olsun işten gidince ne yapacağımı şaşırdım dün :)
Ben patatesli sulu kofte yapcam canım. Top seklinde. İrmikle yaptim kofteyi. Misafir alicam baya bereketli bir yemek oluyor. 1 tanede yuvarlak dogranmis havuc koyuyorun

Dun kontrol tartisi yazmamistim

Cuma 92.1
Pazartesi 93.4
+1.3

Sahurda 5 yk musli ve sut yedim

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.

Canım bu menü çok az degilmi 3 yemek kaşığı bezelye falan ben şok benim neden kilo almaya başladığım belli oldu :) ramazanda düzen değişince iyice sismem inşallah
Tavuk kizartmasi yedigim icin az yedim cnm yoksa 1 tabak yerdim bezelye

Geçmiş olsun hasibe. inşallah ciddi birşey yoktur kafana takıp iyice stres yapma

Sahur

1 haşlanmış 1 yağda yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tam buğday ekmek
2 tk labne
8 zeytin
Birer domates salatalık

İftar
1 tabak bulgurlu semizotu yemeği
1 kase yoğurt
5 inegöl köfte

Yeşil çayım demleniyor. Su 1 lt şimdiye kadar. Sahura kadar 2 olur

Spor henüz yok yapmaya çalışacağım

Geçmiş olsun canım

Sahur
1 yumurtadan omlet,bir kase sebzeli yoğurt salatası,salatalık,domates,2 kayısı,birazcık tuzsuz fıstık...

İftar
Bulgurlu lahana yemeği,minik bir dilim mısır ekmeği,salata,yoğurt ve 2 tane kemalpaşa tatlısı...güya tatlı yemicektim puff...inş artı getirmez...artık suya talim...

Ben cok fena haldeyim. Kizim iki gündür yedi bitirdi beni.
Menu vercem ama nasil bisey cikcak ortaya hic bilmiyorum

Sahurda
İki kepek ekmekli tost
1 2 catal domates salata
Cay

Sabah 11.00
Kizimla ortak,2 yumurta az peynirden omlet
Domates salata

14.20
Dunden kalan patlican yogurtlama, et 6 yk kadardir tahminen

Sonraaa 1 kinder sut dilimi, ceyrekten az kefir

İftarda
Yesil mercimekli sehriyeli corba
Cok cok az salata
1 catal yogurtlu
1 yk kadar sekerpare
1 tencere kaşığı pilav
3 orta boy sulu kofte, az patates
2 ayran

Aksam yemegi nasil yedim, nereme yedim anlamadim. Kizim mahvediyor beni. Suan asiri mutsuzum. Kalan sekerpareyi gommemek icin buralarda takiliyorum

Sahur
Füme etli mozzarellalı omlet
1 kk süzme peynir
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
5 çilek
Domates kırmızı biber yeşil biber

İftar
Hindi etli mantar sote
Makarna
Salata
6 çilek 9 erik (meyveler çok şişirdi pişman oldum)

Şimdi kabuk tarçın çayı
Toplam 5-6 bardak su

60 dk yürüyüş

Sakın yeme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…