- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kesinlikle sporun etkisi olduğunu düşünüyorum canımmevet yağlar pörtlüyor. ben de bölgesel kilo da var. üst bölge. sıkıntı. bir zayıflasak.
vücut yapısıyla ilgili. doğrudur. ama sen zaten leslie falan da yaptın düzenli. vücudun sıkıdır.
Kızın nasıl. Biraz bunaltmıştı seni. Daha iyidir inşallah. Benimki 3 yaşında hala düzgün uyumuyor, uykusuzluk çok zor çok iyi anlıyorum seni..Bugun eteklerimi denedim. 48 bedenlere girebiliyorum. 46 da bir tane oldu. Fakat bluz sadece 1 tane oluyor. Digerleri giyilecek gibi degil. Tekrar sıkmam lazim. Bugun 1- 1. 5 saat yürüyüş yaptım. İnsallah yurucem hergun
Bende ilk kez bu aksam yedim cok kucuk bi parca. Mahvetti beni ustelik orucsuzdum yinede asiri rahatsiz etti. Bir daha yememBen de bi kaç gündür menü yazmadım sanmayınki kaçamak yapıyorum :) biraz pide ekledim ama malesef.. bugün tartılmadım ama pideler tırmalamış mı yarın görücez artık..
Kucagimda suan pispisa devam.Kızın nasıl. Biraz bunaltmıştı seni. Daha iyidir inşallah. Benimki 3 yaşında hala düzgün uyumuyor, uykusuzluk çok zor çok iyi anlıyorum seni..
Aynnn boyle oluyo ayarlar tusunuda aktif edememistim sanirim du bi daha deneyeyimBende su sekilde oluyor bazen resim cekip anlatmaya calistim sendede oyle mi oluyor.
Eki Görüntüle 2267924 Eki Görüntüle 2267923
Halledebilmene sevindim cnm rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?