Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam
Bugunun menusu

Sahur
Kepek ekmekli tost
Cok kucuk esimden kalan parca beyaz ekmek

11.30
Kizimdan kalan yarim cicibebe mama 5 tk kadar
Yogurtludan kalan o da 2 yk ancak
Yine sahurdan kalan domates salata

14.30
2 tb ekmegi arasi 1 salam, 1 peynir

19.30
Yarim cezve yogurt corbasi
Ayran

20.20
3 yk makarna
1 parca tavuk
2 kucuk kofte
Salata
Yarim bardaktan az limonata esimden ictim

Simdi diyetisten cayini demledim bakalim tadi nasil.
Bugun yine biraz sacma bir menu oldu sanki, yorumlarinizi bekliyorum. Baska kacamagim yok canim cok dondurma istiyo

Iyi geceler hanımlar
Sahur 1 dilim ekşi maya üzeri labne 2 salatalık 1 soda
Iftar 1 kase mercimek çorba 3 büyük bardak su bol yeşil salata 1 kase sulu kofte
Geneliniz wc problemi yaşarken ben her ramazan olduğu gibi susuzluktan sanırım yemek yediğim anda tuvalet ihtiyacı hissediyorum.35 yaşına geldim hala anlamadim vücudumu :)

Meton cok hizli demek masallah de :)

Slm kizlar
Ogleden sonra hastaneye gittik kardiyolojiye randevu 15.30da olunca sonuc gosterme isi yarina kaldi sabahtan gitcez bakalim ne diyecek

Sahurda cnm birsey yemek istemiyor bu yuzden 2 gundur 5 yk musli ve sut yiyorum

Dun iftarda mercimek corbasi havuc yogurtlamasi kiymali soslu cokertme kebabi(etim bitmis bende kiymali sosla yaptim)

Bugun iftarda yine mercimek corbasi patlican oturtma (dun kiymali sosu fazla tuttum bugun patlicana kullandim) havuc yogurtlamasi bulgur pilavi

Patlican oturtma neymiş diye baktim meger bizim musakkaymış ay ne güldüm kendime ne kadar cahilim ya

Kepçenmi küçüktü canım 4 gorunce gozlerim acildi

Selam kizlar
Bonus
E eboe
Bulamiyorum
hergaf
ISILDURU
Mefkurem

Bi kalp koymak istedim yine acilmadi
Listede degilim ama okuyorum sizleri diger arkadaslarida
Ayrica ramazanda sporu hangi ara yapiyorsunuz yuruyusu hangi saate koyucami bilemedim
Bu arada oructan onceki 93.50 kilomu dun itibariyle 91.50 olarak gordum bu azda olsa mutlu etti beni.
Hepinize sevgiler

Kalpler köpeğin olsun baharcim

Sporu iftar oncesi yada iftardan 1-2saat sonra yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…