- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Selam kizlar
Bonus
E eboe
Bulamiyorum
hergaf
@ISILDURU
@mefkurem
Bi kalp koymak istedim yine acilmadi
Listede degilim ama okuyorum sizleri diger arkadaslarida
Ayrica ramazanda sporu hangi ara yapiyorsunuz yuruyusu hangi saate koyucami bilemedim
Bu arada oructan onceki 93.50 kilomu dun itibariyle 91.50 olarak gordum bu azda olsa mutlu etti beni.
Hepinize sevgiler
Hosgeldin cnm.Marhaba arkadaşlar ben 98kilom 1.70 boyum var.Bende bu gruba girebilirmiyim.daha önce bir grupta yaristim 117 kilodan 97 düştüm.hedefim 80...kaptanim
Sahurda ben 3 hurma, iki üç kaşık kaymak, az çerez, yoğurt yada ayran içiyorum çok mu oluyorHayirli cumalar hayırlı ramazanlar
Geçen hafta 85.2
Bu hafta 85.1
Spor 30 dk
hergaf hocam yeni gördüm yazını sakin pes etme başka caremiz yok 2. Seviyeye başladım Elhamdülillah iyi gidiyor. Sahurda hurma yoğurt yapıyorum misal bugün 1 avuç ceviz yedim bunlar dönüşümlü olarak kullanilabiliyo biliyosun. Ahhh ah benim de canım neler neler istiyo da sabrediyorum. Al ver al ver artık tam anlamıyla kendimden ümidimı kesmistim bu sistem benim Son şansım diye düşünüyorum. İnş başarılı olurum
Ne guzel vermissin canim bide veremiyorum diyodunHayırlı iftarlar
Geçen hafta 100.7
Bu hafta 99.2
Fark -1.5
Spor 280 dk
Spor yapamadim cnm kendimi zorlamamak icin bir de iftarda cok dikkat ettigim soylenemez ben daha fazla arti cikarim diye dusunmustum ama sukur cok cikmadi. Sahurda yiyesim gelmiyor musli ve sut yiyorum ondan biraz dengeliyorum galibaHasibe gecmis olsun canim.
Kalbini ferah tut kafan rahat oldugunda kilon daha guzel eksiliyor
Sagolasin canm benm Daha önce bir grupta devam etdim.Biraz katı olması bence daha iyi olurdu ramazanda ben daha iyi veriyorum günlük liste yazarım canm ama kabul edildim mi simdiSlm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.
Masallah cnm -2 cok guzel
Ben 3 haftadir spor yapmiyordum zaten gogus agrim yuzunden. Bir sure daha yapmam. Sanirim haftaya baslarim biraz daha iyi hissedince.
Hosgeldin cnm.
Burada takimlardaki gibi kati kurallar yok herkes kendine gore takiliyor. Listemizi E eboe yapiyor. Gunluk menu bildirimlerin olursa duzenini oturturdun. Gerci su an ramazan durgunlugu var buralarda
Geçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80
Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
Iyi akşamlar
Kilo bildirimi yapayım, sonuç iç açıcı değil bende
Dün iftarda serbest gün uygulamasını yapayım dedım, canımın çektiklerinden yedim, pide, pilav, tatlı, meyve abartmış olabilirim birazcık, bugün kontrollü olacağım
Kısaca artıdayım
Geçen hafta 96.5
Bu hafta 97.8
Fark+ 1.3kg
Spor 60 dk
y.o.l.c.u nisan34 tökezlemeye başladım ben napacam deyiverin hele
selamun aleyküm..
dün menü yazamadım temizlik yaptım çok yorgundum fırsatım olmadı pek..
dünün menüsü
sahurun fotoğrafını atmıştım
akşam
2 hurma
1 çatal kavun
2 servis kaşığı bulgur pilavı
5 kızarmış kanat
1 tabak yoğurt
avuç içi kadar pide
su 1 lt ancadır. yeşil çay içemedim. spor da yok.
dün benim için başarısız bir gündü.
sabah inanılmaz şiş uyandım. bulgurdan, pideden, susuzluktan, yorgunluktan.. hepsi bi arada yani.. bugün toparlayıp yarın güzel bi eksi görmeyi umuyorum.. ama ramazanda umduğum gibi gitmiyo malesef kilo.. 3-4 gün oldu tuvalete çıkmadım. daha doğrusu öyle bi ihtiyaç da hissetmiyorum kabızlık gibi değil yani.. doğal olarak yerimde sayıyorum. ama almamaya gayret etmem lazım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?