- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Bende onu dusunuyorum. Sahurda yemicem desemde eşime eşlik ediyorum. Ee uyaninca da yiyorum :/ bu gece sahur yapmayip yarin sabah aç karnına mi tartilsam acabayarın iftar öncesi mi tartılıp yazalım?
Meton cok hizli demek masallah de :)Iyi geceler hanımlar
Sahur 1 dilim ekşi maya üzeri labne 2 salatalık 1 soda
Iftar 1 kase mercimek çorba 3 büyük bardak su bol yeşil salata 1 kase sulu kofte
Geneliniz wc problemi yaşarken ben her ramazan olduğu gibi susuzluktan sanırım yemek yediğim anda tuvalet ihtiyacı hissediyorum.35 yaşına geldim hala anlamadim vücudumu :)
Ramazanda öyle.uzun süre susuzluk yaramıyor metoma:) ip ariyacam ama geç oldu şimdi apartman yıkılır diye korkuyorum :)Meton cok hizli demek masallah de :)
Patlican oturtma neymiş diye baktim meger bizim musakkaymışSlm kizlar
Ogleden sonra hastaneye gittik kardiyolojiye randevu 15.30da olunca sonuc gosterme isi yarina kaldi sabahtan gitcez bakalim ne diyecek
Sahurda cnm birsey yemek istemiyor bu yuzden 2 gundur 5 yk musli ve sut yiyorum
Dun iftarda mercimek corbasi havuc yogurtlamasi kiymali soslu cokertme kebabi(etim bitmis bende kiymali sosla yaptim)
Bugun iftarda yine mercimek corbasi patlican oturtma (dun kiymali sosu fazla tuttum bugun patlicana kullandim) havuc yogurtlamasi bulgur pilavi
Kepçenmi küçüktü canım 4 gorunce gozlerim acildiBugünün menüsü
Sahur dün yazmıştım
İftar 4kepçe kadar mercimek çorbası
cok az tavuk firi'nda tavuk
1.5 kadar lahmacun
sonra saat22.30 gibi gereksiz ve sebepsiz biraz daha lahmacun yedim.
Şimdi sadece bi yumurta haslayp sahur yapacam
Biz hep oturtma deriz musakka demek aklima hic gelmediPatlican oturtma neymiş diye baktim meger bizim musakkaymışay ne güldüm kendime ne kadar cahilim ya
Evet kucuk ya.bi de iftara misafir vardi gec geldiler oruc açınca 2kepçe corba içtim sonra da yemek yerken 2kepçe daha aldm.Kepçenmi küçüktü canım 4 gorunce gozlerim acildi
Kız bunlar ne accuk accuk valla eriyip biticenSahur
Peynir zeytin 1 yumurtadan omlet 2 kayısı biraz kuru üzüm ve minik kase yoğurt...
İftar bi tas mercimek çorbası, bi tabak pazı yemeği ve yoğurt...
Daha sonra bir arada 10 tane fındık....
Kalpler köpeğin olsun baharcimSelam kizlar
Bonus
E eboe
Bulamiyorum
hergaf
ISILDURU
Mefkurem
Bi kalp koymak istedim yine acilmadi
Listede degilim ama okuyorum sizleri diger arkadaslarida
Ayrica ramazanda sporu hangi ara yapiyorsunuz yuruyusu hangi saate koyucami bilemedim
Bu arada oructan onceki 93.50 kilomu dun itibariyle 91.50 olarak gordum bu azda olsa mutlu etti beni.
Hepinize sevgiler
Ahhh canim benim :)))Kalpler köpeğin olsun baharcim
Sporu iftar oncesi yada iftardan 1-2saat sonra yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?