Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet yağlar pörtlüyor. ben de bölgesel kilo da var. üst bölge. sıkıntı. bir zayıflasak.
vücut yapısıyla ilgili. doğrudur. ama sen zaten leslie falan da yaptın düzenli. vücudun sıkıdır.
Kesinlikle sporun etkisi olduğunu düşünüyorum canımm

Bugun eteklerimi denedim. 48 bedenlere girebiliyorum. 46 da bir tane oldu. Fakat bluz sadece 1 tane oluyor. Digerleri giyilecek gibi degil. Tekrar sıkmam lazim. Bugun 1- 1. 5 saat yürüyüş yaptım. İnsallah yurucem hergun
Kızın nasıl. Biraz bunaltmıştı seni. Daha iyidir inşallah. Benimki 3 yaşında hala düzgün uyumuyor, uykusuzluk çok zor çok iyi anlıyorum seni..

Ben de bi kaç gündür menü yazmadım sanmayınki kaçamak yapıyorum :) biraz pide ekledim ama malesef.. bugün tartılmadım ama pideler tırmalamış mı yarın görücez artık..
Bende ilk kez bu aksam yedim cok kucuk bi parca. Mahvetti beni ustelik orucsuzdum yinede asiri rahatsiz etti. Bir daha yemem

Kızın nasıl. Biraz bunaltmıştı seni. Daha iyidir inşallah. Benimki 3 yaşında hala düzgün uyumuyor, uykusuzluk çok zor çok iyi anlıyorum seni..
Kucagimda suan pispisa devam.
Dun gece 2 de uyudu. Bizde sahura kadar oturduk. Sonrada 9da kalkti. 1 saat sonra yattik. 1de kalktim. İnan kafam manyak gibi. Hâlada uyumuyo daha ya

Slm kizlar

Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..

Bulamiyorum

Aynn oyle denedim demekki daha once denememisim
Halledebilmene sevindim cnm rica ederim

Sahur
Elden kucuk kepek ekmekli tost(uzerine 1 bicaklik labne sürdüm)
3 dilim beyaz peynir
2 haslama yumurta
1 bardak sut
1 bardak cay

İftar
Tavuk corbası
3 parmak kadar pide
1.5 karniyarik
Yarim bardak kayisi hosafi
1 dilim tatli
3 yk yogurtlu biber

İftardan sonra 30-40 dk kadar aktif yürüyüş

İyi akşamlar kızlar hep aklimdasnz ama giremiuorum pek..bikac gün de iftara misafir almak istiyorum biraz daha yoğun olacağım.diyete dikkat edyrm her önüne geleni yemiyorum en azından.her goren zayifladigimi söylüyor daha da motive oluyorum.bi de bugün tartida oruçlu ve ucundan da olsa 82.8 gördüm.son 7 yıldır hep bu kilonun üstünde oldum.nedense çok duygulandim.sizlerle de paylaşmak istedim.gelmisken menüsü de yapaym

Dünkü saat 1gibi sahur 2yumurta domates salatalk bikac d.karpuz peynir 5zeytin
Sonra saat 3te 1bardak süt 3hurma

İftar. 1kase kabakli yoğurtlu corba
1kase etli nohut
Biraz bulgur pilavı ve tavuk

Bir arkadadn poaca tadina baktm bikac isirik ve bikac tane cips eşim koca paketi yedi kendimi frenlerin.bi dilim şeftali ve yarm muz

Az yediğini sanyordum meğer baya yemedim.yaz yaz bitmedi arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…