Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım

Tesekkur ederim cnm

Allah sikintilarini dindirsin gonlune ferahlik ve huzur versin cnm

sahur
4 bardak su 2 salatalık 2 hurma ve 2 haşlanmış yumurta
iftar
1 kase ezogelin çorbası
2 kase çoban salata
1 kase tavuk sote
avuç içi kadar ekmek
iftar sonrası 1 şise soda
50 ip atlama
ip atlama işini ilerletmem lazım fakat şimdilik yerim de sayıyorum

İyiki kizimla yatmisim uyudugunda. Sahurdan once uyandi. Birlikte sahur yaptik ve hâla uyumadi 2 saat oldu uyanali
benimm kızda hiç uyumuyor.gece yatana kadar belli bi saat oluyor zaten sahura kadar iki kere kalktım.sahurdan sonra da 05:20 de kalktım ve işe geldim allah dayanma gücü versin ne diyelim hepimize sağlık olsun

Selam kizlar. Bugun diyetisyen gunumdu. Sabah guzel bir eksi vardi pazartesi tartima gore. Ama burda sadece 300 gr yağ vermisim. Cok moralim bozuldu. Şimdi iki hafta ayni liste ile devam edicem hedef 91 gormek
300 gramı küçümseme canım. Zaten dikkat edemedim dedin bi kaç gündür. Sıkma canını devam ediyoruz

Sabah 11.00
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
4 ceviz
2 taze kayısı 2 yeni dünya

Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve

Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş

selamun aleyküm..

dün menü yazamadım temizlik yaptım çok yorgundum fırsatım olmadı pek..

dünün menüsü
sahurun fotoğrafını atmıştım

akşam
2 hurma
1 çatal kavun
2 servis kaşığı bulgur pilavı
5 kızarmış kanat
1 tabak yoğurt
avuç içi kadar pide

su 1 lt ancadır. yeşil çay içemedim. spor da yok.

dün benim için başarısız bir gündü.
sabah inanılmaz şiş uyandım. bulgurdan, pideden, susuzluktan, yorgunluktan.. hepsi bi arada yani.. bugün toparlayıp yarın güzel bi eksi görmeyi umuyorum.. ama ramazanda umduğum gibi gitmiyo malesef kilo.. 3-4 gün oldu tuvalete çıkmadım. daha doğrusu öyle bi ihtiyaç da hissetmiyorum kabızlık gibi değil yani.. doğal olarak yerimde sayıyorum. ama almamaya gayret etmem lazım en azından.

Ben orucken daha iyiydim midem rahatsiz olup yemiyordum. Sali carsamba benim istedigim gibi olmadi. Wc problemi bende yasiyorum E eboe yesilcay cok fena yapiyor. Bugun anneme geldim eve donerken alcam ve icicem yarina etki gostersin. Birde diyetisyen ramazan icecegi yazdi bana deneyip begenirsem yazcam sizlerede..
Bugün iyi gitti akşam cozutmazsam. Biraz ekmek fazla kacirdim sanki bakalim aksam yorumlarinizi beklicem

Bulgur beni asiri rahatsiz ediyorum. Diyet menume ekledi dr inan ben yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…